Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Ischgl (Galtür)

Skiferie i Ischgl i Tirol - Et af de mest populære skiområder for danskerne i Østrig

Ischgl har i alt 238 pistekilometer, og her er flere specialpister som fx nogle lange virkelig flotte pukkelpister. Her er I garanteret skiløb for alle familiens medlemmer med pister på hele spekteret. Også offpist er der masser af, og for snowboardene er der et særligt ”boarders paradis” med half-pipes og 30 forhindringer. Kun 12 kilometer fra Ischgl ligger Galtür, som bestemt også er værd at besøge. Ischgl er hvert år vært for store internationale navne som fx Robbie William, Elton John, Lady Gaga, Rihanna, Kylie Minogue for bare at nævne en håndfuld. Både til sæsonstart og sæsonslut afholdes det berømte Top of The Moutains.Skiferie i Ischgl i Tirol - Et af de mest populære skiområder for danskerne i Østrig
Ischgl har i alt 238 pistekilometer, og her er flere specialpister som fx nogle lange virkelig flotte pukkelpister. Her er I garanteret skiløb for alle familiens medlemmer med pister på hele spekteret. Også offpist er der masser af, og for snowboardene er der et særligt ”boarders paradis” med half-pipes og 30 forhindringer. Kun 12 kilometer fra Ischgl ligger Galtür, som bestemt også er værd at besøge. Ischgl er hvert år vært for store internationale navne som fx Robbie William, Elton John, Lady Gaga, Rihanna, Kylie Minogue for bare at nævne en håndfuld. Både til sæsonstart og sæsonslut afholdes det berømte Top of The Moutains. Læs mere

Skiferie & skirejser Ischgl i Tirol

Ischgl er en favorit

Skiområdet ligger temmelig højt således at hele 90 % af pisterne ligger over 2000 meters højde. Det giver selvsagt en stor snesikkerhed og sneen i dette område er generelt virkelig god. En populær udflugt er den lange ”Smuglerrute”. Klik skiene på, tag en lille rygsæk på og husk dit pas! Nyd 35 km frem og tilbage til det toldfrie shopping paradis Samnaun, som ligger i Schweiz. I Ischgl skal I ikke være nervøse for hele gruppens ønsker og behov bliver dækket - der er nemlig alt fra brede blå og røde pister til et stejlt, udfordrende terræn. Med et velfungerende liftsystem med i alt 45 lifter kommer I hurtigt og effektivt rundt i skiområdet. 


Kun 12 kilometer fra ligger Galtür, som byder på 43 kilometer pister og 10 lifter. Her finder I også flere skiboliger, og med et Silvretta liftkort kan I stå på ski i både Ischgl og Galtür.

Hvorfor tage på skiferie i Ischgl?

I Paznaundalen i Tirol ligger et af de helt populære skiområder for danskerne, nemlig Ischgl.

  • En af Østrigs mest populære destinationer i Alperne
  • Perfekte forhold for freerider, snowboardere og off-pist skiløb
  • Udfordrende pister og så den lange "Smuglerrute" der går til Schweiz
  • Charmerende bytorv med hyggelige restauranter og Østrigs bedste afterski

Oplev varieret skiterræn i Ischgl

Hvad enten du er til snowboard eller ski, spring i funparken eller free riding i pulversneen i nogle af de fantastiske off pist områder, så er her så rigeligt, at det bare er at starte fra en ende. Topmoderne stolelifte og en dobbeltdækker svævebane bringer skiløbere op på toppen. Fra nybegynder terræn med brede pister til udfordrende stejle skråninger, pukkelpister og off pist - i Ischgl tilbydes det hele. Hurtig, praktisk og næsten ingen ventetid - takket være store investeringer i den nyeste teknologi. De 239 pistekilometer fordeler sig på både blå, røde og sorte pister, hvoraf hovedparten af dem ligger i mellem 2300-2872 meter over havets overflade. Det gør området meget snesikkert mens de 1100 snekanoner også er med til sikre sne på pisterne.

Mere om skiområdet

I Ischgl er der i alt 238 velplejede pister, 45 moderne svævebaner og lifte samt 1.100 snekanoner. Hvis du kan lide at krydse grænser, så tager du simpelthen skiene på og drager afsted fra Østrig til Schweiz: Liftkortet gælder både til Østrig Ischgl og det schweiziske skatteparadis Samnaun, Silvretta Arena som er et højtliggende snesikre vintersport paradis med over 238 km pister. Skiområdet egner sig bedst til øvede skiløbere, da de røde pister er de absolut mest dominerende i området.

Funparks

Her i Ischgl finder man helt sikkert nogle af de bedste funparks i Tirol. Tilsammen giver de 3 parks den længste funpark i Tirol. Beginnerpark: For alle dem der gerne vil prøve for første gang, kan få deres første adrenalinkick her. Publicpark: Her kan alle der tør udfordre deres færdigheder på de utallige ramps, kicker og rails og på den ultimative freestyle oplevelse. Kingsizepark: Her kan man opleve nogle af verdens bedste freestyle løbere vise hvad verdensklasse freestyle vil sige. Freestylere kommer fra hele verden hertil for at lege i parken.


Byen og maden

Ischgl er en både moderne og hyggelig by. En rigtig traditionel østrigsk skisportsby med masser af hyggelige restauranter og cafeer. De fleset restauranter har østrigske specialiteter på menuen, men mange af dem har også det italienske køkken. Ischgl er et af de steder i Østrig hvor nattelivet er mest livligt. derfor vil vi anbefale dette område til festglade skiløbere frem for børnefamilier. 

Her er alt at finde inde for mad, lige fra gourmet restauranter til den mere sportslige menu og det helt traditionelle tiroler-køkken. Her er et bredt udvalg af hytter og restauranter som både omfatter simple hytter op til stjerne-dekorerede køkkener. Du vil blive forkælet med hurtige snacks eller fine menuer med kulinariske lækkerier fra regionen til internationale delikatesser fra hele verden.

Galtür - kun 12 kilometer fra Ischgl

Galtür, en idyllisk landsby i Tyrol i Østrig, er en populær destination for skiferie. Beliggende i Paznaun-dalen og omgivet af majestætiske bjerge, tilbyder Galtür en autentisk og afslappet atmosfære, ideel for både familier og entusiaster på jagt efter snefyldte eventyr. Skiområdet i Galtür hedder Silvapark og ligger 2.295 m over havets overflade, som gør det til et af Tyrols højest beliggende skiområde. Området byder på i al 43 kilometer velpræparerede pister fordelt på blåt, rødt og sort niveau. For begyndere og børn er der brede og lette pister samt dedikerede skiskoler, mens de mere erfarne skiløbere kan udforske udfordrende røde og sorte pister samt off-piste muligheder. 

Der kører en skibus mellem Galtür og Ischgl, så det er nemt at komme til og fra de to skiområder og f.eks. opleve afterski eller andre vinteraktiviteter. Galtür byder desuden på hyggelige skiboliger og flere restauranter. 

Lær mere om Ischgl

Lær igennem leg. Hurtigt, sikkert og ukompliceret. Skiskolen i Ischgl byder ikke kun på traditionel skiskole, men også på kurser i snowboard, telemark, halfpipe, langrend, dybsne, firn-skiløb, freeride, skitouring, snesko og meget andet. Det kan være svært at finde den helt rigtige destination til skiferien. Har I spørgsmål om indkvartering, skiløb, skiskole og alle de andre ting, der gør jeres skiferie perfekt, er I meget velkomne til at give os et kald på tlf.  7015 3232