Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Kitzbühel/Kirchberg

Et af verdens bedste skisportssteder

Skisportsstedet er blevet tildelt Tiroler-Pisten-Güte-Siegel, som gives til de ypperste skisportsområder, hvor perfekte pister, service i særklasse, gode lifter og høj sikkerhed er kravet for prisen. Udover suverænt skiløb er I sikret afterski og livligt byliv.Et af verdens bedste skisportssteder
Skisportsstedet er blevet tildelt Tiroler-Pisten-Güte-Siegel, som gives til de ypperste skisportsområder, hvor perfekte pister, service i særklasse, gode lifter og høj sikkerhed er kravet for prisen. Udover suverænt skiløb er I sikret afterski og livligt byliv. Læs mere

Fabelagtig skiferie i Kitzbühel/Kirchberg

Alt om Kitzbühel/Kirchberg

Velkommen til et exceptionelt skisportsområde i Østrig! Kitzbühel/Kirchberg byder på et stort udvalg af pister i alle sværhedsgrader, så hele familien kan være med. Med i alt 179 kilometer pister er skisportsstedet ideelt til både begyndere og øvede skiløbere, da der vil være masser af pister at udforske. 

Udover Tiroler-Pisten-Güte-Siegel-prisen er Kitzbühel/Kirchberg blevet kåret til verdens bedste skiområde af skiresort.de, som er verdens største portal for skiområder. Grundet skisportsstedets fremragende beliggenhed samt 1068 snekanoner er I sikret lækker sne på jeres skiferie. Glæd jer til de mange skifaciliteter, sjove aktiviteter, skisafari, fantastisk afterski, byliv og udsøgte spisesteder på en ferie til Kitzbühel/Kirchberg. 

Find og bestil ferien hos skiferie.dk eller gennem vores erfarne rejsekonsulenter på tlf. 7015 3939.  

De bedste boliger i Kitzbühel/Kirchberg

Skiferie.dk tilbyder et væld af hyggelige lejligheder og flotte hoteller i Kitzbühel/Kirchberg til gode priser og tilbud. 

  • Kirchberger Hof er et yderst flot og luksuriøst hotel, hvor I kan slappe helt af efter en lang dag i den friske luft. Store lyse værelser, kun 300 meter fra pisten, en udsøgt restaurant og et skønt wellnessområde med swimmingpool, massagebehandlinger og sauna. Alt dette kan I nyde godt af på det stilfulde hotel. 
  • Hotel Lifthotel byder jer velkommen i hyggelige rammer, hvor I vil få delvis ski-in, kulinariske oplevelser, gode børnefaciliteter og flotte værelser.

Spektakulært skiområde

En skiferie til Kitzbühel/Kirchberg vil bestemt ikke skuffe! Skisportsstedet er udstyret med udfordringer for de mest garvede og modige skiløbere samt gode faciliteter og aktiviteter for nybegyndere og familiens mindste. 

Hvis det er jeres første møde med de lange brædder, er det ideelt at starte på én af de mange skiskoler, hvor I lærer den helt rette teknik og omgivelserne at kende gennem leg, latter og morskab, hvor både store som små er velkomne. 

Med i alt 72 km blå løjper, 66 km røde løjper og 22 km sorte løjper, 5 kabinelifte, 28 stolelifte, 23 børnelifte og 2 børnelifte, er der et væld af sjove pister og nyrenoverede lifte at give sig i kast med. 

Ønsker I at stå på langrend, tilbyder området på i alt 40 km markerede langrendsløjper. Med den rette timing kan I være heldige at opleve World Cup i styrtløb, som finder sted i Kitzbühel, hvor verdenseliten kommer valfartende til skisportsstedet.

Skiferie for børn i Kitzbühel/Kirchberg

I kan uden bekymringer tage de små med på skiferien, da der i Kitzbühel/Kirchberg er taget højde for hele familien. På Red Devils skiskole kan I trygt anbringe jeres børn, hvor de vil lære at stå på ski gennem leg og grin, sammen med professionelle instruktører, og her kan de måske også finde en ny ferieven. 

De eventyrlige omgivelser vil gøre det endnu sjovere for de små at stå på ski, når børnevenlige animationer møder børnene med et smil. 

Der er ligeledes en gratis øvelseslift til rådighed i dalen, som er et godt udgangspunkt for nybegynderne. 

Der tilbydes børnepasning mod betaling for familiens allermindste (1-3 år), som er for små til at stå på ski. Her kan de små lege med jævnaldrende og hygge sig med at bygge snemænd, kælke og gå ture i det flotte landskab i dalen.

Fænomenale oplevelser og aktiviteter

Hvis I ønsker at være aktive på andre måder end på ski eller snowboard, er Kitzbühel/Kirchberg en ideel skidestination at tage på skiferie til. I kan fx tage på en romantisk og hyggelig hestevognstur, som er en sand vinder for både voksne og børn eller tage med hele familien på kælketur, hvor I vil grine jer ned ad de sjove kælkebakker. 

Er I til mere adrenalinkickende aktiviteter byder området på højtsvævende paragliding, faldskærmsudspring, fart over feltet på snescootere, flyveture i luftballon, cykelture på isglatte stier, isklatring, skøjteløb, curling og mange andre exceptionelle aktiviteter. 

Ønsker I at runde aftenen af indendørs, kan I tage et spil bowling på en af de mange bowlingbaner eller feste på en af de mange natklubber. Der er et hav af kulinariske oplevelser i Kitzbühel/Kirchberg i form af gourmetrestauranter, traditionel østrigsk spisesteder, hyggelige caféer, pizzeriaer og meget mere, som I godt kan glæde jer til.