Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Afbudsrejser, tilbud, rabatter og kampagner på skiferier

Det er altid dejligt at spare penge på årets skiferie! Derfor har vi på denne side samlet alle vores aktuelle kampagner, tilbud, rabatter og afbudsrejser på skiferie. Gå på opdagelse i alle vores tilbud på skirejser og aktuelle kampagner, hvor du får den bedste værdi for pengene! Når skisæsonen er i gang samler vi også alle vores billige afbudsrejser på skiferie her på siden. Der kan nemlig være mange penge at spare på skiferie afbudsrejser!


Aktuelle tilbud og rabatter på skiboliger

Alle skiferier med rabat

Er du på udkig efter et godt tilbud på en skiferie eller rabat på skiboliger? Vi har samlet alle vores billige skiferier med rabatter på en liste, så du nemt kan få et overblik over alle aktuelle tilbud på skiferie. Vi opdaterer løbende listen, så hold øje med vores hjemmeside.

Liftkort inklusiv i Kläppen i uge 8, 9 & 10

Ved lørdagsankomster i uge 8, 9 og 10 er liftkort inkluderet i prisen. Ankomst skal være lørdag med en varighed på 7 dage. Antallet af liftkort inkl. i prisen afhænger af boligstørrelsen. Læs mere i teksten på siden om Kläppen.


Spar 10% på udvalgte boliger i Geilo i 2025

På Vestilia Resort, Dr. Holms Hotel og Geilolia i Geilo kan du lige nu spare 10% på skiferien 2025. Tilbuddet gælder ved bestilling til og med d. 30. november 2024.

Tilbud på skiferie for børn

Liftkort til 1€ pr. dag for børn i Bad Kleinkirchheim

I Bad Kleinkirchheim i Østrig kan børn under 12 år få liftkort til kun 1€ pr. dag! Tilbuddet gælder ved køb af et 6-dages liftkort til voksne for udvalgte skiboliger. Det gør området oplagt, hvis I vil på en billig skiferie i Østrig. I Bad Kleinkirchheim kan børnene også møde den søde maskot Bollo.

Rabatter på liftkort, skileje og skiskole

Spar 25% på liftkort og skileje i Geilo

Spar 25% på liftkort og skileje i Geilo ved bestilling inden d. 28/11 2024.  Gælder for ophold i perioderne; 01/12-19/12 2024, 05/01-06/02 2025 og 02/03-10/04 2025

Gå på opdagelse i alle vores ledige skiboliger

Afbudsrejser, tilbud og ledige skiboliger

Last Minute skiferie nordpå

Find Last-Minute skiferie og billige skiboliger nordpå hos skiferie.dk, og vælg mellem Norge og Sverige. Skiferie nordpå er perfekt med familien, og her er store hytter og lejligheder med god plads til familiehygge. Oplev skiløb for alle niveauer på grønne, blå, røde og sorte piste.

Ankomstdag søndag
Bemærk, at der typisk er ankomstdag nordpå om søndagen. I kan vælge "søndag" i søgefeltet øverst. 

Afbudsrejser Sydpå

Find afbudsrejser og billige skiferier sydpå lige her. Vi har de bedste Last Minute skiferier til både par, familier og venner, der rejser sammen. Her får I udfordringer til alle niveauer - både begyndere og de virkelig garvede. Find afbudsrejser og last minute tilbud til skidestinationer i Østrig, Tjekkiet, Italien og Tyskland.

Ankomstdag lørdag
Bemærk, at der typisk er ankomstdag sydpå om lørdagen. I kan vælge "lørdag" i søgefeltet øverst. 

Afbudsrejser Norge

Tag på Last-Minute skiferien til Norge, der byder på uendelige muligheder med skiområder for enhver families smag og niveau. Norge har både familiedestinationer, lange, brede nedfarter, udfordringer til alle, stort udvalg af pister til alle niveauer og fantastiske naturoplevelser.

Afbudsrejser Sverige

Bestil en afbudsrejse til Sverige og få en billig skirejse, der byder på skiforhold, der er meget børnevenlige og perfekte for begyndere. Samtidig er der gode muligheder for vildere pister og langrend til de øvede skiløbere. Sverige er oplagt til både miniferie og en hel uge på ski.

Afbudsrejser Østrig

Bestil afbudsrejsen til Østrig, hvor I bl.a. kan finde gode tilbud på skiboliger i Wagrain. Østrig er oplagt for jer, der søger et stort udvalg af pister til alle niveauer og veludviklet liftsystem. I får store og lækre skiområder med plads til både nybegyndere og erfarne skiløbere. Sidst men ikke mindst får I autentisk østrigsk stemning og et dejligt byliv.

Afbudsrejser til Tjekkiet

Leder I efter skiboliger til en billig pris, er Spindleruv Mlyn i Tjekkiet det helt rigtige valg for jer. Spindleruv Mlyn er et godt og smukt skiområde, som er Tjekkiets største med 15 lifter og 25 km pister (7 km blå, 13 km røde og 5 km sorte). De danske guider og skiinstruktører fra Maskot Guideservice er med til at gøre Spindleruv Mlyn til en rigtig god skidestination - især med børn.