Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Isaberg

Et mindre område med et hav af muligheder

Isaberg er et let og overkommeligt skiområde for førstegangsløberen eller dem, som har været væk fra skiløbet i nogle år. Det lille skicenter har alt, hvad et moderne anlæg skal have, heriblandt skiudlejning, varmestue, restaurant og varierende pister.Et mindre område med et hav af muligheder
Isaberg er et let og overkommeligt skiområde for førstegangsløberen eller dem, som har været væk fra skiløbet i nogle år. Det lille skicenter har alt, hvad et moderne anlæg skal have, heriblandt skiudlejning, varmestue, restaurant og varierende pister. Læs mere

Skiferie til Isaberg i Sverige

Isaberg er Sydsveriges største område

Isaberg er Sydsveriges største og mest komplette skiområde, og det er ideelt til uerfarne skiløbere og nybegyndere. I alt byder skiområdet på 8 lifter og 10 nedfarter, alle med fuld belysning for aftenskiløb. Isaberg har desuden en række skikanoner, som sikrer gode sneforhold og velpræparerede pister gennem hele sæsonen. 

Alt i alt er Isaberg en super skidestination for dem, som søger fredelige og smukke omgivelser.

Book din skiferie her på siden eller få hjælp af en af vores dygtige skieksperter på 7015 3939.

Godt skianlæg til nybegyndere på ski

Isaberg er Sydsveriges mest populære skiområde, og dette er ikke uden grund. Destinationen tilbyder nemlig 10 forskellige pister med et meget varieret niveau af sværhedsgrader fra grønne til sorte pister. 

Om du er begynder eller erfaren skiløber, vil der altid være pister, som venter på dig. Isaberg har en faldhøjde, som er ideel for skidebutanter uanset alder, så skiløbets grundteknikker kan indøves og udføres under trygge forhold. 

Isaberg er desuden kendt for deres dygtige lærere på skiskolen, som er med til at gøre det til det perfekte sted for nybegyndere og dem, som ønsker at genopfriske skiteknikken.

Aktiviteter i Isaberg med langrend

Efter en lang dag på pisterne byder Isaberg på et væld af andre muligheder i det fantastiske landskab. Området har blandt andet langrend, som er en meget populær sportsgren i Sverige og en supergod måde at tilbringe tid med familien på. Pak rygsækken, fyld termokanden op og tag på oplevelse i den fortryllende svenske vinternatur. 

Foruden alverdens skidiscipliner byder Isaberg også  på et hav af andre sjove aktiviteter, som du og din familie kan nyde godt af, når I besøger Isaberg. Ved Isaberg Mountain Resort finder I en stor, flot legeplads, som er sjov både sommer og vinter.

De mest populære boliger i Isaberg

Hos Skiferie.dk tilbyder vi en bred vifte af hyggelige hytter og flotte lejligheder, som du og din familie trygt kan indlogere jer i på jeres næste skiferie til Isaberg. 

  • Loftsgård er en lille hyttegruppe, som er beliggende omkring 23 km fra Isaberg. Hytterne er beliggende i et naturskønt område til en dejlig svensk skovsø. Hytterne er velegnet til en ski-weekend i Isaberg. 
  • Isaberg Mountain Resort er en samling af 70 flotte hytter beliggende ved konferencecentret blot et stenkast fra liften. I en ægte svensk hyttestil danner disse rammen for en perfekt skitur til Isaberg.