Book online eller ring til os!
7015 4141

Wilder Kaiser - et af Østrigs største skiområder

Wilder Kaiser skiområdet er omringet af en række hyggelige mindre byer, hvor I finder dejlige indkvarteringsmuligheder. Fra alle byerne har I direkte adgang til det enorme skiområde med et stort udvalg af pister og lifte.Wilder Kaiser - et af Østrigs største skiområder
Wilder Kaiser skiområdet er omringet af en række hyggelige mindre byer, hvor I finder dejlige indkvarteringsmuligheder. Fra alle byerne har I direkte adgang til det enorme skiområde med et stort udvalg af pister og lifte. Læs mere

Skiferie i Wilder Kaiser

Alt om skiferie i Wilder Kaiser

Hos Skiferie.dk, som er en del af Friferie, tilbyder vi skønne skirejser til det fantastiske område Wilder Kaiser i Østrig. Her kan I stå på ski i SkiWelt Wilder Kaiser, hvilket består af en stor bjergkæde og udgør det største og et af de mest moderne skiområder i Østrig. Her åbner der sig en verden af ski med omkring 90 lifter og 280 km pister i mere end 1800 meters højde. 

Kontakt vores skieksperter, som har været i området, afprøvet pisterne og besøgt hotellerne og lejlighederne, så de kan guide jer til den skiferie I ønsker. Book jeres næste skiferie her på siden, eller få hjælp og vejledning fra en af vores skieksperter på 7015 4141.

Populære boliger i Wilder Kaiser

Vælg blandt populære skiboliger i Wilder Kaiser, hvor I bor komfortabelt og hyggeligt på skiferien, fx på:

  • Resort Brixen, der ligger i Brixen im Thale og har direkte adgang til pister og lifter. Lejlighederne er i nyere østrigsk stil med træ på væggene og lyse møbler.
  • Sporthotel Tirolerhof er et dejligt hotel med god beliggenhed, wellness pool og restaurant, hvor I bor på gode værelser.
  • Apparthaus Carolin ligger i Westendorf, kun 50 meter fra skiområdet Wilder Kaiser, og tæt på byens indkøbsmuligheder og restauranter. Lejlighederne har plads op til 5 personer.

Skiområdet Wilder Kaiser

Wilder Kaiser kaldes også Østrigs største skiområde eller SkiWelt Wilder Kaiser, og her vil I opleve en verden af ski med hele 284 km pister til alle niveauer. Giv jer i kast med de 134 km blå pister, spring ud på 129 km røde pister eller få fart under skiene på 17 km sorte pister. Der er nok at give sig til. 

Skiområdet er yderst moderne og veludviklet med omkring 90 lifter, som let og bekvemt transporterer jer rundt i hele området og hen til lige de nedgange du ønsker at afprøve. 

Tag gerne hele familien under armen, når I besøger Wilder Kaiser, for her er der nemlig et stort antal lange og brede familiepister, hvor nybegyndere og øvede kan følges ad i et roligt tempo. Vil du gerne ud og opleve områdets smukke natur i et mere roligt tempo, kan du også tage på tur på de omkring 120 km langrendsløjper i varieret terræn.

Forskellige byer ved Wilder Kaiser

Hos Skiferie.dk tilbyder vi et stort udvalg af hoteller og skilejligheder i de mange forskellige byer spredt omkring skiområdets bjergkæde. Alle byerne har hvert sit særpræg med hver sin charme og I kan fx bo i:

  • Brixen im Thale, som er en hyggelig landsby midt i mellem bjergkæderne Hohe Salve og Wilder Kaiser. 
  • Westendorf, der er velbesøgt af mange danskere hvert år og kaldes ofte Østrigs hyggeligste skisportsby og det er der bestemt god grund til. 
  • Scheffau, hvilket er en dejlig lille landsby omringet af smuk natur. Foruden skiløb er der her rig adgang til dejlige langrendsruter og smukke vandreture i naturen. 
  • Söll, der ligger tæt på den tyske grænse, men er alligevel kendt for at have en ægte østrigsk atmosfære og livlig stemning.

Skiskoler og funparks

Byerne ved Wilder Kaiser er spækket med gode skiskoler med dygtige instruktører, hvor I både kan lære skiene at kende eller teknikken til at køre på snowboard. Her er der skiskoler til alle, både de voksne nybegyndere og børn fra to år og op efter. Skiområdet har de optimale forhold til at lære at stå på ski, med mange lange og brede øvelses pister og sjove legeområder.  

Til de lidt mere garvede skiløber som søger udfordringer og masser af fart, er der også tre forskellige funparks hvor både vilde skiløbere og frygtløse snowboardere kan slå sig løs på forskellige hop, ramper og andet sjovt legetøj til de modige.

Andre aktiviteter i Wilder Kaiser

Når benene er trætte og ømme, og I trænger til nogle timer eller en dag væk fra pisterne, byder Wilder Kaiser og områdets hyggelige byer også på mange andre aktiviteter og sjov underholdning for hele familien. Tag fx hele familien med på kælketure på de omkring 16 km kælkespor i området, her kan alle være med og I får med garanti en sjov dag med fart over feltet. 

I området finder I også omkring 113 km præparerede vandrestier, hvor I kan komme helt tæt på Wilder Kaisers storslåede natur. Hvis I ikke vil gå rundt i naturen, kan I i stedet prøve en tur i hundeslæde og se området på en lidt mere afslappende måde. Trænger I til at komme helt ned i gear kan I også besøge Kaiserbad Ellmau, som er et skønt badeland med masser af plads til afslapning pools eller jacuzzi mens børnene leger på rutsjebanerne.