Book online eller ring til os!
7015 4141

Skiferie med tog

Tag toget til Åre, Vemdalen, St. Johann og Zell an See

Tag toget på skiferie

Det er blevet endnu nemmere at tage på skiferie i Åre og Vemdalen, - en skøn togtur fra Malmö gennem det svenske landskab. Børnene glæder sig til skiferien – og turen derop. Alle mand ind i kupeen, frem med spil, bøger, snacks og så er ferien allerede begyndt. 

Det snehvide landskab suser forbi, børnene udforsker togvognene og allerede her lærer de nye skikammerater at kende. Når aftenen falder på, er det tid til at finde madkurven frem til en hyggelig ”picnic” eller der kan købes lette anretninger i Bistroen. Når alle er dejlig trætte efter en fantastisk rejse, laves stolene om til senge, som er 195 cm lange og 70 cm brede. og I ankommer friske og udhvilet til jeres skiferie.

Togene til afgår flere gange dagligt fra Malmö og der er en rejsetid på mellem 13 og 16 timer alt efter, hvilken afgang, man vælger.


Sådan bestiller du!

Sådan bestilles togbilletter: Du klikker på den destination (Åre eller Vemdalen), som du ønsker og derefter vælges togrejse i dropdown, derefter ankomst- og afrejsedato for ferieboligen og sluttelig antal personer. Du kan nu bestille hele din skiferie med tog.

Mad ombord

Bistro: Det er muligt at købe lette anretninger, snacks og drikkevarer i bistroen, hvis I ikke ønsker at medbringe egen mad. Det er muligt at bestille en morgenmadspakke hjemmefra, hvilket vi anbefaler. Det er ikke på alle afgange, at der er servering. Spørg vores rejsekonsulenter, som sidder klar til at hjælpe.

Bagage

Bagage: Du må højst medbringe 2 stk. bagage med max målene, 80x50x35 og max vægt kg 20 og en mindre håndbagage. Derudover må der medbringes et stk. specialbagage f.eks. en sammenklappelig barnevogn eller en skitaske. Du skal bare huske, at du selv skal kunne bære din bagage. På nogle afgange er der en bagagevogn, hvor du for SEK 40 kan checke din bagage ind.