Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Velkommen til Hemsedal - NorgeSne / Ski Garanti Hemsedal


Fra 28. oktober til 16. december tilbydes der gratis afbestilling hvis der ikke er sne.
17. december 2017 til slutsæson 2018  min. 8 kilometer skibakker og 628 meters faldhøjde.

Er ovenstående betingelser ikke opfyldt får du pengene tilbage for bolig, liftkort, skileje og skiskole.
Gælder indtil 48 timer før ankomst til kl. 11.00 på ankomst dagen - i skal ringe og give besked hvis I ønsker, at benytte jer af denne mulighed.

Snegarantien dækker:


- Indkvartering
- Skiskole
- Skileje
- Liftkort

Obs. Transport er ikke dækket af snegarant.
Dækker ikke midlertidigt lukkede løjper/lifte, der er lukket pga. tekniske problemer eller vejrforhold.
Hemsedal boern Hemsedal bjergtop Hemsedal omraade Hemsedal skiløb Hemsedal skihytte Hemsedal by Hemsedal ski Hemsedal skiomraade Hemsedal udsigt Hemsedal pist Hemsedal skipause

Hemsedal - Stå på ski i De Skandinaviske Alper

Hemsedal er en af Nordens bedste skidestinationer, blandt andet på grund af de børnevenlige skiområder, flere kilometerlange pister, hyggelige hytter og rig mulighed for ski in/ski out. Foruden et varieret skiterræn med skiløb til alle niveauer, adskillige terrænparker og mulighed for både alpinski, langrend og snowboard, får du også en lang skisæson som strækker sig fra november til start maj. Læs mere

Fra: 1.417 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
60 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 22 stk.
 • 12 stk.
 • 10 stk.
 • 5 stk.
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  13.02 til 20.02
  Lørdag - Lørdag
  14.02 til 21.02
  Søndag - Søndag
  12.02 til 14.02
  Fredag - Søndag
  14.02 til 19.02
  Søndag - Fredag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Skiferie med gratis gruppeskiskole og skileje i uge 2-5 & 15 2021

  Skiferie med gratis gruppeskiskole og skileje i uge 2-5 & 15 2021

  Magiske Hemsedal har et kæmpestort børneområde.
  I uge 2-5 & 15 har I lige nu mulighed for, at bestille gratis gruppeskiskole og skileje til børn under 7 år!

  For at bestille Valles vinteruger med gratis plads på skiskolen og gratis skileje skal der bestilles mindst 1 liftkort til en voksen af minimum 4 dage og indkvartering af minimum 4 dage. Ankomst skal ske 9.januar-1.februar eller 10.-12. april 2021.

  For at få tilbuddet skal I bestille på telefon 7015 4141 og senest 15. oktober 2020 i åbningstiden.

  Ved ændringer i skiskole og skileje efter tilbuddet er udløbet foretages alle ændringer til fuld pris. 


  Alt om skiferie i Hemsedal

  Alt om skiferie i Hemsedal

  Der er mange grunde til at gøre smukke Hemsedal til målet for din og din families næste skiferie. Hemsedal kaldes nemlig for De Skandinaviske Alper på grund af fjeldets dramatiske højder, og så er det også her du finder det skiområde i Skandinavien med den højeste beliggenhed. Desuden er Hemsedal et utrolig børnevenligt skiområde, hvor der er masser af skønne børneområder, hvor familiens mindste medlemmer kan lære skiene at kende i trygge omgivelser. 

  Book din næste skiferie til fantastiske Hemsedal, som ligger mellem Bergen og Oslo i Norge. Du kan booke ferien direkte her på skiferie.dk, eller få hjælp og gode råd fra vores dygtige skieksperter på 7015 4141. De kender Hemsedal og kan hjælpe dig til at skabe en skiferie efter dine behov og ønsker.
  De mest populære hytter og hoteller i Hemsedal

  De mest populære hytter og hoteller i Hemsedal

  Skiferie.dk, som er en del af Fri Ferie, tilbyder nogle af Hemsedals bedste skilejligheder, hoteller og hytter, så du kan bo lækkert og med gode forhold når du er på skiferie i smukke Norge. 

  Hemsedal Lodge Suite er en nyhed til sæson 2018, som er bygget i forlængelse af Alpin Lodge. Her er sprit nye lejligheder af bedste kvalitet, og for de yngste er der lavet helt specielle lejligheder med snemanden Valle som tema.

