Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie i Zell am See


Zell am See oplyst by og soe om aftenen Zell am See skiomraade Zell am See loejpe og stolelift Zell am See skiloeber Zell am See familie paa ski Zell am See slalom Zell am See gondol Zell am See udsigt til bjergene omkring Zell am See afterski med mange mennesker Zell am See hestekanekoersel i sneen Zell am See skibyen om aftenen

Skiløb i særklasse i Zell am See

Zell am See i Østrig ligger op til en fantastisk familieferie med masser af skiløb - både til nybegynderne og de mere garvede skiløbere. Denne skidestination er et af de mest snesikre i Østrig, da området ligger meget højt og desuden indeholder gletcheren Kitzsteinhorn, hvor der kan praktiseres skiløb året rundt. Foruden masser af sjov på ski, byder området også på dejligt byliv og mange andre oplevelser. Læs mere

Fra: 1.365 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
37 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 0 km
 • 53 km
 • 59 km
 • 15 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Pension
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Alt om skiferie i Zell am See

  Alt om skiferie i Zell am See

  Zell am See er et fantastisk skiområde, som byder på oplevelser for alle. Det er et af de mest snesikre skiområder i Østrig med skiløb til alle niveauer, men området er også meget mere end vidunderlige pister og lækker sne. Her er der nemlig også mange andre oplevelser I kan begive jer ud i, så som storslåede udsigter på flotte vandreture, et fantastisk byliv med restauranter, butikker og barer og meget mere. I vil ikke fortryde at holde jeres næste skitur i Zell am See.

  Vores skieksperter kender Zell am See, de har løbet på pisterne, været til afterski på barerne og besøgt hotellerne. De sidder klar på 7015 4141 med masser af råd og vejledning til at hjælpe jer med at skabe den skiferie i drømmer om. I kan også booke direkte her på siden.
  Populære boliger i Zell am See

  Populære boliger i Zell am See

  Romantik Hotel
  I centrum af Zell am See ligger det fantastiske hotel Romantik Hotel, kun få minutters gang fra skibussen. Hotellet har en vidunderlig restaurant og både inden- og udendørs pool, som er opvarmet hele året. Dette er det perfekte sted at slappe af efter en lang dag på pisterne. Læs mere her.

  Hotel der Waldhof
  Hotel der Waldhof er et lækkert hotel ved pisten i Zell am See og kun 500 meter fra byens centrum. Hotellet har mange gode faciliteter til hele familien, så som legerum, wellness afdeling og en skøn opvarmet pool ude i det fri. Læs mere her.
  Stå på ski i Zell am See

  Stå på ski i Zell am See

  Zell am See byder på skiløb i verdensklasse, hvilket også er grunden til, at det er et af Østrigs absolut mest populære skiområder. Størstedelen af skiområdet ligger i 1400 meters højde, hvilket gør området yderst snesikkert. Ved selve Zell am See har I direkte adgang til bjerget Schmittenhöhe med et stort udvalg af lifter og pister i alle farver og niveauer.

  I kan også tage en skibus til Kaprun hvorfra der også er masser af fantastiske lifter og pister. I tage en lift op i bjergene til mere end 3000 meters højde, hvor I ender med at stå ansigt til ansigt med gletcheren Kitzsteinhorn, hvilket er et fantastisk syn for alle skientusiaster. Her er der mulighed for skiløb året rundt, og området byder på skiløb i særklasse, storslåede panoramaudsigter ud over bjergene og det smukkeste landskab. I hele området har I adgang til omkring 53 km blå pister, 59 km røde og 15 km sorte.
  Zell am See for børn

  Zell am See for børn

  Zell am See er en perfekt skidestination for børnefamilien. Her er mange gode skiskoler med kompetente og venlige instruktører, hvor jeres børn hurtigt vil føle sig trygge på skiene og få teknikkerne helt på plads, så I senere kan begive jer ud på pisterne sammen.

  Scmittenhöhe også kaldet familiebjerget rejser sig foran byen Zell am See og byder på en masse børne- og familievenligt skiløb. Her kan I suse ned ad lange brede pister eller nyde en rolig tur sammen.
  Andre aktiviteter i Zell am See

  Andre aktiviteter i Zell am See

  Selvom det kan være svært at slippe de mange skønne pister i Zell am See, så er der også mange andre spændende aktiviteter, I bør gøre plads til i ugens tidsplan, når I besøger dette vidunderlige vinterland.

  Tag fx en skøjtetur på den smukke sø, som omkranser Zell am See eller tag til Kaprun, hvor du kan tage en lift til toppen af Kitzsteinhorn, her finder du en dejlig restaurant og de mest fantastiske udsigter. Hvis I trænger til at slappe helt af og virkelig forkæle jer selv, bør I besøge Tauren Spa lidt uden for Zell am See. Her vil I få en luksuriøs oplevelse med et inden- og udendørs badebassin og meget mere.

  På toppen af Schmittenhöhe ligger restauranten Snapshans som virkelig er et besøg værd. Her er stemningen altid høj og snapsen klar. 
  Luk vinduet X