Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Tjekkiet

Familievenlige skiområder og billige priser

Skiferie i Tjekkiet er stadig uopdaget blandt danskerne, og det er virkelig en skam, da landet har så meget at byde på, når det kommer til fantastisk skiløb. I får billige priser, dejlige skihoteller og gode skiområder til nybegyndere.

Familievenlige skiområder og billige priser
Skiferie i Tjekkiet er stadig uopdaget blandt danskerne, og det er virkelig en skam, da landet har så meget at byde på, når det kommer til fantastisk skiløb. I får billige priser, dejlige skihoteller og gode skiområder til nybegyndere. Læs mere
Mest populære skiområder i Tjekkiet (1)
Spindleruv Mlyn
- Kort afstand i bil fra Danmark - skiferie.dk egne danske guider og skilærer i samarbejde med Maskot guideservice - Supergodt familieområde på størrelse med Idre Fjäll i SVerige - Billigt at gå ud og spise og drikke for hele familien - Gode re...
Læs mere

Kør selv skiferie i Tjekkiet

Alt om skiferie i Tjekkiet

Tag på kør selv skiferie til Tjekkiet, der byder på fantastiske nedfarter, sjove sneparker, et væld af langrendsspor, masser af leg i sneen og meget mere! Det er en oplagt destination for familier og nybegyndere, fordi områderne er overskuelige i forhold til de franske eller østrigske destinationer, men med de samme fantastiske ski- og vejrforhold. Tjekkiet ligger oven i købet i god køreafstand fra Danmark og er nem at komme til og fra, hvilket gør det nemt at tage på skiferie med familien.

Der er endnu ikke mange, der ved det, men Tjekkiet er en vidunderlig skidestination, som bare venter på jeres familie. Her er der rig mulighed for fantastisk skiløb til alle niveauer, og så er skiferie billig i Tjekkiet, da priserne er lavere end i fx. Østrig og Frankrig.

Skiferie til Tjekkiet i vinterferien - uge 7 og 8

Skal I på skiferie til Tjekket i vinterferien i uge 7 eller uge 8, skal I ikke vente for længe, da vinterferie-ugerne ryger lynhurtigt. Det forstår vi godt, for udover de billige priser byder de tjekkiske bjerge på masser af sjovt og spændende skiløb til alle niveauer. Her er der både pister til de erfarne vovehalse og til de nysgerrige nybegyndere, der søger rolige bakker og trygge omgivelser. 

De fleste skisteder i Tjekkiet udvikler sig stadig år for år, og der vil ofte være nye lifter, sneparker eller aktiviteter at finde, som ikke var der året forinden. Tjekkiet er bestemt et land, der er værd at holde øje med, når det kommer til skiområdernes spændende udvikling.

Det bedste skiområde i Tjekkiet

Hos Skiferie.dk finder vi altid de bedste skiområder frem til dig, så du er sikker på at få den skiferie, du drømmer om. Vores skieksperter har besøgt alle vores skidestinationer, så de ved, at vi kun tilbyder de bedste skiområder i Europa. 

Spindleruv Mlyn er Tjekkiets absolut bedste skiområde, og det er desuden det største skisportssted i Tjekkiet. Spindleruv Mlyn består af to skiområder, som er særligt velegnet til begyndere og de som kun har prøvet at stå på ski et par gange. Her får I omkring 25 km pister fordelt på lange pister, en masse snekanoner og et godt liftsystem.

Skiferie med børn

I Tjekkiet finder I mange gode og veludviklede børneområder, hvor de mindste medlemmer i familien kan lære skiene og teknikken at kende helt fra bunden i trygge og rolige områder. Netop derfor er Tjekkiet også en særlig populær skidestination blandt børnefamilier. 

I Tjekkiet finder I en række skiskoler med dygtige skilærere, så skal børnene på ski for første gang eller trænger de til at få finpudset skiteknikken, så kan det klart anbefales at sende børnene på skiskole. Her kan de lære en masse nyt og hygge sig med andre børn. 

Langrend, fart og hygge

Foruden skiløb byder Tjekkiet også velkommen til et væld af andre sjove oplevelser, som du og din familie kan nyde godt af, når I ikke suser ned ad bjergene. I kan f.eks. komme helt tæt på naturen på en dejlig langrendstur, da der er adskillige langrendsspor at finde omkring de tjekkiske skidestinationer. I kan også stå på skøjter, prøve en kanetur, få fart på når I lejer snescootere, hive kælken frem og finde de bedste kælkebakker, eller prøve den lokale snowtubebane med fart over feltet og mange andre sjove ting. 

Trænger I til at komme indenfor i varmen for en stund, kan I fx besøge nogle af byens restauranter og købe nogle smagsprøver af de verdenskendte øl, brygget i lokalområdet. Prøv det tjekkiske køkken på en af de mange restauranter i centrum af Spindleruv Mlyn.

Indkvartering i Tjekkiet

På skiferie.dk finder I et bredt udvalg af boliger til skiferien i Tjekkiet. I kan vælge at bo i pæne lejligheder eller på autentiske skihoteller med mange, gode faciliteter.

Der findes boliger i forskellige standarder, prislejer og størrelse, så I frit kan vælge den bolig, som passer til jeres familie og behov. Boligernes beliggenhed er vægtet højt, hvilket betyder at de fleste boliger ligger tæt på enten lift, pist eller et stoppested for skibus. I er hurtigt på pisterne og kan suse ned af bakkerne dagen lang.

På flere af hotellerne kan I forkæle jer selv med lækre wellnessoplevelser, god mad og sjove spil. Til de vandglade sjæle findes der også swimmingpools på enkelte hoteller, hvor I kan tage en dejlig dukkert efter en aktiv dag.  

Brug for hjælp?

Hos Skiferie.dk tilbyder vi et stort udvalg af skønne skiboliger i Tjekkiet. Find din favorit bolig direkte her på siden, eller få hjælp og vejledning fra en af vores erfarne skieksperter på 7015 3939. Vores skieksperter kender skiområderne, hotellerne og forholdene, så de kan give dig den bedste rådgivning og hjælpe jer med at skræddersy jeres skiferie.