Book online eller ring til os!
7015 4141
Halvpension
Ski lift
200 m
Skibus
15 m
Indkøb
50 m
Skønt wellnesshotel placeret lige ved skibussen
Sporthotel Tirolerhof er et pragtfuldt hotel med flotte værelser, gode faciliteter og en skøn beliggenhed. Hotellet har wellnessafdeling m. dampbad, sauna og swimmingpool. Her er desuden en restaurant og bar, hvor der serveres lækre retter til enhver smag Læs mere
Halvpension
Ski lift
200 m
Skibus
15 m
Indkøb
50 m
Boligtype
Hotel
Ski information
Ski lift
200 m
Skibus
15 m
Spa & Wellnessfaciliteter
Indendørs pool
Sauna
Dampbad
Infrarød kabine
Massage
Mod gebyr
Måltider
Halvpension
Butikker
Indkøb
50 m
Centrum
1.5 km
Aktiviteter
Bowling
Mod gebyr
Generelt
Vaskemuligheder
Mod betaling
Lounge / TV rum
Reception
Internet
Wifi
Parkering / vejafgift
Parkering
Restaurant/bar
Bar
Café
Restaurant

Sporthotel Tirolerhof i Wilder Kaiser

Meget mere end blot skiløb

Sporthotel Tirolerhof byder på skønne faciliteter, der giver jer en skiferie med meget mere end blot skiløb. På hotellet kan I besøge restauranten, hvor der serveres lækre retter eller snuppe en drink i baren. I kan desuden dyste mod hinanden i bowling mod et ekstra gebyr.  Har I brug for fornyet energi efter en lang dag på ski eller ønsker I blot at komme helt ned i gear i dejlige omgivelser, vil I elske hotellets wellnessafdeling. Her kan I dase i den panoramiske indendørs swimmingpool, koble helt af i saunaen, nyde et dampbad eller få ro i sindet i afslapningszonen. I kan desuden få en fantastisk omgang massage, så I er helt klar til næste dags skiløb.  

Mere om skiområdet

Med over 280 kilometer pister er Wilder Kaiser Østrigs største sammenhængende skisportssted. I skiområde omkring bjerget finder i skisportsbyerne Söll, Brixen, Itter, Westendorf og Scheffau. Tag med en af de 92 lifter, heriblandt flere moderne kabine- og stolelifter, der nemt og hurtigt bringer jer rundt blandt 123 pister. 


Skiskoler og miniclubs

Alle skiskolerne i Wilder Kaiser regionen tilbyder professionel skiundervisning for børn samtidig med leg og sjov. Mens børnene bliver passet og samtidig lærer at stå på ski kan forældrene tage på opdagelse i resten af området. Især Kinder Kaiserland i Scheffau byder på innovativ skiundervisning for de helt små begyndere. Den store snelegeplads er perfekt til de allerførste øvelser børnene skal prøve ved deres første møde med skiene. I Wilder Kaiser regionen findes der flere Miniclubs, som tilbyder heldags børnepasning både på bjerget og i dalen. Dette giver forældrene mulighed for at efterlade børnene i trygge hænder mens de selv tager en dag på de lidt mere udfordrende pister. Dagplejerne tilbyder både kreative workshops inden for, historiefortælling og rytmiske aktiviteter samt sjove lege og kælkning uden for i sneen.