Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Familien på ski i Katschberg i Østrig

Katschberg er et familievenligt skiområde, som ligger på grænsen mellem delstaterne Kärnten og Salzburgerland. Det er nemt at nå i egen bil, og skiområdet ligger i god højde, og har dermed en høj snesikkerhed. Der er også god dækning med snekanoerne, så skiløbet er sikret hele vinteren.Familien på ski i Katschberg i Østrig
Katschberg er et familievenligt skiområde, som ligger på grænsen mellem delstaterne Kärnten og Salzburgerland. Det er nemt at nå i egen bil, og skiområdet ligger i god højde, og har dermed en høj snesikkerhed. Der er også god dækning med snekanoerne, så skiløbet er sikret hele vinteren. Læs mere

Tag på skiferie i Katschberg med familien

Ski på flere måder

Skiområdet Katschberg er ikke så kendt blandt danskere, hvilket er en skam, da området har meget at byde på med varieret skiløb, stor snesikkerhed og gode forhold for børn og begyndere. Området er ideelt for familier, da det ud over skiløb, også kan tilbyde mange aktiviteter. Det er ikke blandt de største skiområder, men det gør området nemt at overskue og komme rundt i. I aftentimerne kan I desuden nyde oplyste løjper. 

Er der nogen i flokken, som ønsker mere udfordring på ski, så er det muligt at tilkøbe forskellige liftkort, der giver adgang til andre områder i nærheden, men masser af udfordring på de i alt 877 km pister. Er man en mere habil skiløber og søger lidt mere udfordring, har man mulighed for at tilkøbe forskellige liftkort der giver adgang til 877 kilomere flere pister i området i såvel Kärnten som i Østtirol. 

Langrend

Er man til langrend, hvilket er en vintersport der i de seneste år er blevet mere og mere populær i Østrig, så er der flere gode muligheder. En 9 kilometer lang løjpe ligger oppe på toppen af Katschberg og nede i dalen er der flere andre muligheder.

Andet end skiløb

En romantisk tur med hestevogn. Lige som de gør i filmene, pakket ind i skind og kun med næsen ude i kulden, kan man lade sig trække at et sæt heste gennem det smukke landskab. Sneskovandring er en anden vintersport man i den grad også kan få sved på panden af. Det er sjovt og det er anstrengende. Med rigtige snesko spændt på fødderne kan man sammen med en lokal guide, gå tur i det smukke vinterlandskab. After skiing er der selvfølgelig også, for dem der har lyst til det. Gamskogelhütte er stedet!