Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Zell am See

Skiløb i særklasse i Zell am See

Denne skidestination er et af de mest snesikre i Østrig, da området ligger meget højt og desuden indeholder gletcheren Kitzsteinhorn, hvor der kan praktiseres skiløb året rundt. Området byder også på dejligt byliv og mange andre oplevelser.Skiløb i særklasse i Zell am See
Denne skidestination er et af de mest snesikre i Østrig, da området ligger meget højt og desuden indeholder gletcheren Kitzsteinhorn, hvor der kan praktiseres skiløb året rundt. Området byder også på dejligt byliv og mange andre oplevelser. Læs mere

Skiferie i Zell am See

Skiferie i Zell am See

Zell am See er et fantastisk skiområde, som byder på oplevelser for alle. Det er et af de mest snesikre skiområder i Østrig med skiløb til alle niveauer, men området er også meget mere end vidunderlige pister og lækker sne. Her er der nemlig også mange andre oplevelser I kan begive jer ud i, så som storslåede udsigter på flotte vandreture, et fantastisk byliv med restauranter, butikker og barer og meget mere. 

I vil ikke fortryde at holde jeres næste skiferie i Zell am See. Vores skieksperter kender Zell am See, de har løbet på pisterne, været til afterski på barerne og besøgt hotellerne. De sidder klar på 7015 3939 med masser af råd og vejledning til at hjælpe jer med at skabe den skiferie i drømmer om. I kan også booke direkte her på siden.

Stå på ski i Zell am See

Zell am See byder på skiløb i verdensklasse, hvilket også er grunden til, at det er et af Østrigs absolut mest populære skiområder. Størstedelen af skiområdet ligger i 1400 meters højde, hvilket gør området yderst snesikkert. 

Ved selve Zell am See har I direkte adgang til bjerget Schmittenhöhe med et stort udvalg af lifter og pister i alle farver og niveauer. I kan også tage en skibus til Kaprun, hvorfra der også er masser af fantastiske lifter og pister. I tage en lift op i bjergene til mere end 3000 meters højde, hvor I ender med at stå ansigt til ansigt med gletcheren Kitzsteinhorn, hvilket er et fantastisk syn for alle skientusiaster. Her er der mulighed for skiløb året rundt, og området byder på skiløb i særklasse, storslåede panoramaudsigter ud over bjergene og det smukkeste landskab. I hele området har I adgang til omkring 53 km blå pister, 59 km røde og 15 km sorte.

Dansk skiskole i Zell am see

Zell am See er en perfekt skidestination for børnefamilien, da I kan blive undervist af danske skiinstruktører. På Skischule Zell am See møder i kompetente og venlige skiinstruktører, hvor jeres børn hurtigt vil føle sig trygge på skiene og få teknikkerne helt på plads, så I senere kan begive jer ud på pisterne sammen. 

Schmittenhöhe også kaldet familiebjerget, rejser sig foran byen Zell am See og byder på en masse børne- og familievenligt skiløb. Her kan I suse ned ad lange brede pister eller nyde en rolig tur sammen.

Populære boliger i Zell am See

Zell am See byder på mange lækre skiboliger for hele familien, hvor I kan slappe af og hygge jer efter skønne dage på ski. Vælg fx: 

  • Hotel der Waldhof, som er et lækkert hotel ved pisten i Zell am See og kun 500 m fra byens centrum. Hotellet har mange gode faciliteter til hele familien, såsom legerum, wellness afdeling og en skøn opvarmet pool ude i det fri.  
  • Hotel Lukashans, der er et charmerende og prisbilligt hotel med et imødekommende værtspar. Halvpension er inklusiv.
  • Apartment Gadenstätter, som byder på hyggelige lejligheder med kun 50 m til centrum og 250 m til skibussen.

Andre aktiviteter i Zell am See

Selvom det kan være svært at slippe de mange skønne pister i Zell am See, så er der også mange andre spændende aktiviteter, I bør gøre plads til i ugens tidsplan. Tag fx en skøjtetur på den smukke sø, som omkranser Zell am See eller tag til Kaprun. I Kaprun kan I tage en lift til toppen af Kitzsteinhorn og her finder I en dejlig restaurant med fantastisk udsigt. 

Hvis I trænger til at slappe helt af og virkelig forkæle jer selv, bør I besøge Tauren Spa lidt uden for Zell am See. Her vil I få en luksuriøs oplevelse med et inden- og udendørs badebassin og meget mere. 

På toppen af Schmittenhöhe ligger restauranten Snapshans, som virkelig er et besøg værd. Her er stemningen altid høj og snapsen klar.  

Tag toget til Zell am see

Rejs med toget på skiferie til Zell am See, og kom friske og veludhvilede frem. I rejser fra Høje Tåstrup, Odense, Kolding eller Padborg om fredagen og ankommer til Zell am See dagen efter. Det er muligt at tage videre fra Zell am See til andre skidestinationer på egen hånd:

Kontakt os herom på telefon 7015 3939 eller skriv til os her.