Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie i Isaberg


Sne / Ski Garanti Isaberg

Denne sne/ski garanti gælder kun for boliger på Isaberg Mountain Resort i følgende boligtyper: Älgen, Rådjuret, Räven, Uttern og Ekorren.

I perioden 16.12.2017 til 25.03.2018 har I mulighed for at annullere jeres bestilling, tidligst 2 dage før ankomst og senest kl. 14.00 på ankomstdagen, hvis der ikke er mindst 2 pister åbne. Gælder dog kun hvis I ikke er flyttet ind i boligen. (Snegaranti gælder kun Isaberg Mountain Resort)

Der er ikke snegaranti på følgende boliger: Solvik 1+2, Grimsås lejligheder, Loftsgård 1,2,3,4,5,6 og Norra Våthult.

Isaberg skiloeb Isaberg alpinloeb Isaberg børn som står på ski Isaberg lift Isaberg hytter Isaberg træklift Isaberg familie Isaberg snowpark Isaberg børn Isaberg barn på ski Isaberg skov Isaberg børn på ski Isaberg familie Isaberg skiloeb Isaberg træklift

Skiferie i Isaberg - Et hav af muligheder

Mange danskeres første bekendtskab med skiene har fundet sted i Isaberg, og det er også her mange danskere tager hen for at pudse formen af inden den store skiferie. Isaberg tilbyder nemlig et let og overkommeligt skiområde for førstegangsløberen eller for dem, som har været væk fra skiløbet i nogle år. Det lille skicenter har alt hvad et moderne skicenter skal have, heriblandt skiudlejning, varmestue, restaurant, hyggelige hytter og let varierede pister, så der er mulighed for at udvikle skiløbet og modet i et roligt tempo. Læs mere

Fra: 1.065 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
9 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 4 stk.
 • 1 stk.
 • 4 stk.
 • 1 stk.
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  07.02 til 14.02
  Fredag - Fredag
  08.02 til 15.02
  Lørdag - Lørdag
  09.02 til 16.02
  Søndag - Søndag
  09.02 til 15.02
  Søndag - Lørdag
  09.02 til 14.02
  Søndag - Fredag
  09.02 til 13.02
  Søndag - Torsdag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Alt om skiferie i Isaberg

  Alt om skiferie i Isaberg

  Isaberg er ideelt for uerfarne og nybegyndere. Skiområdet byder i alt på 8 lifter og 10 nedfarter, alle med fuld belysning for aftenskiløb. Isaberg har desuden en række skikanoner, som sikrer gode sneforhold og velpræparerede pister gennem hele sæsonen. Alt i alt er Isaberg en super skidestinationer for dem som søger fredelige og smukke omgivelser. Isaberg er Sydsveriges største og mest komplette skiområde.

  Book din skiferie til Isaberg gennem Skiferie.dk eller få hjælp af en af vores dygtige skieksperter til at skabe den perfekte skiferie for dig og din familie. Kontakt vores erfarne skientusiaster på 7015 4141.
  De mest populære boliger i Isaberg

  De mest populære boliger i Isaberg

  Hos Skiferie.dk tilbyder vi en bred vifte af hyggelige hytter og flotte lejligheder, som du og din familie trygt kan indlogere jer i, på jeres næste skiferie til Isaberg. Nedenstående ser du 2 af de mest populære boliger på Isaberg Mountaion Resort.

  Loftsgård er en lille hyttegruppe, som er beliggende omking 23 km. fra Isaberg. Hytterne er beliggende et naturskønt område til en dejlig svensk skovsø. Hytterne er velegnet til en ski-weekend i Isaberg.  

  Isaberg Mountain Resort Er en samling af 70 flotte hytter beliggende ved konferencecentret blot et stenkast fra liften. I en ægte svensk hyttestil danner disse rammen for en perfekt skitur til Isaberg. 
  Skiløb i Isaberg

  Skiløb i Isaberg

  Isaberg er Sydsveriges mest populære skiområde, og dette er ikke uden grund. Destinationen tilbyder nemlig 10 forskellige pister med et meget varieret niveau af sværhedsgrader fra grønne til sorte pister. Om du er begynder eller erfaren skiløber, vil der altid være pister, som venter på dig.

  Isaberg har en faldhøjde, som er ideel for skidebutanter uanset alder, så skiløbets grundteknikker kan indøves og udføres under trygge forhold. Isaberg er desuden kendt for deres dygtige skiskoler og lærer. Alt i alt er Isaberg det perfekte sted for nybegyndere og dem som ønsker at genopfriske skiteknikken.
  Aktiviteter i Isaberg

  Aktiviteter i Isaberg

  Efter en lang dag på pisterne, byder Isaberg på et væld af andre muligheder i det fantastiske vinterhvide landskab. Området har blandt andet langrand, som er en meget populær sportsgren i Sverige og en super måde at tilbringe tid med familien på. Pak rygsækken, fyld termokanden op og tag på oplevelse i den fortryllende svenske vinternatur.

  Foruden alverdens skidiscipliner byder Isaberg også  på et hav af andre sjove aktiviteter, som du og din familie kan nyde godt af når I besøger Isaberg. Ved Isaberg Mountaion Resort findes en stor flot legeplads, som er sjov både sommer og vinter.
  Luk vinduet X