Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie i Hafjell, Norge


Sne / Ski Garanti Hafjell


03. dec. 2017 - 24. dec. 2017: min. 5 kilometer skibakker

25. dec. 2017 - slutningen af sæsonen 2018: min. 20 kilometer skibakker

Er ovenstående betingelser ikke opfyldt, får du pengene tilbage.

Snegarantien dækker:


- Indkvartering
- Skiskole
- Skileje
- Liftkort

Hvis antallet af kilometer pister ikke er i henhold til garantien, kan du vælge, at annullere din ferie senest kl. 10.00 dagen før ankomst. Du vil få tilbagebetalt et udlæg for liftkort, skiskole og indkvartering i Hafjell / Kvitfjell booking. (Gælder ikke sæsonkort).

NB! Dette gælder ikke, hvis du allerede har benyttet liftkortet, startet på skiskolen og/eller deltaget i nogle af de andre forhåndsbestilte aktiviteter.

Dækker ikke transport!

Hafjell ski Hafjell skistation Hafjell loejpe Hafjell slalombane Hafjell skihop Hafjell mellemstation Hafjell skilift Hafjell overblik Hafjell skipause Hafjell boern Hafjell udsigt Hafjell skiomraade Hafjell lodge Hafjell lift

Olympiske slalombakker og ekspres-stolelifter

Besøg vidunderlige Hafjell i Norge på jeres næste skitur. Hafjell byder på et stort udvalg af pister til alle niveauer, her kan du blandt andet prøve kræfter med de velholdte og udfordrende olympiske bakker fra Vinter-OL i Lillehammer i 1994. Du kan også tage en mere rolig tur på en af de mange andre pister, hvor flere af dem byder på fantastiske panoramaudsigter. Læs mere

Fra: 1.287 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
84 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 14 stk.
 • 8 stk.
 • 8 stk.
 • 3 stk.
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  12.02 til 19.02
  Fredag - Fredag
  13.02 til 20.02
  Lørdag - Lørdag
  14.02 til 21.02
  Søndag - Søndag
  14.02 til 20.02
  Søndag - Lørdag
  14.02 til 19.02
  Søndag - Fredag
  14.02 til 18.02
  Søndag - Torsdag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Pension
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Alt om skituren til Hafjell

  Alt om skituren til Hafjell

  Hafjell er et fantastisk skiområde til dig som elsker lange løjper, et stort udvalg af pister og fantastiske lift forhold. Hafjell har det hele og mere til, her kan du nemlig vove dig ud på slalombakker, som blev bygget til Vinter-OL i 1994 eller en olympisk bobslæde- og kælkebane ved lillehammer. I Hafjell er der rigeligt med muligheder for at opleve fart over feltet og prøve kræfter med skiløb på alle niveauer, men også mange andre spændende aktiviteter.

  Hos Skiferie.dk har vi mange dygtige skieksperter, som har besøgt Hafjell og kender området og dets muligheder. De kan hjælpe dig med at strikke den skiferie sammen som matcher dig og din families skibehov bedst. Kontakt vores skieksperter på 7015 4141, og få masser af gode råd og vejledning.
  De mest populære hytter og hoteller i Hafjell

  De mest populære hytter og hoteller i Hafjell

  Skiferie.dk byder på mange forskellige muligheder for indlogering når du besøger Hafjell i Norge. Hvad end du søger hotel, lejlighed eller hytte, så har vi noget til dig. Se nogle af de mest populære boliger her:

  Hafjell Fjellandsby lejligheder er meget populære hos børnefamilier. De ligger tæt på gondolen og børneomtrådet.

  Nordlia Hytter er store hytter, de fleste har 10-12 sengepladser. De ligger i bunden af skiområdet og bare en sneboldskast fra pisten. Hver enkel hytte er unik, da de er ejet af private. 
  På ski i Hafjell

  På ski i Hafjell

  Noget for alle
  Hafjell er et skønt skiområder med pister til alle fra den spæde nybegynder til den modigste skientusiast, som skal ud og prøve alle sine tricks af. I Hafjell har du mulighed for at afprøve dine skifærdigheder på omkring 11 grønne pister, 10 blå, 7 røde og 3 sorte pister, så der er rigeligt at kaste sig over. I Hafjell finder du desuden en veludstyret skipark og en af Norges største langrendsspor. 

  Med solen i ansigtet
  Skiområdet i Hafjell ligger direkte mod solen, så du kan nyde solens stråler på dage med godt vejr. Derudover ligger området meget nordligt hvilket sikrer en god skisæson med lækker sne fra midten af november og helt frem til slutningen af april. 
  Hafjell for børn og nybegyndere

  Hafjell for børn og nybegyndere

  Af sti afsted på ski
  Hafjell er særlig populært blandt børnefamilier, da området er overskueligt og har mange gode aktiviteter, lifter og pister til børn. I Hafjell finder du to børneområder, det ene ligger i bunden af skiområdet og det andet ligger på Mosetertoppen, hvor der blandt andet er små hop og andre skiparkelementer som børnene vil hygge sig med. Begge områder er også yderst velegnede til nybegyndere i alle aldre, og kan også benyttes som mødested, når familiens medlemmer har været afsted på hver sin rute.
  Aktiviteter i Hafjell - Når du ikke står på ski

  Aktiviteter i Hafjell - Når du ikke står på ski

  Foruden alverdens fantastisk skiløb og flere forskellige pister, byder Hafjell også på mange andre sjove og spændende oplevelser for hele familien. I kan fx besøge Lilleputthammer familiepark, som er fyldt med atmosfære og nostalgi fra gamle dage. Her kan I skøjte, tage en tur i karrusellen, få fortalt hyggelige historier og meget mere. Et perfekt udflugtsmål, hvis I trænger til en pause fra pisterne.

  Slå også et smut forbi Hunderfossen Iskatedral, som er en fantastisk bygning udformet i is og sne. Her mødes du af en vidunderlig og unik atmosfære, smukke isskulpturer, beroligende musik og magisk belysning.
  Transport til Hafjell

  Transport til Hafjell

  I bil med eller uden færge
  Omkring 200 km nord for Oslo finder du vidunderlige Hafjell. Fra København kan du køre til denne destination på små 9 timer, hvis du kører direkte, men du kan også vælge at tage færgen et stort stykke af vejen, og dermed slippe for alt for mange timer i bilen. I kan fx tage færgen fra København eller Frederikshavn til Oslo, og derfra køre de sidste 200 km. Dette gør turen meget lettere og mere bekvemmelig for hele familien.

  Hos Skiferie.dk hjælper vi dig gerne med at sammensætte jeres skiferie så den mastcher jeres ønsker og behov. Kontakt vores skieksperter på 7015 4141, og få hjælp til at planlægge den bedste rute til Hafjell.
  Luk vinduet X