Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Hold skiferie i Tjekkiet


Familievenlige skiområder og lave priser

Tjekkiet er stadig et uopdaget skiområde blandt danskerne, og det er virkelig en skam, for landet har så meget at byde på, når det kommer til fantastisk skiløb og dejlige skihoteller. Skiområderne i Tjekkiet er særligt velegnet til nybegyndere og familieskiture, fordi områderne er overskuelige i forhold til de franske eller østrigske destinationer med de samme fantastiske ski- og vejrforhold. Læs mere

Spindleruv Mlyn skihytte
Spindleruv Mlyn

Tag på skiferie og oplev det smukke skiområde, Spindleruv Mlyn, som er Tjekkiets største. Her finder I hele 15 lifter og 25 km pister, heraf 7 km blå, 13 km røde og 5 km sorte. Selve byen er en lille, hyggelig skiby, som minder om mange af de østrigske skisportsbyer. Vælger I at tage på skiferie til Tjekkiet, kan I nyde godt af fordelen ved, at priserne stadig er lave i forhold til de fleste andre skidestinationer. Ring og tal med vores eksperter om området og book hos dem på tlf. nr. 7015 4141

 • 0 km
 • 7 km
 • 13 km
 • 5 km
 • Se destination
  Alt om skiferie i Tjekkiet

  Alt om skiferie i Tjekkiet

  Fantastiske nedfarter, sjove sneparker, et væld af langrendsspor, masser af leg i sneen og meget mere, alt dette venter på dig, hvis din næste skiferie går mod Tjekkiet. Der er endnu ikke mange, der ved det, men Tjekkiet er en vidunderlig skidestination, som bare venter på dig og din familie. Her er der rig mulighed for fantastisk skiløb til alle niveauer og til billige priser. 

  Hos Skiferie.dk tilbyder vi et stort udvalg af skønne skiboliger i Tjekkiets bedste skiområder. Find din favorit bolig direkte her på siden, eller få hjælp og vejledning fra en af vores erfarne skieksperter på 7015 4141. Vores skieksperter kender skiområderne, hotellerne og forholdene, så de kan give dig den bedste rådgivning.
  De bedste skiområder i Tjekkiet

  De bedste skiområder i Tjekkiet

  Hos Skiferie.dk, som er en del af Friferie, finder vi altid de bedste skiområder frem til dig, så du er sikker på at få den skiferie, du drømmer om. Vores skieksperter har besøgt alle vores skidestiationer, så de ved, at vi kun tilbyder de bedste skiområder i Europa. 

  Spindleruv Mlyn er Tjekkiets absolut bedste skiområde, og det er desuden det største skiområde i Tjekkiet. Spindleruv Mlyn består af to skiområder, som er særligt velegnet til begyndere og de som kun har prøvet at stå på ski et par gange. Her får du omkring 25 km pister fordelt på lange pister, en masse snekanoner og et godt liftsystem. Læs mere om Spindleruv Mlyn her.
  Skioplevelser i Tjekkiet

  Skioplevelser i Tjekkiet

  De tjekkiske bjerge byder på masser af sjovt og spændende skiløb til alle niveauer. Her er der både pister til de erfarne vovehalse og til de nysgerrige nybegyndere, der søger rolige bakker og trygge omgivelser. De fleste skiområder i Tjekkiet udvikler sig stadig år for år, og der vil ofte være nye lifter, sneparker eller aktiviteter at finde, som ikke var der året forinden. Tjekkiet er bestemt et land, der er værd at holde øje med, når det kommer til skiområdernes spændende udvikling.

  I Tjekkiet finder du mange gode og veludviklede børneområder, hvor de mindste medlemmer i familien kan lære skiene og teknikken at kende helt fra bunden i trygge og rolige områder. Netop derfor er Tjekkiet også en særlig populær skidestination blandt børnefamilier.
  Langrend, fart og hygge

  Langrend, fart og hygge

  Foruden skiløb byder Tjekkiet også velkommen til et væld af andre sjove oplevelser, som du og din familie kan nyde godt af, når I ikke suser ned ad bjergene. I kan f.eks. komme helt tæt på naturen på en dejlig langrendstur, da der er adskillige langrendsspor at finde omkring de tjekkiske skidestinationer. I kan også stå på skøjter, prøve en kanetur, få fart på når I lejer snescootere, hive kælken frem og finde de bedste kælkebakker, eller prøve den lokale snowtubebane med fart over feltet og mange andre sjove ting. 

  Trænger I til at komme indenfor i varmen for en stund, kan I fx besøge nogle af byens restauranter og købe nogle smagsprøver af de verdenskendte øl, brygget i lokalområdet.. Prøv det tjekkiske køkken på en af de mange restauranter i centrum af Spindleruv Mlyn.
  Luk vinduet X