Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

De bedste afbudsrejser og last minute tilbud

Der er lige nu masser af penge at spare på afbudsrejser og restpladser. Kan du rejse med kort varsel, kan du lige nu spare mange penge på en skiferie til nogle at de bedste skiområder i Norge, Sverige, Østrig, Italien, Tyskland og Tjekkiet.

Find familiens næste skiferie her på siden eller klik på "last minute tilbud". Her finder du en oversigt over alle restpladser med go'e rabatter.

Afbudsrejser

Afbudsrejser, tilbud og ledige skiboliger

Last Minute skiferie nordpå

Find Last-Minute skiferie og billige skiboliger nordpå hos skiferie.dk, og vælg mellem Norge og Sverige. Skiferie nordpå er perfekt med familien, og her er store hytter og lejligheder med god plads til familiehygge. Oplev skiløb for alle niveauer på grønne, blå, røde og sorte piste.

Ankomstdag søndag
Bemærk, at der typisk er ankomstdag nordpå om søndagen. I kan vælge "søndag" i søgefeltet øverst. 

Afbudsrejser Sydpå

Find afbudsrejser og billige skiferier sydpå lige her. Vi har de bedste Last Minute skiferier til både par, familier og venner, der rejser sammen. Her får I udfordringer til alle niveauer - både begyndere og de virkelig garvede. Find afbudsrejser og last minute tilbud til skidestinationer i Østrig, Tjekkiet, Italien og Tyskland.

Ankomstdag lørdag
Bemærk, at der typisk er ankomstdag sydpå om lørdagen. I kan vælge "lørdag" i søgefeltet øverst. 

Afbudsrejser Norge

Tag på Last-Minute skiferien til Norge, der byder på uendelige muligheder med skiområder for enhver families smag og niveau. Norge har både familiedestinationer, lange, brede nedfarter, udfordringer til alle, stort udvalg af pister til alle niveauer og fantastiske naturoplevelser.

Afbudsrejser Sverige

Bestil en afbudsrejse til Sverige og få en billig skirejse, der byder på skiforhold, der er meget børnevenlige og perfekte for begyndere. Samtidig er der gode muligheder for vildere pister og langrend til de øvede skiløbere. Sverige er oplagt til både miniferie og en hel uge på ski.

Afbudsrejser Østrig

Bestil afbudsrejsen til Østrig, hvor I bl.a. kan finde gode tilbud på skiboliger i Wagrain. Østrig er oplagt for jer, der søger et stort udvalg af pister til alle niveauer og veludviklet liftsystem. I får store og lækre skiområder med plads til både nybegyndere og erfarne skiløbere. Sidst men ikke mindst får I autentisk østrigsk stemning og et dejligt byliv.

Afbudsrejser til Tjekkiet

Leder I efter skiboliger til en billig pris, er Spindleruv Mlyn i Tjekkiet det helt rigtige valg for jer. Spindleruv Mlyn er et godt og smukt skiområde, som er Tjekkiets største med 15 lifter og 25 km pister (7 km blå, 13 km røde og 5 km sorte). De danske guider og skiinstruktører fra Maskot Guideservice er med til at gøre Spindleruv Mlyn til en rigtig god skidestination - især med børn.