Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Hafjell

Olympiske slalombakker og panoramaudsigter

Hafjell er et fantastisk skiområde med lange løjper, et stort udvalg af pister og et gennemtænkt liftsystem. I kan prøve kræfter med de velholdte og udfordrende olympiske bakker fra Vinter-OL i 1994 eller tage en rolig tur med fantastiske panoramaudsigter. Hafjell er en familiefavorit med flere børneområder.Olympiske slalombakker og panoramaudsigter
Hafjell er et fantastisk skiområde med lange løjper, et stort udvalg af pister og et gennemtænkt liftsystem. I kan prøve kræfter med de velholdte og udfordrende olympiske bakker fra Vinter-OL i 1994 eller tage en rolig tur med fantastiske panoramaudsigter. Hafjell er en familiefavorit med flere børneområder. Læs mere

Skiferie til Hafjell i Norge

Mange pister og godt liftsystem

Hafjell i Norge er et fantastisk skiområde til dig, som elsker lange løjper, et stort udvalg af pister og et gennemtænkt liftsystem. Hafjell har det hele og mere til med skiløb for begyndere til ekspert. Her kan du vove dig ud på slalombakker, som blev bygget til Vinter-OL i 1994 eller tage dine første sving på skiene på en af de begyndervenlige piste. Der er desuden en olympisk bobslæde- og kælkebane ved Lillehammer. Hafjell har gennem årene udviklet sig til Norges tredjestørste skiområde, og her behøver i ikke at gå på kompromis med familieferie eller spændende skiløb - Hafjell samler det bedste på ét sted!


I Hafjell er der rigeligt med muligheder for at opleve fart over feltet og prøve kræfter med skiløb på alle niveauer, men også mange andre spændende aktiviteter. Hafjell er en populær destination til familiens skiferie, da udfordrende skiløb er kombineret med tre store børneområder og gode begynderbakker til familiens mindste medlemmer. Hafjell ligger ca. 2,5 timers kørsel fra Oslo og kun 15 km nord for Lillehammer by, og er let tilgængelig via E6.

Skiområde på solsiden af fjeldet

Hafjell byder på et skønt skiområde med pister til alle fra den spæde nybegynder til den modigste skientusiast, som skal ud og prøve alle sine tricks af. I Hafjell har du mulighed for at afprøve dine skifærdigheder på omkring:

  • 13 grønne pister
  • 7 blå pister
  • 9 røde pister
  • 3 sorte pister

I Hafjell finder du desuden en veludstyret skipark og en af Norges største langrendsspor. Skiområdet i Hafjell ligger direkte mod solen, så du kan nyde solens stråler på dage med godt vejr. Derudover ligger området meget nordligt i Gudbrandsdalen, hvilket sikrer en god skisæson med lækker sne fra midten af november og helt frem til slutningen af april. Derudover har Hafjell over 180 snekanoner, der dækker 90% af skiområdet. For de adrenalinsøgende sjæle er der flere snowparks med forskellige udfordringer. Main Park i Hafjell er en af Norges bedste, som også har været vært for flere store konkurrencer herunder X Games. 

Liftkort på minimum 6 dage i Hafjell kan også benyttes i Kvitfjell, som ligger ca. 45 minutters kørsel fra Hafjell og byder på udfordringer for alle niveauer. 

Hafjell for børn og nybegyndere

Hafjell er særlig populært blandt børnefamilier, da området er overskueligt og har mange gode aktiviteter, lifter og pister til børn. I Hafjell finder du hele tre børneområder med blandt andet små hop og andre skipark-elementer, som børnene vil hygge sig med. 

Alle områderne er også yderst velegnet til nybegyndere i alle aldre, og kan også benyttes som mødested, når familiens medlemmer har været afsted på hver sin rute. Det ældste børneområde ligger i bunden af skiområdet, hvor også skiskolen hører til. Derudover ligger der to børneområder ved det populære Favn, som ligger ved gondolens topstation. Det sidste børneområde ligger på toppen af fjeldet ved Gaiastova tæt på parkering og restaurant. Du finder også en række gode pister i skoven for børn. Den mest populære, Isas Hytte, ligger lige ved løjpe nummer 1 (grøn) og er meget godt skiltet - nem at finde og nyde!

Hafjells maskot, Isa, glæder sig til at møde skiglade børn, og deler glædeligt ud af kram til alle. Hun er et legesygt væsen, som elsker at stå på ski. I kan møde Isa rundt omkring i skiområdet eller ved at deltage i en af hendes aktiviteter, der finder sted hele vinteren. 


