Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Hotel Lifthotel i Kitzbühel / Kirchberg - Hotel set udefra Hotel Lifthotel i Kitzbühel / Kirchberg - Sofagruppe Hotel Lifthotel i Kitzbühel / Kirchberg - Restaurant Hotel Lifthotel i Kitzbühel / Kirchberg - Opdaekkede borde i restauranten Hotel Lifthotel i Kitzbühel / Kirchberg - Koekken Hotel Lifthotel i Kitzbühel / Kirchberg - Buffet Hotel Lifthotel i Kitzbühel / Kirchberg - Legerum for de mindste

Hyggeligt hotel med delvis ski in/ski out

Hotel Lifthotel byder jer velkommen i en hyggelig atmosfære og komfortable værelser, hvor I kan bo op til 5 personer. Hotellet er beliggende i rolige omgivelser i udkanten af Kirchberg, og herfra har I blot 20 meter til skibussen, som hurtigt fører jer til skiområdet. Nærmeste liften er desuden at finde inden for 200 meters afstand (Kitzbüheler Alpen Kirchberg)- her er nogle få nedfarter. Skal I til det større skiområde er der ca. 1 km til liften (Maierl 1), så her er det en fordel, at skibussen stopper lige ved hotellet. Efter en lang dag på ski, kan I koble helt af på hotellet, som bl.a. byder på restaurant, bar, wellness og legerum til de mindste gæster. Læs mere

Fra: 1.620 DKK
pr. person, 4 dage
Vælg boligtype
23 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Lift: 200m
 • Centrum: 700m
 • Skibus: 20m
 • Ski-in: Delvis
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  I boligen
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Mere end blot skiløb

  Mere end blot skiløb

  Hotel Lifthotel byder på en traditionel og hyggelig atmosfære med plads til hele familien. Her venter gode faciliteter til både små og store, da der desuden findes et stort legerum med masser af legetøj og sjove spil. Når sulten melder sig, kan I nyde et dejligt måltid i skønne omgivelser på hotellets restaurant.

  Efter en lang dag ude i den friske luft kan I glædeligt vende hjem til Hotel Lifthotel og udforske wellnessafdelingen. Her kan I komme ned i gear i saunaen, dase i whirlpoolen og koble helt af i afslapningszonen. 
  Området på ski

  Området på ski

  Kitzbühel / Kirchberg byder på afvekslende skiløb og velpreparerede pister samt et moderne liftsystem. Uanset niveau og erfaring har de i alt 160 km noget at byde på. Nybegyndere og mindre øvede kan boltre sig på de mange blå pister. Her er der rig mulighed for at forbedre skiløb og færdigheder i en sådan grad at man kan give sig i kast med de røde og sorte pister der også er at finde i Kitzbühel / Kirchberg. 
  Det berømte world cup styrtløb, Hanenkamp, afvikles hvert år i Kitzbühel. Mærk selv suset på styrtløbspisten  ”Die Streif”. Er det ikke styrtløbspisten der fanger jer, men derimod snowboard kan I udfordre jer selv ved Kitzbühler Horn der byder på både halfpipe og boarder-cross strækning. Et område på Bichlalm i Kitzbühel / Kirchberg er forbeholdt off-pisteløbere og hvis man er til off-piste er dette stedet at besøge. Derudover har langrendsløbere også masser af kilometer at boltre sig på i Kitzbühel / Kirchberg. 
   
  Kitzbühel / Kirchberg er også et fantastisk sted når skiene spændes af. Østrigsk charme er i højsædet og det mærker man tydeligt på hoteller, restauranter, hyggelige pubber og barer. Nattelivet byder på utallige diskoteker og natklubber. i Kitzbühel / Kirchberg kan natteravnene fortsætte afterskiing til den lyse morgen.
  Luk vinduet X