Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Velkommen til Trysil, Norge


Sne / Ski Garanti Trysil

I Trysil er der sjældent mangel på sne, da det er et af Skandinaviens mest snesikre skisteder. Skulle sne blive et problem fra naturens side, har Trysil et af Nordeuropas mest avancerede anlæg til sneproduktion.

Fra 28. oktober til 16. december tilbydes der gratis afbestilling hvis der ikke er sne.
17. december 2017 til slutsæson 2018  min. 20 kilometer skibakker og 620 meters faldhøjde.

Er ovenstående betingelser ikke opfyldt får du pengene tilbage for bolig, liftkort, skileje og skiskole.
Gælder indtil 48 timer før ankomst til kl. 11.00 på ankomst dagen - i skal ringe og give besked hvis I ønsker, at benytte jer af denne mulighed.

Snegarantien dækker:


- Indkvartering
- Skiskole
- Skileje
- Liftkort

Obs. Transport er ikke dækket af snegarant.
Dækker ikke midlertidigt lukkede løjper/lifte, der er lukket pga. tekniske problemer eller vejrforhold.
Trysil boernebakke Trysil skiomraade Trysil familie Trysil skiløb Trysil loejpe Trysil skisport Trysil udsigt Trysil skilift Trysil pause Trysil stolelift Trysil natur Trysil ski lift sne

Skiferie i Trysil - Norges største skiområde

Hold din skiferie i vidunderlige Trysil, som er et af Norges mest populære skiområder. Trysilfjeldet består af lange, brede bakker og et perfekt skiområde til skiløbere på alle niveauer - her kan hele familien være med. I Trysil kan I både bo på luksuriøse resorthoteller, og i hyggelige og autentiske norske træhytter. Trysil er perfekt til skirejsen med familien, eller til en sjov skitur med vennerne. Læs mere

Fra: 1.661 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
92 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 20 stk.
 • 17 stk.
 • 17 stk.
 • 11 stk.
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  11.02 til 18.02
  Fredag - Fredag
  12.02 til 19.02
  Lørdag - Lørdag
  13.02 til 20.02
  Søndag - Søndag
  11.02 til 13.02
  Fredag - Søndag
  13.02 til 18.02
  Søndag - Fredag
  13.02 til 17.02
  Søndag - Torsdag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Pension
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Alt om skiferie i Trysil

  Alt om skiferie i Trysil

  Norges største skiområde
  Trysil er Norges største skiområde og absolut et af de mest populære blandt danskerne. Denne skidestination byder på hele 67 pister til alle niveauer, her finder du alt fra store børneområder til varieret skiløb på lange brede løjper. Trysil er endvidere et utrolig smukt område, med storslåede landskaber og mange gode faciliteter og underholdningstilbud for dig og din familie. Prøv fx en tur i kane, hundeslædekørsel eller besøg et stor park område med store hop, og mange udfordringer til vovehalsene. Trysil byder også på et stort udvalg af hyggelige restauranter og dejlige varmestuer.

  Book din skiferie til Trysil gennem skiferie.dk eller få hjælp af en af vores dygtige skieksperter til at skabe den perfekte skiferie for dig og din familie. Kontakt vores erfarne skientusiaster på 7015 4141.
  De mest populære hoteller og hytter i Trysil

  De mest populære hoteller og hytter i Trysil

  Hos Skiferie.dk tilbyder vi en lang række hyggelige hytter og lækre lejligheder, som du og din familie trygt kan indlogere jer i på jeres næste skiferie i Trysil, Norge. Herunder ser du to af de mest populære boliger.

  Mountain Resort Lejligheder byder på hyggelige og moderne skilejligheder. Her vil du opleve særdeles høje standarder og en skøn beliggenhed lige ved lifterne. Mountain Resort Lejligheder har desuden mange luksuriøse faciliteter, som I kan nyde godt af på jeres skiferie i Trysil. Læs mere om Mountain Resort

  Ugla Hyttegrend ligger i et forholdsvist nyt område på Trysils sydside. Hytter er flotte og rummelige, med plads til både den lille familie og den store venneflok. Læs mere om Ugla Hyttegrend.
  Skiområde med mange muligheder

  Skiområde med mange muligheder

  Med hele 4 skiområder og i alt 75 km præparerede piste er Trysil Norges største skiområde. Her er der masser af plads at blotre sig på, når først du har spændt skiene på fødderne og er klar til at drage ud i de norske fjelde. 

  4 gode skiområder i Trysil.
  Trysils 4 skiområder består af Trysil Turistsenter, Skihytta, Høegga og Trysil Høyfjellssenter.

  Trysil Turistsenter er den nederste del af sydsiden, her finder I stort børneområde med skiskole, familieområde med picnic område, brede piste i alle sværhedsgrader, Trysil Park med stor hop.

  Skihytta området er placeret i toppen af sydsiden med en helt ny stollift til toppen, hvorfra I nemt kommer til Trysil Høyfjellssenter. Skihytta er kendt for, at have flest soltimer.

  Høegga er for de øvede skiløber, med stort set kun sorte piste, og særligt løjpe 75 er populær med en hældning på 45 grader.

