Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie til IschglIschgl - fart på ned af bjergside Ischgl - staar på ski Ischgl - skilift ved siden af pist Ischgl - praepareret pist Ischgl - ene mand paa ski Ischgl - populaer skipist Ischgl - scene midt paa pisten Ischgl - udsigt til skiomraade Ischgl - tre på skitur Ischgl - udfordrende skihop Ischgl - gondollift Ischgl - familie i stolelift Ischgl - hop i funpark Ischgl - restaurant med udsigt Ischgl - nyder et glas vin i solen Ischgl - ski i offpist Ischgl - leg i boerneomraade Ischgl - skiguides paa tur Ischgl - skiskole Ischgl - boern på pisten Ischgl - slaebelift Ischgl - mand og kvinde på langrend Ischgl - familie på skitur Ischgl - udendoers restaurant med udsigt Ischgl - skipause på pisten Ischgl - en pause i skihytte Ischgl - Alpenhaus midt på pisten Ischgl - afterski fest Ischgl - afterski i solskin Ischgl - skihytte midt på bjerget Ischgl - panorama bar og restaurant

Et af Østrigs mest eftertragtede skiområder

Ischgl er placeret smukt i Paznaundalen og byder på et af de mest varierede skiterræner i Østrig. Ischgl er en fantastisk kombination af moderne skisport og ægte østrigsk charme, og her vil både nybegyndere og erfarne skiløbere uden tvivl få en uforglemmelige skiferie. 90% af skiområdet er beliggende i over 2000 meters højde, hvilket er lig med høj snesikkerhed, og med knap 240 km pister er der rigeligt at tage sig til. I finder desuden Østrigs bedste afterski i Ischgl! Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg bolig her
0 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • Ingen
 • 39 km
 • 150 km
 • 34 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Ingen ledige boliger
  Alt om Ischgl

  Alt om Ischgl

  En skidestination i topklasse
  Ischgl er en af Østrigs mest eftertragtede skidestinationer, og det er selvfølgelig ikke uden grund. Her får I en anderledes og udfordrende skiferie med sjove aktiviteter og oplevelser til både små og store. Ischgl er forbundet med toldfrie Samnaun i Schweiz, hvilket giver jer muligheden for at tage en smuttur dertil på ski og opleve den schweiziske del af det smukke bjerg. I kan desuden prøve kræfter med langrend og snowboard, og det skønne område giver jer en skiferie i topklasse kombineret med idyllisk hygge, smukke omgivelser og formidabel afterski.

  Find og book jeres næste skiferie til Ischgl online her på skiferie.dk eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141, som sidder klar til at give jer gode råd og vejledning i valget om skiferien, der passer helt perfekt til jer.
  De mest populære hoteller i Ischgl

  De mest populære hoteller i Ischgl

  Hotel Seiblishof
  Hotel Seiblishof er det første og eneste familiehotel i Ischgl, og når I bor her, kan I nyde godt af den bedste beliggenhed med ski-in/ski-out. Det skønne hotel byder på et væld af gode faciliteter så som komfortable værelser, hyggelige restauranter, sjove liveshows og god underholdning for børnene. Her er desuden et spa- og wellnesscenter, hvor I kan komme helt ned i gear efter en lang dag på ski. Læs mere her.

  Sporthotel Piz Buin
  Hotellet byder på en fantastisk kombination af høj standard, kvalitet og wellness, der sammen med den smukke placering vil danne rammen om en skiferie, I sent vil glemme. I bor desuden centralt i Ischgl og med ski-in/ski-out. Læs mere her.
  Et ekseptionelt skiområde

  Et ekseptionelt skiområde

  Ischgl byder på et unikt skiområde, der giver jer en fantastisk følelse af frihed, når I suser ned ad en af Østrigs længste pister. Ischgl byder jer velkommen til intet mindre end 238 km pister og 43 lifte, som sikrer at skiferien aldrig bliver kedelig. 

  Denne del af Østrigs snebeklædte bjerge er desuden helt ideel til de erfarne skiløbere, der ønsker nye udfordringer. Uanset hvilket niveau I mestrer, kan I prøve kræfter med en guidet offpisttur. Her er et væld af forskellige sværhedsgrader, som hver og en vil få adrenalinen til at pumpe. 

  Ischgl rummer endvidere en af de største skiskoler i Østrig med mere end 100 veluddannede skilærer, der står klar til at tage imod jer, der ønsker undervisning - uanset om I er børn eller voksne!
  Guidede ture

  Guidede ture

  Offpist
  Uanset om I er nybegyndere eller erfarne skiløbere, kan I prøve kræfter med forskellige niveauer af offpister. I Ischgl venter der et væld af sjove offpister, som I kan suse ned ad sammen med dygtige skiinstruktører, der sørger for at det bliver en sikker oplevelse.

  Hiking
  Få et afbræk fra skiløbet og oplev de smukke omgivelser i Paznaundalen på en guidet hikingtur. Her kan tankerne løbe frit og I vil få ro i sindet på en afslappende gåtur i det blændende hvide landskab. I Ischgl findes flere vandreruter med forskellige distancer, så I helt selv kan vælge, hvor langt I ønsker at gå. 
  Aktiviteter og faciliteter i Ischgl

  Aktiviteter og faciliteter i Ischgl

  Østrigs bedste afterski
  Ischgl byder på verdensklasse afterski med dans på bordene. Her er desuden en bred vifte af barer og diskoteker.

  Hyggelige restauranter
  Få stillet sulten hos en af de mange skønne restauranter, der serverer lækre retter til enhver smag. Selv på pisterne er der placeret et væld af gode restauranter.

  Stå på skøjter
  Prøv kræfter med skøjteløb under solens varme stråler eller under den smukke, mørke stjernehimmel.
  Transport til Ischgl

  Transport til Ischgl

  Kør selv til Ischgl
  Når I tager egen bil med på skiferien til Ischgl, giver det jer frihed, fleksibilitet og uafhængighed, når det kommer til afrejse og hjemrejse. 

  Iscghl er beliggende ca. 1250 km fra København, og det tager omkring 14 timer at kører hertil. Når I tager bilen hele vejen, er det en god idé at være ajour med diverse lovgivninger, der findes i de lande, som I skal igennem. På den måde får I en sikker køretur. I Tyskland er det f.eks. ikke tilladt at køre med pigdæk, og i Østrig skal der købes mærkater ved grænsen. Det er desuden et lovkrav at medbringe enten gul eller orange trafikvest i bilen, når I kører i Østrig.
  Luk vinduet X