Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Afbudsrejser, tilbud, rabatter og kampagner på skiferier

Det er altid dejligt at spare penge på årets skiferie! Derfor har vi på denne side samlet alle vores aktuelle kampagner, tilbud, rabatter og afbudsrejser på skiferie. Gå på opdagelse i alle vores tilbud på skirejser og aktuelle kampagner, hvor du får den bedste værdi for pengene! Når skisæsonen er i gang samler vi også alle vores billige afbudsrejser på skiferie her på siden. Der kan nemlig være mange penge at spare på skiferie afbudsrejser!


Aktuelle tilbud og rabatter på skiboliger

Alle skiferier med rabat

Er du på udkig efter et godt tilbud på en skiferie eller rabat på skiboliger? Vi har samlet alle vores billige skiferier med rabatter på en liste, så du nemt kan få et overblik over alle aktuelle tilbud på skiferie. Vi opdaterer løbende listen, så hold øje med vores hjemmeside.

Spar 10% på udvalgte boliger i Geilo

Spar 10% på udvalgte skiboliger i Geilo i Norge. Tilbuddet gælder ved bestilling senest d. 30. november 2023.

Spar op til 25% på jul og nytår i Wagrain

Gør julen eller nytåret mindeværdigt med en skiferie til Wagrain. Lige nu kan du spare op til 25% henover julen og nytåret 2023 i et af danskernes favoritområder i Østrig. 

Spar op til 20% på populære områder

Tag på skiferie i uge 2 eller 3 2024 og spar op til 20% på skiboliger i Trysil og Hemsedal i Norge samt Lindvallen, Tandådalen/Hundfjället, Åre og Vemdalen i Sverige. Tilbuddet er gældende for ophold på min. 4 nætter og skal bookes senest d. 31/10 2023.

Spar op til 15% på skiferie til jul 2023

Spar op til 15% på en skiferie henover julen. Tilbuddet gælder på udvalgte skiboliger i Trysil i Norge samt Lindvallen, Åre og Vemdalen i Sverige. Bestil inden d. 28/10 2023.

Spar 20% på Soltorget Lodge i Stöten

Spar 20% på det helt nybyggede Soltorget Lodge i Stöten i Sverige. Lejlighederne ligger helt perfekt lige ved skitorvet med ski in/ski out og blot 50 m fra skiskolen. 

Bestil inden d. 30/9 2023 for at opnå rabatten.

Tilbud på skiferie for børn

Valles Vinteruger

I uge 2-5 & 15 er det gratis at være barn i Trysil og Hemsedal i Norge samt Vemdalen, Sälen og Åre i Sverige. Børn t.o.m. 6 år kan nemlig få gratis skiskole, skileje og liftkort ved bestilling af 1 voksen liftkort i minimum 4 dage. Tilbuddet skal bestilles inden d. 28/10 2023.

Liftkort til 1€ pr. dag for børn i Bad Kleinkirchheim

I Bad Kleinkirchheim i Østrig kan børn under 12 år få liftkort til kun 1€ pr. dag! Tilbuddet gælder ved køb af et 6-dages liftkort til voksne. Det gør området oplagt, hvis I vil på en billig skiferie i Østrig. I Bad Kleinkirchheim kan børnene også møde den søde maskot Bollo.

Spar 10% på skiskole i Hafjell

Spar 10% på skiskole i Hafjell i uge 2-5, 9-12 & 14-15. Gælder ved bestilling senest d. 31/10 2023.

Stöten Junior Weeks

Stöten Junior Weeks gælder i uge 50 2023, 2-6 2024, 10-12 2024 samt uge 15 2024 og giver børn t.o.m. 6 år gratis skiskole og skileje, når en voksen booker tilsvarende skiskole og skileje. Tilbuddet gælder i Stöten i Sverige og skal bestilles minimum 14 dage før ankomst.

Nore Rein Ski Weeks for børn

I Nore Rein Ski Weeks kan I få gratis skileje og liftkort til børn til og med 6 år. hvis I bor søndag til fredag (5 dage) i uge 2-6 eller 10-12. Tilbuddetskal tilkøbes hjemmefra og gælder for boligerne Fjellandsbyn og Norefjellstua.

