Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie i Vemdalen, Sverige


Sne / Ski Garanti Vemdalen


I Vemdalen får du en af Sveriges længste snegarantier, som sikrer dig økonomisk ved tidlig bestilling og i lavsæsonen. Vemdalen er utrolig snesikkert og med snegarantien er der ingen grund til at bekymre sig om sne på skiferien.

I perioden fra d. 18. december 2016 til destinationens sidste åbningsdag er du garanteret mindst 8 åbne pister i Björnrike, Vemdalsskalet og Klövsjö/Storhogna - ellers får du pengene igen. Gælder indtil kl. 11.00 dagen inden ankomst.

Snegarantien dækker:

- Indkvartering
- Skiskole
- Skileje
- Liftkort
- Afbestillingsforsikring

*Dækker ikke transport.
Vemdalen skiområde Vemdalen skilift Vemdalen stolelift Vemdalen mellemstation Vemdalen skiskole Vemdalen funpark Vemdalen skihop Vemdalen skihytte Vemdalen udsigt Vemdalen by Vemdalen afterski

Tre skiområder og fantastiske landskaber

Centralt i Sverige finder du vidunderlige Vemdalen, en skøn skidestination som byder på tre skiområder med et stort udvalg af gode og velpræparerede pister. Her er der løjper til alle niveauer, så der er rig mulighed for at udfordre dine skikompetencer, eller lære skiene og teknikken at kende, helt fra bunden. Læs mere

Fra: 760 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
10 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 18 km
 • 13 km
 • 12 km
 • 9 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  13.02 til 20.02
  Lørdag - Lørdag
  14.02 til 21.02
  Søndag - Søndag
  14.02 til 18.02
  Søndag - Torsdag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Pension
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  GRATIS skiskole og skileje til børn under 7 år - Valles vinteruger

  GRATIS skiskole og skileje til børn under 7 år - Valles vinteruger
  Skiferie med gratis skiskole og skileje for børn under 7 år!

  Rejs på skiferie til Vemdalen i Sverige i uge 2-5 eller 15 og få del i det bedste tilbud.

  Bestilling af et liftkort til en voksen på mindst 4 dage og indkvartering i mindst 4 dage vil udløse gratis gruppeskiskole til børn fra 3-6 år og skileje til børn fra 0-6 år. I skal ankomme i perioden 9. januar til 1. februar eller 10. til 12. april for at kunne opnå rabatten.

  Bestilling af dette tilbud skal ske på 7015 4141 senest 15. oktober 2020.
  Alle ændringer der bliver lavet efter kampagnens udløber vil være til fuld pris. 

  Bestil jeres ophold i dag og ring til os så skal vi hjælpe med, at bestille Valles vinteruger. 
  Alt om skiferie i Vemdalen

  Alt om skiferie i Vemdalen

  Tager du på skiferie i Vemdalen kan du stå på ski i tre forskellige skiområder: Björnrike, Vemdalsskalet og Klövsjö/Storhogna, her finder du skiløb til alle niveauer. Vemdalen ligger centralt i Sverige og har dermed indlandsklima, hvilket betyder at området har den perfekte beliggenhed til at sikre en god og lang skisæson, hvorfor Vemdalen også er en af Sveriges mest snesikre destinationer. Foruden skiløb byder Vemdalen også på mange andre spændende aktiviteter og fantastiske oplevelser, prøv fx en tur på hundeslæde eller sus en tur ned ad en af de mindre kælkebakker.

  Vores skieksperter kender Vemdalen
  Book din skiferie til Vemdalen direkte gennem denne side, eller kontakt en af vores skieksperter på 7015 4141. De kender området og kan guide dig til den skitur du drømmer om.
  Populære hytter og hoteller i Vemdalen

  Populære hytter og hoteller i Vemdalen

  På Skiferie.dk finder du et stort udvalg af lækre lejligheder og flotte skihytter, som du kan booke dig ind i, på din næste skiferie til Vemdalen, Sverige. Her ser du et par af de mest populære skiboliger i området.

  Ski Lodge Skalspasset byder på flotte og moderne lejligheder i et lejlighedskompleks med mange skønne faciliteter. Her er der både afslapningsområde, restaurant, ski in/ski out og meget mere. .