Aktiviteter i familieparadiset Hafjell

Foruden alverdens fantastisk skiløb og flere forskellige pister, byder Hafjell også på mange andre sjove og spændende oplevelser for hele familien. I kan for eksempel besøge Lilleputthammer familiepark, som er fyldt med atmosfære og nostalgi fra gamle dage. Her kan I skøjte, tage en tur i karrusellen, få fortalt hyggelige historier og meget mere, som vil underholde børnene. Det er et perfekt udflugtsmål, hvis I trænger til en pause fra pisterne. 

Slå også et smut forbi Hunderfossen Iskatedral, som er en fantastisk bygning udformet i is og sne. Her mødes familien af en vidunderlig og unik atmosfære, smukke isskulpturer, beroligende musik og magisk belysning. Derudover kan I prøve snerafting, minisnescootere, kanefart, terrænbiler, isbar og meget mere. 

Populære skihytter og hoteller

Skiferie.dk byder på mange forskellige muligheder for indlogering, når du besøger Hafjell i Norge. Hvad end du søger hotel, lejlighed eller hytte, så har vi noget til dig. Mange af boligerne har ski-in/ski-out, og så kan I også booke store og rummelige hytter i Hafjell. 

  • Nordlia Hytter er store hytter, hvoraf de fleste har 10-12 sengepladser. De ligger i bunden af skiområdet og bare et sneboldkast fra pisten. Hver enkel hytte er unik, da de er ejet af private. 
  • Hafjell Fjellandsby er blandt de mest populære boliger og består af flotte lejligheder, der er eftertragtede hos børnefamilier, da de ligger tæt på gondolen og børneområdet, og det derfor er nemt at komme ud på ski med familiens mindste medlemmer.
  • Favn er et af Hafjells nyeste lejlighedskomplekser og ligger placeret med ski in/ski out til børneområdet lige ved gondolens topstation. Lejlighederne er moderne indrettet og har restaurant, skiudlejning og træningsrum. 

Skiferie for hele familien i Hafjell

I Hafjell får i en skiferie for hele familien. Skiområde byder bl.a. på en gondollift, der får området til at hænge godt sammen. Den fører dig hurtigt og komfortabelt fra bunden af fjeldet op til Favn og gondolens top og til to af Hafjells familieområder. Her finder I også børnenes terrænpark, som består af nogle små hop og slalomporte, der er designet til at skabe spænding hos familiens mindste medlemmer. Der er også en lille hytte, som alle kan bruge til at nyde en medbragt frokost eller tage en pause fra kulden. 

I Favn finder I også Audi Ski Run, som er en slalombakke med rigtige startporte og en timer. Her får du chancen for at føle dig som en rigtig skistjerne! Udfordr din familie eller dine venner til et løb, og se hvem af jer, der først gennemfører bakken. 

I Hafjell finder I masser af gode spisesteder, hvor I kan få stillet sulten. På toppen af gondolen finder du Hafjells kulinariske hjerte, restaurant Skavlen samt en restaurant på første sal af bygningen Favn. Her kan du smage lam, lækre italienske pizzaer og selvfølgelig de bedste kanelsnegle i Hafjell. Skavlen er dog kun en af de mange fine restauranter, der ligger rundt omkring i skiområdet, hvor I finder alt fra burger til fisk og vildtkød. 

Kør-selv ferie med eller uden færge

Omkring 200 km nord for Oslo finder du vidunderlige Hafjell. Fra København kan du køre til denne destination på små 9 timer, hvis du kører direkte. Derudover er det nemt at komme til Hafjell, da der er motorvej hele vejen til skidestinationen. 

Men du kan også vælge at tage færgen et stort stykke af vejen, og dermed slippe for alt for mange timer i bilen. I kan for eksempel tage færgen fra København eller Frederikshavn til Oslo, og derfra køre de sidste 200 km. Dette gør turen meget lettere og mere bekvemmelig for hele familien. 

Hos Skiferie.dk hjælper vi dig gerne med at sammensætte jeres skiferie så den matcher jeres ønsker og behov. Kontakt vores skieksperter på 7015 3939, og få hjælp til at planlægge den bedste rute til Hafjell. Rejser I på skiferie med fly til lufthavnen i Oslo, kan I booke og finde information om transfer til Hafjell.