  Alpin Lodge byder på flotte og rummelige lejligheder, hvor der er plads til hele familien. Alpin Lodge har den perfekte beliggenhed i Hemsedal, da der er ski in/ski out, og lejlighederne ligger tæt på børneområdet og pisterne.

  Storvarden er en stor og eksklusiv hytte med en fantastisk udsigt ud over Hemsedalen og skiområdet. Hytten er lækker og rummelig med mange skønne faciliteter, fx en dejlig udendørs jacuzzi.

  Skiområdet Hemsedal

  Skiområdet Hemsedal

  I Hemsedal finder du et særdeles varieret skiterræn og skiløb til alle niveauer. Skiløb i Hemsedal foregår fra tre forskellige bjergtoppe: Roni, Tinden og Totten. Fra Totten kan du hoppe på en grøn pist på hele 6 km, som fører dig hele vejen ned til bunden, en fantastisk dejlig tur. 

  Skiløb til alle niveauer
  Fra Hemsedals tre tinder kan du både finde stejle sorte pister, sjove røde pister og hyggelige blå og grønne pister, så der er bestemt noget for enhver smag og ethvert niveau. Pisterne i Hemsedal er kendt for at være brede og velpræparerede, hvilket er en sand fornøjelse og nydelse for alle skiløbere. I Hemsedal er der også gode snowboard forhold og rig mulighed for at kaste sig ud i offpiste eller langrend.
  Børnene elsker Hemsedal

  Børnene elsker Hemsedal

  Hemsedal er den perfekte skidestination til børnefamilien, de mange muligheder for indkvartering med ski in/ski out gør det let og overskueligt at tage børnene med på pisterne i løbet af dagen. I bunden af skiområdet finder du et stort og dejligt børneområde med mindre skibakker, særligt tilegnet familiens mindste medlemmer. Her er der også flere sjove legeredskaber, rullebånd, karrusel og meget andet, som børnene vil elske. Børnene kan også møde snemanden Valle, som er områdets maskot. Han vil stå på ski og lege med børnene i løbet af jeres ferie I Hemsedal.

  Valles skiskole
  I Hemsedal finder I også Valles skiskole, som er for børn i alderen 3-9 år. Her lærer børnene at stå på ski ved hjælp af søde skiguider, sjove skiturer og med besøg fra snemanden Valle.
  Når du ikke står på ski i Hemsedal

  Når du ikke står på ski i Hemsedal

  Foruden fantastisk skiløb, byder Hemsedal også på et stort udvalg af sjove og skønne aktiviteter som ikke foregår på pisterne. I Hemsedal finder du blandt andet flere forskellige lækre restauranter og spisesteder, hvor du kan nyde fantastiske middage, varme drikke, bagværk og meget mere, når du trænger til at sidde og slappe lidt af indendørs i varmen. 

  Er du mere til spændende udendørs aktiviteter kan du også prøve en tur i hundeslæde eller have fart over feltet på en snescooter. Du kan også udfordre højdeskrækken og prøve at isklatre, eller få ro på de ømme muskler med en dejlig omgang massage. Hvis du savner sne under fødderne har Hemsedal også en masse sjove sneparker, og rig mulighed for vilde offpisteture eller smukke ture i de norske fjelde på langrend.
  Transport til Hemsedal

  Transport til Hemsedal

  Hemsedal ligger mellem Oslo og Bergen i Norge, og omkring 800 kilometer fra København, hvilket vil tage cirka 9 timer i bil, hvis I kører direkte. Vil I gerne undgå at sidde alt for mange timer i bilen, er det muligt at tage en færge til og fra flere forskellige havnebyer, alt efter hvad der passer jeres planer bedst. 

  I kan fx sejle til Oslo fra enten København eller Frederikshavn, herfra skal I kun køre 200 km. I kan sejle fra Hirtshals til Langesund, hvorefter I skal lægge omkring 330 km bag jer i bil, for at nå til Hemsedal. Hvis I ønsker at gøre en lille tur ud af det, kan I også tage færgen fra Frederikshavn til Göteborg, eller fra Grenaa til Varberg, hvorefter I skal køre henholdsvis 500 km eller 570 km for at nå til Hemsedal. Her kan I gøre mange spændende stop på vejen. Hos skiferie.dk hjælper vi jer gerne med at finde den rute der passer jer bedst. Kontakt os på 7015 4141.
  Luk vinduet X