Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Kør-selv skiferie til Norge

Norge er en af danskernes kør-selv favoritter, når det kommer til skisportssteder - og det er ikke helt uden grund. Her venter godt og varieret skiløb til alle niveauer, hyggelige skiboliger med plads til hele familien, stor snesikkerhed og sjove aktiviteter for både store og små. Tager I på kør-selv skiferie til Norge, får I masser af fleksibilitet og uafhængighed. Her på siden kan I få inspiration til jeres skiferie i Norge. Læs mere

Suverænt skiløb tæt på Danmark

På en skiferie i Norge vil I med garanti opleve et fantastisk skiterræn med udfordringer til både nybegyndere og erfarne skiløbere - og det endda inden for en overskuelig køretur! 

Det er helt oplagt at køre selv til Norge, og I kan også få et afbræk ved at tage færgen noget af vejen. I kan f.eks. sejle:

  • fra København til Oslo
  • fra Frederikshavn til Oslo
  • fra Hirtshals til Larvik. 

I kan ligeledes sejle til Sverige og køre videre til Norge derfra. Når færgen er i havn, har I blot få timers køretur forude, før I ankommer til nogle af Norges bedst skiområder. 

Favorit kør-selv destinationer i Norge

Trysil er en fantastisk destination, som ligger 790 km fra København. I kan køre hele vejen, hvilket ca. tager 9 timer, eller I kan tage færgen fra enten København eller Frederikshavn, hvis I ønsker en pause fra kørslen. Fra Oslo havn og til Trysil tager det kun 2 timer og 45 minutter.

Hemsedal er en af Nordens bedste skidestinationer, og virkelig et sted hvor børnene er i fokus. Der er 795 km fra København, hvilket ca. tager 9 timer og 15 min i bil, men også her kan I tage færgen til Oslo, og køre de sidste 200 km. 

Skiløb tæt på Danmark

Norefjell byder på fantastisk skiferie for hele familien og så ligger det lidt tættere på Danmark end fx Trysil og Hemsedal. Der er ca. 700 km svarende til 8 timers kørsel. Fra Oslo havn er der kun 100 km, så I har mindre end 2 timers kørsel i Norge, hvis I vælger at stige ombord på færgen i Danmark.

Gausta ligger i det sydlige Norge i helt fantastiske Telemarken. Afstanden fra København er 750 km, hvilket tager ca. 9 timer i bil, men I kan også tage færgen noget af vejen:

  • København - Oslo, hvorfor der er 185 km fra havnen
  • Hirtshals til Kristiansand, hvorfra I kun har 315 km, når I kører af færgen