Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Hold skiferie i Tjekkiet


Familievenlige skiområder og lave priser

Skiferie i Tjekkiet er stadig uopdaget blandt danskerne. Det er virkelig en skam, for landet har så meget at byde på, når det kommer til fantastisk skiløb. budgetvenlige priser og dejlige skihoteller. Skistederne i Tjekkiet er særligt velegnet til nybegyndere og familieskiture, fordi at områderne er overskuelige i forhold til de franske eller østrigske destinationer med de samme fantastiske ski- og vejrforhold. Tjekkiet ligger oven i købet i god køreafstand fra Danmark og er nem at komme til og fra, hvilket gør det nemt at tage på kør selv skiferie med familien. Læs mere

Spindleruv Mlyn

Tag på skiferie og oplev det smukke skiområde, Spindleruv Mlyn, som er Tjekkiets største. Her finder I hele 15 lifter og 25 km pister, heraf 7 km blå, 13 km røde og 5 km sorte - til sammenligning er Idrefjäll i Sverige samme størrelse. Selve byen er en lille, hyggelig skiby, som minder om mange af de østrigske skisportsbyer. Vælger I at tage på skiferie til Tjekkiet, kan I nyde godt af fordelen ved, at priserne stadig er lave i forhold til de fleste andre skidestinationer. Ring og tal med vores eksperter om området og book hos dem på tlf. nr. 7015 4141.

 • 0 km
 • 7 km
 • 13 km
 • 5 km
 • Se destination
  Alt om skiferie i Tjekkiet

  Alt om skiferie i Tjekkiet

  Fantastiske nedfarter, sjove sneparker, et væld af langrendsspor, masser af leg i sneen og meget mere er hvad der venter på jer, hvis jeres næste skiferie går mod Tjekkiet. Der er endnu ikke mange, der ved det, men Tjekkiet er en vidunderlig skidestination, som bare venter på jeres familie. Her er der rig mulighed for fantastisk skiløb til alle niveauer og så er skiferie billig i Tjekkiet, da priserne er lavere end i fx. Østrig og Frankrig.

  Hos Skiferie.dk tilbyder vi et stort udvalg af skønne skiboliger i Tjekkiet. Find din favorit bolig direkte her på siden, eller få hjælp og vejledning fra en af vores erfarne skieksperter på 7015 4141. Vores skieksperter kender skiområderne, hotellerne og forholdene, så de kan give dig den bedste rådgivning.
  Det bedste skiområde i Tjekkiet

  Det bedste skiområde i Tjekkiet

  Hos Skiferie.dk, som er en del af Friferie, finder vi altid de bedste skiområder frem til dig, så du er sikker på at få den skiferie, du drømmer om. Vores skieksperter har besøgt alle vores skidestiationer, så de ved, at vi kun tilbyder de bedste skiområder i Europa. 

  Spindleruv Mlyn er Tjekkiets absolut bedste skiområde, og det er desuden det største skisportssted i Tjekkiet. Spindleruv Mlyn består af to skiområder, som er særligt velegnet til begyndere og de som kun har prøvet at stå på ski et par gange. Her får I omkring 25 km pister fordelt på lange pister, en masse snekanoner og et godt liftsystem. 
  Skioplevelser i Tjekkiet

  Skioplevelser i Tjekkiet

  De tjekkiske bjerge byder på masser af sjovt og spændende skiløb til alle niveauer. Her er der både pister til de erfarne vovehalse og til de nysgerrige nybegyndere, der søger rolige bakker og trygge omgivelser. De fleste skisteder i Tjekkiet udvikler sig stadig år for år, og der vil ofte være nye lifter, sneparker eller aktiviteter at finde, som ikke var der året forinden. Tjekkiet er bestemt et land, der er værd at holde øje med, når det kommer til skiområdernes spændende udvikling.

  I Tjekkiet finder I mange gode og veludviklede børneområder, hvor de mindste medlemmer i familien kan lære skiene og teknikken at kende helt fra bunden i trygge og rolige områder. Netop derfor er Tjekkiet også en særlig populær skidestination blandt børnefamilier.
  Langrend, fart og hygge

  Langrend, fart og hygge

  Foruden skiløb byder Tjekkiet også velkommen til et væld af andre sjove oplevelser, som du og din familie kan nyde godt af, når I ikke suser ned ad bjergene. I kan f.eks. komme helt tæt på naturen på en dejlig langrendstur, da der er adskillige langrendsspor at finde omkring de tjekkiske skidestinationer. I kan også stå på skøjter, prøve en kanetur, få fart på når I lejer snescootere, hive kælken frem og finde de bedste kælkebakker, eller prøve den lokale snowtubebane med fart over feltet og mange andre sjove ting. 

  Trænger I til at komme indenfor i varmen for en stund, kan I fx besøge nogle af byens restauranter og købe nogle smagsprøver af de verdenskendte øl, brygget i lokalområdet. Prøv det tjekkiske køkken på en af de mange restauranter i centrum af Spindleruv Mlyn.
  Indkvartering i Tjekkiet

  Indkvartering i Tjekkiet

  På skiferie.dk finder I et bredt udvalg af boliger til skiferien i Tjekkiet. I kan vælge at bo i pæne lejligheder eller på autentiske hoteller med mange, gode faciliteter. 

  Der findes boliger i forskellige standarder, prislejer og størrelse, så I frit kan vælge den bolig, som passer til jeres familie og behov. Boligernes beliggenhed er vægtet højt, hvilket betyder at de fleste boliger ligger tæt på enten lift, pist eller et stoppested for skibus. I er hurtigt på pisterne og kan suse ned af bakkerne dagen lang. 

  På flere af hotellerne kan I forkæle jer selv med lækre wellnessoplevelser, god mad og sjove spil. Til de vandglade sjæle findes der også swimmingpools på enkelte hoteller, hvor I kan tage en dejlig dukkert efter en aktiv dag. 
  Luk vinduet X