Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Harmony Club Hotel sauna Harmony Club Hotel wellness Harmony Club Hotel dampbad Harmony Club Hotel wellness Harmony Club Hotel sauna world Harmony Club Hotel lobby lounge Harmony Club Hotel restaurant Harmony Club Hotel omraade

Bo i luksus med ski-in/ski-out og halv-pension

Harmony Club Hotel er et lækkert 4-stjernet hotel med faciliteter for hele familien. Det perfekte valg til de familier, der vil have luksus og lave andet end at stå på ski. På hotellet findes der bl.a. indendørs tennisbane, squashbane, bowlingbaner, virtuel golfbane, saunaworld, boblebad og indendørs poolområde. Dertil findes der en lounge med udsigt til nærmeste pist og to restauranter, hvor den ene kan benyttes ved halvpension. Læs mere

Fra: 5.191 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
3 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • 1/2 pension inkl.: Ja
 • Ski-in/ski-out: Ja
 • Lift: 50m
 • Centrum: 1,4km
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  I boligen
  Faciliteter
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Læs mere om Harmony Hotel her...

  Læs mere om Harmony Hotel her...

  Harmony Club Hotel er for jer, der drømmer om en kombination af luksuriøsitet, masser af tid på ski samt eventyrlig beliggenhed. Dette er et exceptionelt hotel, hvilket både faciliteterne og ikke mindst hotellets placering tydeligvis viser. Hotellet har ski-in/ski-out, så I hurtigt og let kan drøne afsted på skiene om morgenen, og på ingen tid kan vende hjem for lidt at spise. I bor kun 500 meter på ski fra Maskot, som er det danske guideservice, hvorfra I kan booke dansktalende børne skiskole. Dette unikke tilbud kan fås igennem bestilling på skiferie.dk, som er ideelt til at skabe en tryg og mindeværdig første oplevelse med de lange brædder for de små. 

  Bestilling af skiferie
  Find jeres kommende familie skiferie online her på siden eller ved hjælp af vores erfarne skieksperter på 7015 4141, som sidder klar til at guide jer til en komplet skiferie. 
  Eventyrlige faciliteter

  Eventyrlige faciliteter

  Ren afslapning
  Glæd jer til overdådige faciliteter som er med til at skabe den ultimative oplevelse af luksus skiferie. Harmony Club Hotel har et flot indendørs poolområde, boblebad og saunaworld med utallige forskellige saunaer til jeres velbehag og mulighed for dyb afslapning. Dette kan nydes i tidsrummet fra kl. 7-22.
  Selve Saunaworld er modbetaling på stedet, mens poolområdet er gratis.

  Sjove aktiviteter i vente
  Ønsker I at more jer med resten af familien, kan I give jer i kast med en af Harmony Club Hotels mange sportsaktiviteter. Der er både tennisbaner, squashbane, bowlingbaner og virtuel golfbane. Der er ingen risiko for, at I vil komme til at kede jer på skiferien, men derimod skabe et utal af mindeværdige ferie-øjeblikke.
  Mad og drikke og Halvpension

  Mad og drikke og Halvpension

  Med i prisen er halvpension.
  Dejlig morgenmadsbuffet, en lille snack om eftermiddagen og stor aftensmadsbuffet om aftenen. 

  Restaurant og bar
  Når det kommer til kulinariske oplevelser, er der noget at glæde sig til på Harmony Club Hotel. Der er hele to restauranter på hotellet, som vil servere udsøgte retter i både tjekkisk og international stil. I kan slutte aftenen af med noget at drikke i den hyggelige bar, eller I kan tage et spil kort i loungen, hvor der er udsigt til nærmeste pist.

  Læn jer tilbage og nyd godt af hotellets fænomenale faciliteter, så I kan vende tilbage til hverdagen med fornyet energi.
  Luk vinduet X