Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Zillertal

Skirejser til Zillertal: Verdens mest aktive dal

Skiområdet byder på omkring 450 km pister i alle farver og niveauer. Området har dog også mange andre spændende pister i både blå og røde farver. Hvis kan stå distancen, kan du blandt andet prøve en af Østrigs længste nedkørsler målt i højdemeter.Skirejser til Zillertal: Verdens mest aktive dal
Skiområdet byder på omkring 450 km pister i alle farver og niveauer. Området har dog også mange andre spændende pister i både blå og røde farver. Hvis kan stå distancen, kan du blandt andet prøve en af Østrigs længste nedkørsler målt i højdemeter. Læs mere

Skiferie i Zillertal / Mayrhofen

Alt om skiferie i Zillertal

Zillertal er et sandt skiparadis i Østrig, hvor der venter jer et væld af fantastiske skioplevelser, som I sent vil glemme. Her kan I drage hen som børnefamilie, familie med ældre børn eller en vennegruppe. Der er oplevelser og pister for alle aldre og alle niveauer. 

Foruden ski byder området også på mange andre aktiviteter og muligheder. I kan fx spise kæmpe schnitzler, smage hjemmebrændt snaps på Abfahrtshütte eller kælke på flere kilometer lange kælkebakker.

Bestil jeres næste skiferie til Zillertal direkte her på siden, eller få hjælp og rådgivning fra en af vores dygtige skieksperter på 7015 3939. 

Ski til alle niveauer i Zillertal

Zillertal er et stort skiområde omringet af en række hyggelige skibyer, hvorfra I let kan bevæge jer op på pisterne. Området dækker i alt over mere en 450 km pister, og de er næsten alle sammen forbundet med lifter og pister, så I kan bruge dagene i hele området uden problemer. Der går også skibusser mellem nogle af lifterne. 

Skiområdet Zillertal har omkring 167 km blå pister, 263 km røde pister og 39 km sorte, så der er rigeligt at tage fat på uanset, hvilket niveau I kører i. 

Er du en erfaren skiløber kan du blandt andet bevæge dig op på Harakiri, som nok er den stejleste præparerede piste i Østrig med et fald på 78%. 

Har du trænet benene godt inden skituren, kan du også begive dig ud på en af de længste nedkørsler i Østrig, når du besøger Zillertal. Længden er målt i højdemeter og pisten tager dig fra 2500 m.o.h. til 580 m.o.h., når du suser ned mod Zell am Ziller.

Dansk skiskole I Zillertal/Mayrhofen

I Zillertal og Mayhofen finder I et hav af danske skiskoler og både Skimundi, Schischule Lechner og Arena tilbyder danske skiinstruktører. De danske skiinstruktører i Zillertal gør alt for at I kan få en god og tryg start på ski. De danske skiinstruktører er eftertragtede, så vi råder jer til at booke den danske skiskole allerede nu, så I er garanteret at få opfyldt jeres ønsker.

Zillertals 4 skiområder

Zillertal kan siges at være opdelt i fire forskellige skiområder: 

  • Hochzillertal- Hochfügen - Spieljoch byder på skiløb for alle, så området er særlig velegnet til familier, men også til dygtige snowboardere eller dem der søger lidt offpiste. Desuden har området et utroligt moderne og veludviklet liftsystem. 
  • Zillertal Arena er det største skiområde i Zillertal og er fyldt med skiløb og sjov for familier. Her er der også flere sne- og actionparker til de modige. 
  • Mayrhofner Bergbahnen er det perfekte skiområde til dem, som søger tempo, action og et adrenalinkick, men der er også masser af mulighed for afslapning og selvforkælelse. 
  • Ski- og Gletscherwelt Zillertal 3000 garanterer sne året rundt på Hintertux gletsjeren. Områdets pister er fyldt med den lækreste puddersne.

Snesko, skøjter og kælketure

Hvis I trænger til nogle timer væk fra pisterne og uden ski på fødderne, så byder Zillertal også på mange andre spændende aktiviteter og sjove oplevelser. I kan fx lege snesko og gå på opdagelse oven på den dybe sne. Det er en både sjov og anderledes oplevelse, hvor I på rolig vis kommer ud i den smukke østrigske natur. 

I kan også spænde et par skøjter på fødderne og suse afsted på en af de ni naturlige eller kunstige skøjtebaner, der er at finde i området. 

Skal der lidt mere fart og action på, kan I også tage på adskillige kælketurer, for i Zillertal finder I omkring 45 km kælkebaner, hvor I kan få en masse sjove timer sammen. En lidt anderledes oplevelse i samme kategori er snowtubing, som I kan prøve omkring Gerlosstein. Her glider I over sneen i store gummiringe, og det er let at få masser af fart på.

De mest populære boliger i Zillertal

På Skiferie.dk kan I bestille hytter og hoteller i flere forskellige byer omkring skiområdet ved Zillertal, besøg fx nogle af vores populære hoteller i Zell am Ziller, Mayrhofen, Fügen eller Hart im Zillertal.

  • Hotel Alpendomizil Neuhaus ligger centralt i den hyggelige by Mayrhofen ved Zillertal. Her bor I i luksuriøse værelser og hotellet har mange fantastiske faciliteter.
  • Appartement Regina ligger i hjertet af Zillertal midt i byen Zell am Ziller med kun 150 m til en skibus, som tager jer direkte til pisterne. I bor også tæt på mange andre faciliteter og indkøb.