  Fjällporten på Klockarfjället er et nyt og skønt boligområde, som er placeret smukt blot 150 meter fra piste og lifte. Boligerne er adskilte og ligger lige ved Näsbacken og liften Väst Express, så du nemt kan komme rundt i Vemdalens skiområde. .
  Vemdalens tre skiområder

  Vemdalens tre skiområder

  Vemdalen består af tre forskellige skiområder: Björnrike, Klövsjö/Storhogna og Vemdalsskalet, hvortil der er fælles skipass gældende for alle. Björnrike er kendt for sine lange og brede pister, hvor der er sol hele dagen. De fleste pister i Björnrike løber ned gennem smukke skove og er nogle fantastiske ture. Vemdalsskalet har både pister hvor du kan blive udfordret og nogle hvor du bare kan nyde en rolig tur, her er der også flere børne- og begyndervenlige pister. Klövsjö/Storhogna er ligeledes en god blanding af nogle af områdets vildeste pister og mere rolige og børnevenlige ture. Områderne hænger ikke sammen, og der er en lille kører tur imellem dem. Der findes også en skibus mod betaling.

  Vemdal er et skiområde i Sverige som har et skønt indlandsklima, og derfor er der stor snesikkerhed og en skisæson som starter tidligt. Området har desuden et yderst veludviklet snesystem, så der er lækker sne hele vinteren.
  Vemdalen for børn - Valles skiskole

  Vemdalen for børn - Valles skiskole

  I Vemdalen byder den søde snemand Valle alle børn i alderen 3-9 år velkomne i hans skiskole. Her er der fokus på leg og sjov, og naturligvis på at børnene skal føle sig trygge på skiene når de kommer ud på pisterne. 

  I Valles skiskole inddeles børnene i flere forskellige mindre grupper, hvor de tager ud på eventyr i skiområdet og prøver forskellige pister og forskelligt terræn. Her lærer de forskellige teknikker og udfordrer sig selv i trygge omgivelser og sammen med veluddannede skiinstruktører. Af og til kommer snemanden Valle forbi, som er god til at opmuntre børnene og hygge om dem på de forskellige skiturer. Til de lidt ældre børn i alderen 10-15 år er der også en gruppeskiskole, hvor de unge kan lære at stå på ski i et varieret terræn, og føle sig trygge med et par ski under fødderne.
  Forskellige aktiviteter i Vemdalen

  Forskellige aktiviteter i Vemdalen

  Vemdalen er et fantastiske alpin skiområde med mange skønne muligheder for skiløbere på alle niveauer, men der er også mange andre aktiviteter I kan kaste jer over når I besøger dette svenske skiområde.

  Langrend er en meget populær sport i Sverige, og i Vemdalen kan du naturligvis også nyde denne dejlige sportsgren. Her finder du 50 km maskinpræparerede ruter, fordelt på de forskellige skiområder. Nogle af stierne er endda oplyst så I kan tage en aftentur ud i det smukke svenske landskab. Langrend er en vidunderlig måde hvorpå I kan komme helt tæt på naturen i et roligt tempo, men Vemdalen byder også på andre sjove aktiviteter hvor I også kommer ud i naturen, men med lidt mere fart på. Prøv fx en hyggelig tur i hundeslæde, fart over feltet på en snescooter eller en tur ned ad en af de mange sjove kælkebakker. I Vemdalen er der underholdning og aktiviteter for hele familien.
  Transport til Vemdalen

  Transport til Vemdalen

  Hvordan kommer man til Vemdalen?
  Vemdalen ligger omkring 950 km fra København, hvilket svarer til en køretur på knap 12 timer, hvis I vælger at køre direkte. Foretrækker I at sidde mindre tid i bilen, kan I vælge at tage en færge noget af vejen, hvor der er mulighed for at komme ud og strække benene og slappe af, mens I transporteres et stort stykke af vejen. I kan fx tage en færge fra Frederikshavn til Göteborg, hvorefter I kun skal ligge en køretur på cirka 670 km bag jer, hvilket vil tage omkring 9 timer. 

  Hos Skiferie.dk kan vi hjælpe jer med at planlægge jeres skiferie, så hele turen tilpasses jeres behov og ønsker. Få hjælp og vejledning fra en af vores skieksperter på 7015 4141.
  Luk vinduet X