Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie i Schladming - Noget for enhver smag


Schladming ankomstdage Schladming gondollift og bjerg i baggrunden Schladming boern paa ski Schladming familie paa ski Schladming boerneomraade Schladming boern paa boernebakke Schladming stolelift og pist Schladming skiloebere klar til ski Schladming skiloeb Schladming snowpark

Stå på ski på fire forskellige bjerge i Schladming

Schladming er et skønt skiområde i de østrigske bjerge. Her kan du suse ned ad pister på fire forskellige bjerge, som alle er forbundet af pister og lifter, så I let kan bevæge jer rundt mellem de forskellige områder. Schladming har en autentisk østrigsk stemning og er et vidunderligt sted at tilbringe skiferien. Ramsau hører med til Schladming og har fantastiske muligheder for langrend højt oppe på det solrige plateauet, hvor Ramsau ligger. Læs mere

Fra: 1.733 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
15 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 0 km
 • 46 km
 • 91 km
 • 15 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Pension
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Alt om skiferie i Schladming

  Alt om skiferie i Schladming

  Besøg den skønne by Schladming i Østrig næste gang I skal på skiferie. Dette skiområde er essensen af skiferie med vidunderlige pister, mange valgmuligheder, hyggelige restauranter og skiferiestemning, hvorend du kigger hen. Schladming har noget for enhver smag, og her er der udfordringer for både børn, nybegyndere og garvede skiløbere, så der er nok at tage fat på når I besøger Schladming på jeres næste skiferie til Østrig.

  Skiferie.dk er en del af Friferie, og her sidder der dygtige skieksperter klar ved telefonerne til at guide dig til den optimale skiferie for dig og din familie. Vores skieksperter har besøgt de forskellige destinationer og hoteller, så de kan med garanti besvare alle dine spørgsmål. Kontakt dem på 7015 4141.
  Skiområdet Schladming

  Skiområdet Schladming

  Schladming er et stort skikompleks bestående af fire bjerge med i alt 124 km pister. Her er der skiløb til alle niveauer. Planai er et af de midterste bjerge hvor der tilbydes skiløb på det højeste niveau med legendariske ruter hvor verdenseliten af og til holder til. Her kan du stå på ski i nogle af mestrenes spor, en helt fantastisk oplevelse. Er du mere til rolige ture er der også et stort udvalg af vidunderlige blå og røde pister. 

  Schladming byder på yderst moderne skiforhold med lækre brede pister og et særdeles veludviklet snesystem, som sikrer fantastisk sne på pisterne, også når der ikke er så meget sne at se nede i byerne. Skal der ske lidt mere end almindelig alpinskiløb, kan I besøge Planai Superpark eller WM-Park Planai, hvor der er sjov og underholdning til de modigste skiløbere.
  Dansk skiskole i Schladming

  Dansk skiskole i Schladming

  Der er en verden af vidunderlige oplevelser og aktiviteter der bare venter på jer som besøger Schladming som børnefamilie på jeres skiferie. Børnene kan trygt lære at stå på ski hos de danske skiinstruktører på Ski School Tritscher ved Planai og Hochwurzen. Her er der skønne sneparker særligt til børn, så de kan få skiteknikken helt ind under huden inden de bevæger sig ud på de lidt større pister.

  En yndlings aktivitet blandt mange børn og familier er en tur ned ad den musikalske pist i Schladming. Her kan du ønske dit favorit musiknummer, som herefter vil blive spillet mens du suser ned ad bjerget, som om du var med i din helt egen musikvideo. En sjov og yderst populær aktivitet, som du ikke finder i særlig mange skiområder. Det er ikke kun i Schladming at vi tilbyder dansk skiskole. Læs mere her hvor I kan finde danske skiskoler i alperne.

  Langrend, hestevogn og kælketure

  Langrend, hestevogn og kælketure

  Schladmings storslåede landskab ligger op til masser af sjov og hygge for hele familien, også når I ikke suser ned ad bakker på alpinski. Området har fx adskillige præparede langrendsspor, hvor du enten kan få pusten op, eller nyde en rolig tur hvor du kommer helt tæt på den fantastiske østrigske natur.

  Der er også mange spændende alternativer hvor du ikke behøver at spænde et par ski under fødderne. Tag fx hele familien med på en vidunderlig tur i hestevogn. Her kan I virkelig nyde den friske luft, den smukke udsigt og solen i ansigtet. Hvis der skal lidt mere fart over feltet, findes der også flere forskellige kælkebaner i området, som byder på en helt anden oplevelse end de kælkebakker du er vant til fra Danmark.
  Populære boliger i Schladming

  Populære boliger i Schladming

  På Skiferie.dk finder du et stort udvalg af skønne ferieboliger i Schladming, som med garanti vil danne rammen for en fantastisk skiferie i Østrig. Nogle af de mest populære ser du herunder.

  Hotel Alpenrock Schladming er et flot og luksuriøst lejlighedskomplesk beliggende med ski in/ski out. Lejlighedsguset har alverdens skønne faciliteter såsom et veludstyret wellness- og spaområde, som kan hjælpe dig med at komme helt ned i gear på din skiferie.

  Sissi Park byder på flotte ferielejligheder med ski in/ski out, perfekt til skituren med familie eller venner. Her bor I midt på pisten.
  Luk vinduet X