Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Harmony Club Hotel Spindleruv Mlyn

Skiløb til/fra boligen/området
Halvpension
Ski lift
50 m
Piste
10 m
Skibus
På forespørgsel
Skiskole
500 m
Skiløb til/fra boligen/området
Halvpension
Ski lift
50 m
Piste
10 m
Skibus
På forespørgsel
Skiskole
500 m
Afstand til piste / lift
Mindre end 50 m.
10 m
Boligtype
Hotel
Ski information
Piste
10 m
Ski lift
50 m
Ski opbevaring
Skibus
På forespørgsel
Skiløb til/fra boligen/området
Skiskole
500 m
Spa & Wellnessfaciliteter
Indendørs pool
Fitnessrum
Mod gebyr
Sauna
Spa
Behandlinger
Mod gebyr
Massage
Mod gebyr
Måltider
Halvpension
Aktiviteter
Billard
Mod gebyr
Bowling
Mod gebyr
Butikker
Centrum
1.4 km
Indkøb
1.8 km
Generelt
Hæveautomat
Lounge / TV rum
Reception
Vaskemuligheder
Mod betaling
Internet
Wifi
Gratis i visse områder af hotellet
Legerum til børn
Bordtennis
Legerum til børn
Parkering / vejafgift
Parkering
Restaurant/bar
Afterski
Bar
Café
Restaurant

Harmony Club Hotel - Spindleruv Mlyn

Læs mere om Harmony Hotel her

Harmony Club Hotel er for jer, der drømmer om en kombination af luksus, masser af tid på ski samt eventyrlig beliggenhed. Dette er et exceptionelt hotel, hvilket både faciliteterne og ikke mindst hotellets placering tydeligvis viser. Hotellet har ski-in/ski-out, så I hurtigt og let kan drøne afsted på skiene om morgenen, og på ingen tid kan vende hjem for lidt at spise. I bor kun 500 meter på ski fra Maskot, som er det danske guideservice, hvorfra I kan booke dansktalende børne skiskole. Dette unikke tilbud kan fås igennem bestilling på skiferie.dk, som er ideelt til at skabe en tryg og mindeværdig første oplevelse med de lange brædder for de små. 


Eventyrlige faciliteter

Glæd jer til overdådige faciliteter som er med til at skabe den ultimative oplevelse af luksus skiferie. Harmony Club Hotel har et flot indendørs poolområde, boblebad og saunaworld med utallige forskellige saunaer til jeres velbehag og mulighed for dyb afslapning. Dette kan nydes i tidsrummet fra kl. 7-22. Selve Saunaworld er modbetaling på stedet, mens poolområdet er gratis. Ønsker I at more jer med resten af familien, kan I give jer i kast med en af Harmony Club Hotels mange sportsaktiviteter. Der er både tennisbaner, squashbane, bowlingbaner og virtuel golfbane. Der er ingen risiko for, at I vil komme til at kede jer på skiferien, men derimod skabe et utal af mindeværdige ferie-øjeblikke.

Mad og drikke og Halvpension

Dejlig morgenmadsbuffet, en lille snack om eftermiddagen og stor aftensmadsbuffet om aftenen.  Når det kommer til kulinariske oplevelser, er der noget at glæde sig til på Harmony Club Hotel. Der er hele to restauranter på hotellet, som vil servere udsøgte retter i både tjekkisk og international stil. I kan slutte aftenen af med noget at drikke i den hyggelige bar, eller I kan tage et spil kort i loungen, hvor der er udsigt til nærmeste pist. Læn jer tilbage og nyd godt af hotellets fænomenale faciliteter, så I kan vende tilbage til hverdagen med fornyet energi.

Dansk guide service hos Maskot

Via vores gode samarbejde med Maskot Guide Service kan vi tilbyde vores gæster at booke dansk skiskole hjemmefra, men også udlejning af skiudstyr og liftkort kan købes hjemmefra. Maskot kan træffes hver dag i deres hyggelige blå hytte, som ligger ved Medvedin liften og er behjælpelig med alt på jeres ferie.