  Trysil Høyfjellssenter er mange familier farvorit, her er mange lidt kortere grønne piste, stor børneområde og en helt fantastisk udsigt.
  Uanset hvor I bor, kan I komme rundt i alle 4 områder på ski.
  Børnene elsker Trysil

  Børnene elsker Trysil

  I Trysils skiområder finder du to store børneområder, hvor familiens mindste virkelig kan slå sig løs og lege med skiene og de forskellige teknikker i trygge og børnevenlige omgivelser. 

  I Trysil Turistersenter kan I besøge børneområdet Eventyr med rullebånd, skikarrusel, tre lifte, små hop, kælkebakke, varmestue, grillhus og meget meget mere. Eventyr er et sandt skiparadis for børnene i din familie. 

  I kan også tage forbi børneområdet på Trysil Høyfjellssenter, hvor der ligeledes er tre lifte, rullebånd, sjove figurer, varmestue og alt det, der skal til for at dit barn kan lære skiene at kende på en sjov og tryg måde. 
  Besøg Valles skiskole

  Besøg Valles skiskole

  I Trysil kan børn i alderen 3-9 deltage i Valles skiskole. Valle er en stor blød snemand og områdets maskot, som børnene med garanti vil elske. I Valles skiskole er der fokus på sjov, leg og læring i trygge omgivelser. Her gælder det ikke om at være bedst eller hurtigst, men om at have det sjovt, blive sikker på skiene og få en masse nye skivenner.

  I Valles skiskole er der dygtige og kompetente instruktører, som tager børnene med ud på sjove eventyr i sneen, og en gang imellem dukker snemanden Valle op og leger med børnene og opmuntrer dem på skiturene. 

  Valles skiskole er inddelt i to grupper, den ene er for de 3-6 årige og den anden er for de 7-9 årige, og alle kan være med!
  Guidede ture - Offpiste, snowboard og langrend

  Guidede ture - Offpiste, snowboard og langrend

  Offpiste
  På din skiferie i Trysil kan du komme på flere forskellige guidede ture. I kan fx prøve at stå på offpiste ski, enten på en introduktionstur, en børnetur, en familietur eller en tur for erfarne offpiste skiløbere. I tager med guider på en tur i snowpark, hvor I kan øve og lære hop, spins, backflips og alle mulige andre tricks på sjove og udfordrende baner.

  Langrend og snowboard
  Trænger du til at udfordre dig selv i sneen, så kan du prøve at kaste dig over langrend eller snowboard. I Trysil er der rig mulighed for at prøve begge dele, og i området finder du hele 100 kilometers langrendsspor, så der er nok at tage fat i, når du først har fået teknikken på plads.
  Aktiviteter i Trysil

  Aktiviteter i Trysil

  Trysil er meget mere end et stort skiområde. Her finder du også et væld af spændende oplevelser og aktiviteter, som hele din familie kan nyde godt af, når I ikke står på ski. Hvis I ønsker at komme ud og nyde de smukke landskaber og storslåede udsigter, kan I fx prøve en tur i en kane trukket af heste eller suse hen over sneen i en hundeslæde. 

  Trænger I til at slappe lidt af og få en følelse af sand velvære efter et par dage på løjperne, er der flere forskellige muligheder for en dag i spa og wellness, når du besøger Trysil. Besøg fx Kulpen Spa i Fageråsen. Her kan du nyde udsigten og den friske luft fra et udendørs spabad, få varmen i forskellige saunaer, få en dejlig ansigtsbehandling eller massage og meget mere.
  Transport til Trysil

  Transport til Trysil

  I bil og med færge til Trysil
  Trysil ligger cirka 900 km fra København, og hvis I tager bilen hele vejen, tager det omkring 9 timer. Hvis I gerne vil undgå at sidde for mange timer i bilen, kan I nemt bestille færgeoverfart til jeres skiferie hos skiferie.dk.
  Tag færgen fra København til Oslo med DFDS. Fra Frederikshavn sejler Stena Line til Oslo, eller Göteborg. En anden populær mulighed er Fjord Line fra Hirtshals til Langesund. Sidst men ikke mindst sejler Stena Line fra Grenå til Varberg.

  Hvor lang er der fra vi er i havn?
  Oslo - Trysil: 3 timer
  Langesund - Trysil: 5 timer
  Göteborg - Trysil: 6 timer
  Varberg - Trysil 7 timer.
  Tag bussen til Trysil

  Tag bussen til Trysil

  Med SkiSwedenExpress busserne kommer I sikkert og trygt hurtigt frem til skiferien i Trysil. Bussen har afgang fra Danmark flere gange om ugen og giver jer mulighed for at stå på ski i enten fire, fem eller otte dage. Hvis du rejser alene med børnene eller bare ønsker at have en nem tur op til Trysil hvor du ikke skal tænke over noget, så er bussen det helt rigtige valg til jer. Bussen er hurtig, nemt og billig. Hvis I vil vide mere om afgangstider, priser og opsamlingssteder, så kan I læse meget mere omkring dette på vores busside

  Luk vinduet X