Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Vemdalen

Tre skiområder i fantastisk landskab

Centralt i Sverige ligger Vemdalen med tre skiområder og et stort udvalg af gode og velpræparerede pister. Her er noget til alle niveauer og mulighed for at udfordre sine skikompetencer og lære teknikken at kende helt fra bunden.Tre skiområder i fantastisk landskab
Centralt i Sverige ligger Vemdalen med tre skiområder og et stort udvalg af gode og velpræparerede pister. Her er noget til alle niveauer og mulighed for at udfordre sine skikompetencer og lære teknikken at kende helt fra bunden. Læs mere

Skiferie til Vemdalen i Sverige

Snesikre Vemdalen med tre skiområder

Tager du på skiferie i Vemdalen kan du stå på ski i tre forskellige skiområder, der byder på skiløb til alle niveauer:

 • Björnrike
 • Vemdalsskalet 
 • Klövsjö/Storhogna
 • Vemdalen ligger centralt i Sverige og har dermed indlandsklima, hvilket betyder, at området har den perfekte beliggenhed til at sikre en god og lang skisæson, hvorfor Vemdalen også er en af Sveriges mest snesikre destinationer. Foruden skiløb byder Vemdalen også på mange andre spændende aktiviteter og fantastiske oplevelser, prøv fx en tur på hundeslæde eller sus en tur ned ad en af de mindre kælkebakker.

  Hele tre flotte skiområder i Vemdalen

  Vemdalen består af tre forskellige skiområder med ét fælles skipass gældende for alle. 

  • Björnrike er kendt for sine lange og brede pister, hvor der er sol hele dagen. De fleste pister i Björnrike løber ned gennem smukke skove og giver nogle fantastiske ture. 
  • Vemdalsskalet har både pister, hvor du kan blive udfordret og nogle, hvor du bare kan nyde en rolig tur, her er der også flere børne- og begyndervenlige pister. 
  • Klövsjö/Storhogna er ligeledes en god blanding af nogle af områdets vildeste pister og mere rolige og børnevenlige ture. 

  Områderne hænger ikke sammen, og der er en lille køretur imellem dem. Der findes også en skibus mod betaling.

  Børnenes og Valles skiskole i Vemdalen

  I Vemdalen byder den søde snemand Valle alle børn i alderen 3-9 år velkomne i sin skiskole. Her er der fokus på leg og sjov, og naturligvis på at børnene skal føle sig trygge på skiene, når de kommer ud på pisterne. 

  I Valles skiskole inddeles børnene i flere forskellige mindre grupper, hvor de tager ud på eventyr i skiområdet og prøver forskellige pister og forskelligt terræn. Her lærer de forskellige teknikker og udfordrer sig selv i trygge omgivelser og sammen med veluddannede instruktører. 

  Af og til kommer snemanden Valle forbi, som er god til at opmuntre børnene og hygge om dem på de forskellige ture. Til de lidt ældre børn i alderen 10-15 år er der også en gruppeskiskole, hvor de unge kan lære at stå på ski i et varieret terræn og føle sig trygge med ski under fødderne.

  Gratis skiskole og -leje til børn under 7 år

  Rejs på skiferie til Vemdalen i Sverige med ophold i uge 2-5 eller 15 2024 og få del i det bedste tilbud med gratis skiskole og skileje for børn under 7 år. Bestilling af et liftkort til en voksen på mindst 4 dage og indkvartering i mindst 4 dage vil udløse gratis gruppeskiskole til børn fra 3-6 år og skileje til børn fra 0-6 år. 

  Bestilling af dette tilbud skal ske på tlf. 70 15 39 39 senest 28. oktober 2023. Alle ændringer der bliver lavet efter kampagnens udløber vil være til fuld pris. Bemærk, at der er begrænset antal gratis skiskolepladser for konceptet Valles vinteruger, og derefter gælder fuld pris.

  Forskellige aktiviteter i Vemdalen

  Vemdalen er et fantastisk alpinområde med mange muligheder for skiløbere på alle niveauer. Men der er også mange andre aktiviteter, I kan kaste jer over. Langrend er en meget populær sport i Sverige, og i Vemdalen kan du naturligvis også nyde denne dejlige sportsgren. Her finder du 50 km maskinpræparerede ruter. Nogle af stierne er endda oplyst så I kan tage en aftentur ud i det smukke svenske landskab. Langrend er en vidunderlig måde at komme helt tæt på naturen i et roligt tempo. 

  Vemdalen byder også på andre sjove aktiviteter, hvor I kommer ud i naturen med lidt mere fart på. Prøv en hyggelig tur i hundeslæde, fart over feltet på en snescooter eller en tur ned ad en af de mange sjove kælkebakker.

  Populære boliger med hytter og hoteller

  På Skiferie.dk finder du et stort udvalg af lækre lejligheder og flotte skihytter, som du kan booke dig ind i på din næste skiferie til Vemdalen. Her ser du et par af de mest populære skiboliger i området. 

  • Ski Lodge Skalspasset byder på flotte og moderne lejligheder i et lejlighedskompleks med mange skønne faciliteter. Her er der både afslapningsområde, restaurant, ski in/ski out og meget mere. 
  • Fjällporten på Klockarfjället er et nyt og skønt boligområde, som er placeret smukt blot 150 meter fra pister og liften. Boligerne er adskilte og ligger lige ved Näsbacken og liften Väst Express, så du nemt kan komme rundt i Vemdalens skiområde.

  Hvordan kommer du til Vemdalen?

  Vemdalen ligger omkring 950 km fra København, hvilket svarer til en køretur på knap 12 timer, hvis I vælger at køre direkte. Foretrækker I at sidde mindre tid i bilen, kan I vælge at tage en færge noget af vejen, hvor der er mulighed for at komme ud og strække benene og slappe af, mens I transporteres et stort stykke af vejen. 

  I kan fx tage færgen fra Frederikshavn til Göteborg, hvorefter I kun skal køre cirka 670 km, hvilket vil tage omkring 9 timer. 

  Skal det være helt afslappet, kan I også taget toget fra Malmø, som kører jer på skiferie til Vemdalen. Så kommer I helt friske og veludhvilede frem til skiferien.

  Hos Skiferie.dk kan vi hjælpe jer med at planlægge jeres skiferie, så hele turen tilpasses jeres behov og ønsker. Få hjælp og vejledning fra en af vores skieksperter på 7015 3939.