Få gratis skiskole og skileje til børn u. 7 år i Idre Himmelfjäll

I Idre Himmelfjäll kan børn under 7 år få gratis skiskole og skileje i uge 2-4. Forudsætter bestilling af bolig i 7 nætter og gælder til d. 30/11 2023.

Rabatter på liftkort, skileje og skiskole

Spar 25% på liftkort og skileje i Geilo

Frem til d. 29. november 2023 kan du spare 25% på både skileje og liftkort i Geilo. Tilbuddet gælder ophold i lavsæsonen.

Spar 10% på liftkort og skileje i Branäs i Sverige

Book liftkort til Branäs inden d. 31/10 2023 og spar 10%. Spar også 10% på skileje ved bestilling inden d. 30/11 2023. 

Få gratis liftkort i Livigno i udvalgte perioder

Kom billigt på skiferie i Livigno i Italien. I perioderne 2-23/12 2023 og 13-27/4 2024 er liftkort nemlig gratis for alle uanset alder. Tilbuddet gælder på udvalgte hoteller. 

Spar 25% på liftkort i Norefjell

Spar 25% på liftkort i Norefjell ved bestillingen inden d. 15 november 2023. Rabatten gælder for 4-8 dages liftkort. 

Spar 5% på liftkort i Idre Fjäll i Sverige

Spar 5% på liftkort i Idre Fjäll ved bestilling inden d. 3/11 2023. Børn til og med 7 år kører gratis i Idre Fjäll. 

Afbudsrejser, tilbud og ledige skiboliger

Last Minute skiferie nordpå

Find Last-Minute skiferie og billige skiboliger nordpå hos skiferie.dk, og vælg mellem Norge og Sverige. Skiferie nordpå er perfekt med familien, og her er store hytter og lejligheder med god plads til familiehygge. Oplev skiløb for alle niveauer på grønne, blå, røde og sorte piste.

Ankomstdag søndag
Bemærk, at der typisk er ankomstdag nordpå om søndagen. I kan vælge "søndag" i søgefeltet øverst. 

Afbudsrejser Sydpå

Find afbudsrejser og billige skiferier sydpå lige her. Vi har de bedste Last Minute skiferier til både par, familier og venner, der rejser sammen. Her får I udfordringer til alle niveauer - både begyndere og de virkelig garvede. Find afbudsrejser og last minute tilbud til skidestinationer i Østrig, Tjekkiet, Italien og Tyskland.

Ankomstdag lørdag
Bemærk, at der typisk er ankomstdag sydpå om lørdagen. I kan vælge "lørdag" i søgefeltet øverst. 

Afbudsrejser Norge

Tag på Last-Minute skiferien til Norge, der byder på uendelige muligheder med skiområder for enhver families smag og niveau. Norge har både familiedestinationer, lange, brede nedfarter, udfordringer til alle, stort udvalg af pister til alle niveauer og fantastiske naturoplevelser.

Afbudsrejser Sverige

Bestil en afbudsrejse til Sverige og få en billig skirejse, der byder på skiforhold, der er meget børnevenlige og perfekte for begyndere. Samtidig er der gode muligheder for vildere pister og langrend til de øvede skiløbere. Sverige er oplagt til både miniferie og en hel uge på ski.

Afbudsrejser Østrig

Bestil afbudsrejsen til Østrig, hvor I bl.a. kan finde gode tilbud på skiboliger i Wagrain. Østrig er oplagt for jer, der søger et stort udvalg af pister til alle niveauer og veludviklet liftsystem. I får store og lækre skiområder med plads til både nybegyndere og erfarne skiløbere. Sidst men ikke mindst får I autentisk østrigsk stemning og et dejligt byliv.

Afbudsrejser til Tjekkiet

Leder I efter skiboliger til en billig pris, er Spindleruv Mlyn i Tjekkiet det helt rigtige valg for jer. Spindleruv Mlyn er et godt og smukt skiområde, som er Tjekkiets største med 15 lifter og 25 km pister (7 km blå, 13 km røde og 5 km sorte). De danske guider og skiinstruktører fra Maskot Guideservice er med til at gøre Spindleruv Mlyn til en rigtig god skidestination - især med børn.