Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Tag toget på skiferie

Få den hyggeligste start på skiferien, når I tager toget til Sverige eller Østrig. I kan rejse med tog til Åre og Vemdalen i Sverige fra Malmø, eller til Zell am See og Wagrain i Østrig, hvor I tager med nattoget gennem Tyskland.

Undervejs vil det snehvide landskab suse forbi og børnene vil udforske togvognene, mens de får nye skikammerater undervejs. Når aftenen falder på, er det tid til at finde madkurven frem til en hyggelig ”picnic” eller I kan købe lette anretninger i Bistroen. Når alle er dejligt trætte efter en fantastisk togrejse, laver I stolene om til senge, som er 195 cm lange og 70 cm brede. Næste dag ankommer I friske og udhvilede til jeres skiferie. 

Skiferie med tog til Sverige
Når I skal til Åre og Vemdalen i Sverige, tager I toget fra  Malmø, får alle mand ind i kupeen og så er det ellers frem med spil, bøger og snacks, for nu er ferien allerede begyndt!
Togene afgår flere gange dagligt fra Malmö, og der er en rejsetid på mellem 13 og 16 timer alt efter, hvilken afgang I vælger.

Skiferie med tog til Østrig
Rejser I på skiferie til Wagrain eller Zell am See i Østrig med tog, står I på i Høje Taastrup, Odense eller Kolding, I går ombord og så gælder det kun om at nyde turen.  
Togene afgår om fredagen, og der er en rejsetid på mellem 12 ½ og 20 timer afhængig af afrejsested og destination. Toget til Wagrain stopper i St. Johann im Pongau. Til og fra stationen skal I selv stå for transport til hotel/bolig. Ønsker du tog til Zell am See, skal du kontakte os på 70153939 eller skrive til os her.

Sådan bestiller du!

Du klikker på den destination (Åre, Vemdalen eller Zell am See), som du ønsker og derefter vælges togrejse i dropdown. Efterfølgende vælger du ankomst- og afrejsedato for ferieboligen og slutteligt antal personer. 

Du kan nu bestille hele din skiferie med tog.

Mad ombord

Det er muligt at købe lette anretninger, snacks og drikkevarer i bistroen, hvis I ikke ønsker at medbringe egen mad. Det er muligt at bestille en morgenmadspakke hjemmefra, hvilket vi anbefaler. 

Bemærk, at det er ikke på alle afgange, der er servering. Spørg vores rejsekonsulenter, som sidder klar til at hjælpe på 7015 3939.

Bagage

Du må højst medbringe 2 stk. bagage med max målene, 80x50x35 og max vægt kg 20 og en mindre håndbagage. Derudover må der medbringes et stk. specialbagage f.eks. en sammenklappelig barnevogn eller en skitaske. Du skal bare huske, at du selv skal kunne bære din bagage. 

På nogle afgange er der en bagagevogn, hvor du for SEK 40 kan checke din bagage ind.

Skiferie med tog til Sverige og Østrig

Tag toget til Åre

Tager I toget på skiferie til Åre i Sverige, begynder turen i Malmø på onsdage og lørdage. Dagen efter ankommer I til Åre om morgenen. Når I skal retur til Malmø, kan I tage toget fra Åre om eftermiddagen på torsdage og søndage.

Togturen tager ca 15 timer og toget kører i perioden fra lige før jul og til og med påske.

Praktisk om turen til Åre

 • Du må medbringe så meget bagage, som du kan bære i en omgang (fx en kuffert eller rygsæk samt en lille taske). På visse afgange (tog 3900 og 3901 har bagagevogn) er det også muligt at checke bagage ind (koster ca. 40 SEK)
 • Midt i toget ligger restauranten, Krogen. hvor I kan købe lune retter, lidt snacks og drikkevarer. I kan også selv medbringe mad. 
 • Det er en god idé at bestille en morgenmadspakke, som I henter i restauranten om morgenen og spiser i jeres kupé.
 • Husk lidt underholdning til turen som blade, kortspil, Ipads og tuscher.

Med tog til Vemdalen

Når I skal til Vemdalen med toget, kører I fra Malmø på lørdage og ankommer i Vemdalen dagen efter. Vær opmærksom på, at når I tager toget på skiferie til Vemdalen, skal I med bus fra Röjan til Vemdalen. Det tager ca. 15-40 minutter og er inkl. i prisen for togbilletten.

Toget kører i perioden fra lige før jul og til og med påske.

Praktisk om turen til Vemdalen

 • Du må medbringe så meget bagage, som du kan bære i en omgang (fx en kuffert eller rygsæk samt en lille taske).
 • I kan selv medbringe aftensmad og morgenmad, da der ikke er restaurantvogn på turen.
 • Det er muligt at bestille en morgenmadspakke, som bliver udleveret om morgenen og som I kan spise i kupéen.
 • Husk lidt underholdning til turen som blade, kortspil, Ipads og tuscher.

Skiferie med tog til Østrig

Skal årets skirejse gå til Østrig, kan I tage toget på skiferie til Zell am See og Wagrain, og med afgange fra både Sjælland, Fyn og Jylland, kan de fleste være med:

 • Høje Taastrup
 • Odense
 • Kolding

I tager toget mod Østrig fredag eftermiddag og så skal I bare slappe ombord på nattoget, inden I vågner veludhvilede og klar til pisterne! Toget til Wagrain stopper i St. Johann im Pongau ca. 45 minutters kørsel fra Wagrain.

Er I til skiferie i Alperne, har vi udover Østrig også lækre muligheder i Italien, fx populære Canazei, som er et af verdens største skiområder.