Book online eller ring til os!
7015 4141

Skiløb i særklasse i Zell am See

Denne skidestination er et af de mest snesikre i Østrig, da området ligger meget højt og desuden indeholder gletcheren Kitzsteinhorn, hvor der kan praktiseres skiløb året rundt. Området byder også på dejligt byliv og mange andre oplevelser.Skiløb i særklasse i Zell am See
Denne skidestination er et af de mest snesikre i Østrig, da området ligger meget højt og desuden indeholder gletcheren Kitzsteinhorn, hvor der kan praktiseres skiløb året rundt. Området byder også på dejligt byliv og mange andre oplevelser. Læs mere

Skiferie i Zell am See

Skiferie i Zell am See

Zell am See er et fantastisk skiområde, som byder på oplevelser for alle. Det er et af de mest snesikre skiområder i Østrig med skiløb til alle niveauer, men området er også meget mere end vidunderlige pister og lækker sne. Her er der nemlig også mange andre oplevelser I kan begive jer ud i, så som storslåede udsigter på flotte vandreture, et fantastisk byliv med restauranter, butikker og barer og meget mere. I vil ikke fortryde at holde jeres næste skitur i Zell am See. Vores skieksperter kender Zell am See, de har løbet på pisterne, været til afterski på barerne og besøgt hotellerne. De sidder klar på 7015 4141 med masser af råd og vejledning til at hjælpe jer med at skabe den skiferie i drømmer om. I kan også booke direkte her på siden.

Stå på ski i Zell am See

Zell am See byder på skiløb i verdensklasse, hvilket også er grunden til, at det er et af Østrigs absolut mest populære skiområder. Størstedelen af skiområdet ligger i 1400 meters højde, hvilket gør området yderst snesikkert. Ved selve Zell am See har I direkte adgang til bjerget Schmittenhöhe med et stort udvalg af lifter og pister i alle farver og niveauer. I kan også tage en skibus til Kaprun hvorfra der også er masser af fantastiske lifter og pister. I tage en lift op i bjergene til mere end 3000 meters højde, hvor I ender med at stå ansigt til ansigt med gletcheren Kitzsteinhorn, hvilket er et fantastisk syn for alle skientusiaster. Her er der mulighed for skiløb året rundt, og området byder på skiløb i særklasse, storslåede panoramaudsigter ud over bjergene og det smukkeste landskab. I hele området har I adgang til omkring 53 km blå pister, 59 km røde og 15 km sorte.

Dansk skiskole i Zell am see

Zell am See er en perfekt skidestination for børnefamilien, da I kan blive undervist af danske skiinstruktører. På Skischule Zell am See møder i kompetente og venlige skiinstruktører, hvor jeres børn hurtigt vil føle sig trygge på skiene og få teknikkerne helt på plads, så I senere kan begive jer ud på pisterne sammen. Schmittenhöhe også kaldet familiebjerget, rejser sig foran byen Zell am See og byder på en masse børne- og familievenligt skiløb. Her kan I suse ned ad lange brede pister eller nyde en rolig tur sammen.

Andre aktiviteter i Zell am See

Selvom det kan være svært at slippe de mange skønne pister i Zell am See, så er der også mange andre spændende aktiviteter, I bør gøre plads til i ugens tidsplan, når I besøger dette vidunderlige vinterland. Tag fx en skøjtetur på den smukke sø, som omkranser Zell am See eller tag til Kaprun, hvor du kan tage en lift til toppen af Kitzsteinhorn, her finder du en dejlig restaurant og de mest fantastiske udsigter. Hvis I trænger til at slappe helt af og virkelig forkæle jer selv, bør I besøge Tauren Spa lidt uden for Zell am See. Her vil I få en luksuriøs oplevelse med et inden- og udendørs badebassin og meget mere. På toppen af Schmittenhöhe ligger restauranten Snapshans som virkelig er et besøg værd. Her er stemningen altid høj og snapsen klar.  

Tag bussen til Zell am see

Vælg at tage bussen på skiferie og lad bilen stå derhjemme. Med bus kommer I friske og veludhvilede frem til Zell am See mens at I spare penge og slitage på bilen. Bussen afgår hver uge igennem hele sæsonen til Zell am see og giver jer en tur der er nemt og bekvemt uden at skulle tænke på vignetter til bilruden og refleksveste til bilen. Med en tidlig ankomst til Zell am see om lørdagen, kan I se frem til at have muligheden for 8 dage på ski.