Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Sissi Park i Schladming - Boligkompleks samt bjerge i baggrunden Sissi Park i Schladming - Lejligheder set udefra Sissi Park i Schladming - Lejligheder set udefra

Lejligheder med ski-in / ski-out

Sissi Park er fine lejligheder, der ligger direkte ud til en blå pist pist, som fører ned til skiliften, der ligger 200 meter derfra. For at komme tilbage til Sissi Park efter en lang dag på ski, skal man dog være opmærksom på at man skal ind over en sort pist, ellers kan man tage liften ned. Centrum af Schladming er 300 meter fra lejlighederne og indkøbsmuligheder er at finde 1,5 km derfra. Skal jeres børn på skiskole, ligger den blot 800 meter fra Sissi Park. Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg boligtype
0 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Ski-in/ski-out: Ja
 • Lift: 200m
 • Indkøb: 1500m
 • Centrum: 300m
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Ski in ski out

  Ski in ski out

  Det er og bliver bare en dejlig ting at kunne gå ud af døren, spænde skiene på og vuschhhh ned ad bakken det går! Sådan er det på Sissi park. Nemt at komme til og fra.
  Selve skiområdet er et af østrigs top skisportssteder og af samme grund afholdes også hvert år Word Cup.
  Skiterrænet i Schaldming består af fire bjergtoppe, der hænger godt sammen og er forbundet med gratis skibusser. De fire bjerge giver et unikt og varieret skiterræn, hvor I kan boltre jer på alt fra grønne begynderbakker og flade skovstier til brede, røde boulevarder og sorte pukkelpister.

  På bjerget Planai kan I prøve kræfter med pisterne fra VM i alpinski i 2013 og de stejle nedfarter, der hvert år lægger sne til World Cup. I det varierede terræn i Schaldming finder i et sandt slaraffenland af pister for hele familien.
  Skiområdet

  Skiområdet

  På de brede og velpræparerede boulevarder kan hele familien stå på ski sammen, mens alle bliver udfordret. For familiens yngste venter timevis af sjov i børneparkerne, hvor børnene kan lege skiløbet ind i trygge omgivelser.

  Er der stadig energi tilbage efter en dag på ski, byder Schaldming på masser af sjove aktiviteter for store og små. Et absolut must er byens 8 km lange kælkebakke.
  Luk vinduet X