Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
25 m
Skiskole
50 m
Indkøb
50 m
Skiløb til/fra boligen/området
Ski lift
25 m
Skiskole
50 m
Indkøb
50 m
Afstand til piste / lift
Skiløb til / fra bolig
Boligtype
Lejlighed
Ski information
Ski lift
25 m
Skiløb til/fra boligen/området
Skiskole
50 m
Butikker
Indkøb
50 m
Skishop
100 m
Internet
Wifi
Legerum til børn
Legerum til børn
Parkering / vejafgift
Parkering
Begrænset antal gratis pladser, kan være mod betaling
Restaurant/bar
Bar
50 m
Café
Restaurant
50 m

Velkommen til Skistar Lodge Hemsedal

Fantastisk skibolig i Hemsedal

Skistar Lodge Hemsedal (tidligere Hemsedal Lodge Suite og Hemsedal Alpin Lodge) er et eminent valg af bolig på skiferien til Hemsedal. Lodgen består af to bygninger, som er forbundet med en gangbro. Disse lækre lejligheder byder på moderne indretning, hvor der er kræset for detaljerne. Lejlighederne varierer i størrelse med plads til 4-14 personer afhængig af den respektive bolig. Skilejlighederne er centralt placeret med ski-in/ski-out, så I hurtigt og nemt kan suse afsted på skiene om morgenen. Skistar Lodge Hemsedal har den bedste beliggenhed med tæt placering til både lift, indkøb og skiskole ikke mere end 50 meter væk. Ønsker I at holde skiferie i Skistar Lodge Hemsedals flotte omgivelser, kan I bestille jeres næste skiferie på 7015 3939 eller online her på siden.

Lækre faciliter og sjove aktiviteter

Skistar Lodge Hemsedal giver familien en unik indkvarteringsoplevelse, hvor ikke blot beliggenhed og luksuriøsitet er vægtet højt, men ligeledes sjove aktiviteter og skønne faciliteter er nøgleordene. Det 14.000 kvadratmeter store område byder på en 14 meter høj klatrevæg, som er en sjov, anderledes og udfordrende aktivitet på skiferien. Ønsker I at koble helt af med en udsøgt middag i familiens selskab, kan I nyde godt af restaurantens lækre retter. I kan runde aftenen af på bedste manér med et spil kort, en kop varm kakao eller et glas vin i baren. Inden for rækkevidde finder I flere restauranter, barer, butikker og afterski, så I med sikkerhed får alt, hvad I ønsker for en komplet skiferie.

Et sikkert hit for børnefamilien

Skistar Lodge Hemsedal er en sand perle for familiens mindste, da et udvalg af familielejlighederne er indrettet i sjove og børnevenlige temaer. I disse lejligheder har Hemsedals maskot, Valle, kastet sit lys over indretningen med sne, skiløb og flotte farver og materialer, som gør det til en oplevelse for de små at bo her. Disse lejligheder er beliggende med udsigt over fjeldet, hvor I finder børneområdet lige i nærheden. Da Valles Suites er en del af Skistar Lodge Hemsedal, har I direkte adgang til skiløb, som gør sig til en attraktiv bolig for børnefamilier.

Skistar Lodge Hemsedal - Parkering

Der er 3 gratis udendørs parkeringspladser i Hemsedal (P2, P3 og P6). Ved Lodgen findes parkeringshus mod betaling. Der findes 3 parkeringspladser (P1, P4 og P5) ved skiområdet hvor der i dagstimerne er parkering mod betaling. I tidsrummet 09.00-17.00. Parkeringshuset er mod betaling. Se priser for parkering ved ankomst. 

På flere af parkeringspladserne findes der lade standere til elbiler.