Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Gautefall

Gautefall er et hyggeligt skisportssted til familien

Gautefall ligger blot få timer fra Danmark og er et af de mest børnevenlige skiområder i Telemarken. Her venter mange gode timer for store og små - og I vil helt sikkert nyde godt af alle Gautefalls oplevelser.Gautefall er et hyggeligt skisportssted til familien
Gautefall ligger blot få timer fra Danmark og er et af de mest børnevenlige skiområder i Telemarken. Her venter mange gode timer for store og små - og I vil helt sikkert nyde godt af alle Gautefalls oplevelser. Læs mere

Skiferie til Gautefall i Norge

Åbningstider i skicenteret 23/24

Skicenteret i Gautefall har åbnet fra d. 26 december. 2023 til og med 07 april. 2024. 

  • I uge 52, 7-9 og uge 13 er der åbnet alle dage fra kl. 10:00-16:00
  • Fra uge 1-6 og i uge 10-12 er der åbent fredag, lørdag og søndag fra kl. 10:00-16:00

For nybegyndere og øvede skiløbere

Gautefall i Norge byder på varieret skiløb for hele familien. Her er rullebånd til de mindste, lette løjper for begyndere og udfordringer til den øvede skiløber. Er I til langrend, byder området på 55 km smukke langrendsspor. Det er helt sikkert værd at prøve - også selvom det er første gang! 

Gautefall er desuden perfekt til en forlænget weekend, da det et nemt fra Danmark og samtidig holder skiområdet åbent fra torsdag til søndag. I kan sagtens ankomme onsdag aften og så være friske, veludhvilede og klar til at komme på ski torsdag morgen. 

I uge uge 7 til og med uge 9, i julen og over påsken holder skiområdet åbent alle dage.

Gautefall er et familiedrevet skianlæg

Gautefall er et hyggeligt, familiedrevet skiområde, hvor I straks vil føle jer hjemme! Her byder familiens søn og datter jer velkommen i receptionen, en anden datter møder de små på skiskolen, mens en tredje datter præparerer pister, så de er helt klar til jer. I vil helt sikkert også møde de unge menneskers far, når I stiller jer klar med skiene ved liftanlægget - det er nemlig ham, der styrer liften - så bliver det ikke mere hyggeligt. 

Nyd en forlænget weekend i børnevenlige Gautefall med en skøn og imødekommende atmosfære. Her får I nogle af Telemarkens bedste betingelser for en skiferie med de helt små.

Børnene elsker skiferie i Gautefall

Gautefall er oplagt til børnenes første skiferie, og børneområdet byder på 2 rullebånd, hvor det ene endda er Norges længste med hele 100 meter! Derudover får børn under 7 år gratis liftkort, når de kører med hjelm. Børneområdet ligger tæt på cafeteria, legeområde med LEGO (på Gautefall Skilodge), og der er altid en god anledning til en kop varm kakao. 

LEGO-legepladsen er et hit hos børnene - her kan de hygge sig i pauserne, mens mor og far nyder udsigten over skiområdet med en kop kaffe eller en øl. I Gautefall er børnene godt underholdt både på og uden for pisten, så de har de allerbedste betingelser for at lære at stå på ski eller blive endnu bedre til at få fat under skiene. Her er også en kælkebane, som byder på masser af sjov for hele familien!

Tid til en pause eller efter skidagen

Gautefalls mest populære café er Rytterspranget Kafe, som ligger på toppen af området. Caféen er en stor tømmerhytte med kæmpe stor terrasse til de dage, hvor solen skinner. I kan også besøge caféen om aftenen og nyde en god middag og nogle lækre drinks! I bunden ved skisenteret kan I snuppe en frokost i cafeteriet. Vi anbefaler klart, at I prøver begge steder. 

Bestil familiens skiferie til Gautefall hos Skiferie.dk her på vores hjemmeside eller kontakt os på 7015 3232, så sidder vi klar til at hjælpe jer.

Forkort køreturen med færgen

Kører I selv på skiferie til Gautefall i Norge, kan I med fordel tage færgen og forkorte køreturen. Så får I en pause, kan strække benene, spise lidt mad og børnene kan få krudtet af. 

I kan sejle med fjordline fra Hirtshals til Kristiansand og herfra skal I blot køre 144 km, før I er fremme.