Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Tag bilen på skiferie til Østrig

Tag bilen til på kør-selv skiferie, og kom hurtigt til Østrig, som byder på nogle af Europas bedste skiområder. Vi mener, at det er den mest optimale transportform, når familien skal afsted på skiferie, da det giver masser af fleksibilitet og uafhængighed, så I helt selv kan styre, hvilket tempo ferien skal køre i. Her på siden kan I finde inspiration til jeres kør-selv skiferie til Østrig. Læs mere

Lad kør-selv ferien gå til Østrig

I bestemmer selv farten

På en kør-selv skiferie til Østrig får I den største fleksibilitet til og fra destination. Skiferien kommer til at køre i jeres helt eget tempo, hvilket er helt ideelt, hvis I rejser med børn. Kør-selv ferier kan nemt gøres hyggelige, og I kan holde pauser gennem Tyskland, ligeså tit I har brug for. I kan desuden tage en overnatning på vejen, hvis der er behov for det. 

I Østrig venter nogle af Europas bedste skiområder med sjove aktiviteter og udfordringer for alle niveauer. Det er også her, at I kan opleve fantastisk afterski eller komme helt ned i gear med wellness ud over det sædvanlige.

Book jeres næste kør-selv skiferie til Østrig online eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 3939.  

Populære kør-selv destinationer i Østrig

Vi har udvalgt vores 4 bedste kør-selv destinationer i Østrig og nedenfor kan I se, hvorfor de er så populære:

  • Wagrain er en rigtig familiedestination, som ligger ca. 13 timers kørsel fra Danmark. Her kan I evt. tage et pitstop med en overnatning på vejen, eller bare køre igennem mens børnene sover på bagsæderne.
  • Schladming ligger 1/2 times kørsel øst for Wagrain og et skønt skiområde. Byen byder på masser af autentisk østrigsk stemning, så her kommer I nemt i skiferiestemning.
  • Zell am See er en perle af et skisportsområde, som ligger 1 times kørsel vest for Wagrain. Her er utrolig snesikkert, da området ligger højt og pga. gletsjeren "Kitzsteinhorn".
  • Bad Gastein ligger en lille time længere sydpå og er et helt fantastisk skiområde med charmerende restauranter, bierstuber og knejper.

Populære kør-selv destinationer i Norden

Ønsker I ikke at begive jer ned i Alperne, men derimod hellere blive oppe i Norden,  er der masser af muligheder for kør-selv skiferie til fantastisk skiløb.

Norge
Kør-selv skiferie til Norge er et godt valg, hvis I er til hygge og fjeldidyl. Norge har en stor snesikkerhed, og her finder I et varierende skiløb, og med masser af gode muligheder for familiens yngste. Tag bilen hele vejen på skiferie til Norge eller hop ombord på færgen fra Frederikshavn, Hirtshals eller København, og nyd et lille afbræk fra køreturen.

Sverige
I kan også tage på kør-selv skiferie til Sverige, som er ideelt for børnefamilien! Her gør de virkelig noget ud af det for børnene i form af troldeskove og store bamser. Blandt vores favorit kør-selv skidestinationer i Sverige finder I bl.a. Lindvallen og Stöten.