Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie i Wilder Kaiser


Wilder Kaiser skiomraade Wilder Kaiser udsigt fra praepareret pist til bjerge Wilder Kaiser skiloeb Wilder Kaiser boern paa kaelkebakke Wilder Kaiser afterski Wilder Kaiser stolelift i solen Wilder Kaiser aftenloeb med oplyst pist Wilder Kaiser skilift Wilder Kaiser boern paa rullebaand i boerneomraadet Wilder Kaiser pist og udsigt til bjergene i horisonten Wilder Kaiser gondolliften i aftensolen Wilder Kaiser landsby om aftenen Wilder Kaiser skiby med udsigt til kirken

Wilder Kaiser - Et af de største skiområder i Østrig

Wilder Kaiser i Østrig er et stort skiområde fyldt med muligheder til skiløbere på alle niveauer. Selve skiområdet er omringet af en række hyggelige mindre byer, hvori I finder dejlige indkvarteringsmuligheder. Fra alle byerne har I direkte adgang til det enorme skiområde med et stort udvalg af pister og lifter. Læs mere

Fra: 1.682 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
3 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 0 km
 • 140 km
 • 128 km
 • 11 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:



  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Alt om skiferie i Wilder Kaiser

  Alt om skiferie i Wilder Kaiser

  Hos Skiferie.dk, som er en del af Friferie, tilbyder vi skønne skiturer til det fantastiske område Wilder Kaiser i Østrig. Her kan du stå på ski i SkiWelt Wilder Kaiser, hvilket består af en stor bjergkæde og udgør det største og et af de mest moderne skiområder i Østrig. Her åbner der sig en verden af ski med omkring 90 lifter og 280 km pister i mere end 1800 meters højde.

  Hos Skiferie.dk kender vi Wilder Kaiser. Alle vores skieksperter har været i området, afprøvet pisterne og besøgt hotellerne og lejlighederne, så de er yderst kompetente til at guide dig til den skiferie du ønsker. Book din næste skiferie her på siden, eller få hjælp og vejledning fra en af vores skieksperter på 7015 4141.
  Populære boliger i Wilder Kaiser

  Populære boliger i Wilder Kaiser

  Resort Brixen
  Resort Brixen ligger i Brixen med direkte adgang til pister og lifter. Lejlighederne er i nyere østrigsk stil med træ på væggene og lyse møbler.

  Apartments Carolin
  Apartments Carolin ligger i Westendorf, kun 50 meter fra skiområdet Wilder Kaiser, og tæt på byens indkøbsmuligheder og restauranter. Lejlighederne har plads op til 5 personer.
  Skiområdet Wilder Kaiser

  Skiområdet Wilder Kaiser

  Wilder Kaiser kaldes også Østrigs største skiområde eller SkiWelt Wilder Kaiser. Her vil du opleve en verden af ski med hele 284 km pister til alle niveauer. Giv dig i kast med de 134 km blå pister, spring ud på 129 km røde pister eller få fart under skiene på 17 km sorte pister. Der er nok at give sig til. Skiområdet er yderst moderne og veludviklet med omkring 90 lifter, som let og bekvemt transporterer dig rundt i hele området og hen til lige de nedgange du ønsker at afprøve. Tag gerne hele familien under armen når du besøger Wilder Kaiser, her er der nemlig et stort antal lange og brede familiepister, hvor nybegyndere og øvede kan følges ad i et roligt tempo.

  Vil du gerne ud og opleve områdets smukke natur i et mere roligt tempo, kan du også tage på tur på de omkring 120 km langrendsløjper i varieret terræn.
  Forskellige byer ved Wilder Kaiser

  Forskellige byer ved Wilder Kaiser

  Hos Skiferie.dk tilbyder vi et stort udvalg af hoteller og skilejligheder i de mange forskellige byer spredt omkring skiområdets bjergkæde. Og alle byerne har hvert sit særpræg og hver sin charme. Du kan fx bo i Brixen im Thale som er en hyggelig landsby midt i mellem bjergkæderne Hohe Salve og Wilder Kaiser. I kan også booke jer ind på et af vores hoteller i Westendorf, som er velbesøgt af mange danskere hvert år og kaldes ofte Østrigs hyggeligste skisportsby og det er der bestemt god grund til. Skiferie.dk byder også på boliger i Scheffau, hvilket er en dejlig lille landsby omringet af smuk natur. Foruden skiløb er der her rig adgang til dejlige langrendsruter og smukke vandreture i naturen. Byen Söll ligger tæt på den tyske grænse, men er alligevel kendt for at have en ægte østrigsk atmosfære og livlig stemning.
  Skiskoler og funparks

  Skiskoler og funparks

  Skiskoler til alle
  Byerne ved Wilder Kaiser er spækket med gode skiskoler med dygtige instruktører, hvor du både kan lære skiene at kende eller teknikken til at køre på snowboard. Her er der skiskoler til alle, både de voksne nybegyndere og børn fra to år og op efter. Skiområdet har de optimale forhold til at lære at stå på ski, med mange lange og brede øvelses pister og sjove legeområder. 

  Funparks
  Til de lidt mere garvede skiløber som søger udfordringer og masser af fart, er der også tre forskellige funparks hvor både vilde skiløbere og frygtløse snowboardere kan slå sig løs på forskellige hop, ramper og andet sjovt legetøj til de modige.
  Andre aktiviteter i Wilder Kaiser

  Andre aktiviteter i Wilder Kaiser

  Når benene er trætte og ømme, og I trænger til nogle timer eller en dag væk fra pisterne, byder Wilder Kaiser og områdets hyggelige byer også på mange andre aktiviteter og sjov underholdning for hele familien.Tag fx hele familien med på kælketure på de omkring 16 km kælkespor i området, her kan alle være med og I får med garanti en sjov dag med fart over feltet. I området finder I også omkring 113 km præparede vandrestier, hvor I kan komme helt tæt på Wilder Kaisers storslåede natur. Hvis I ikke vil gå rundt i naturen, kan I i stedet prøve en tur i hundeslæde og se området på en lidt mere afslappende måde.

  Trænger I til at komme helt ned i gear kan I også besøge Kaiserbad Ellmau, som er et skønt badeland med masser af plads til afslapning pools eller jacuzzi mens børnene leger på rutsjebanerne.
  Luk vinduet X