Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Skeikampen

En ideel skidestination for familier

Skeikampen er en snesikker destination for både nybegyndere og de mere trænede skiløbere. Tag på smukke ture i højfældet på langrend, og nyd et hyggeligt skisportsted i fantastiske omgivelser i Gudbrandsdalen tæt på Lillehammer.En ideel skidestination for familier
Skeikampen er en snesikker destination for både nybegyndere og de mere trænede skiløbere. Tag på smukke ture i højfældet på langrend, og nyd et hyggeligt skisportsted i fantastiske omgivelser i Gudbrandsdalen tæt på Lillehammer. Læs mere

Skiferie til Skeikampen i Norge

Ægte højfjeldsglæde for hele familien

Det snesikre skisportssted Skeikampen byder på alpine pister med en flot udsigt til skiområdet. Ligegyldigt hvor du starter dagens løjer, er det hele lige uden for døren. Her er både alpint skiløb og langrend til alle niveauer og samtidig mulighed for små pauser undervejs. 

Der tilbydes endda aktiviteter, som ikke er indenfor skisporten, men som kan være et frisk pust til en anderledes dag på ferien. Bestil familiens næste skiferie online hos skiferie.dk eller kontakt en af vores erfarne skieskperter på 7015 3939, som sidder klar til at hjælpe jer.

Oplev et varieret skiterræn i Skeikampen

Skeikampen byder på 21 alpine pistekilometer, hvor den længste pist er 2500 meter lang. Destinationen er oplagt til nybegyndere og øvede skiløbere, da området har en overvægt af de lette og middelsvære pister. 

Derudover er der en stor terrænpark med udfordringer til alle i forskellige sværhedsgrader. Terrænparken består af tre forskellige nedfarter fordelt efter niveau:

  • En nem nedfart med hop og boxes til nybegyndere
  • En medium nedfart for de mere øvede 
  • En rail nedfart til de erfarne skiløbere

Fra slutningen af december til april vil der være aftenskiløb hver tirsdag og torsdag, hvor 5 pister er oplyste. Desuden vil der også være lys i funparken.

Stor børnevenlighed og god skiskole

Skeikampen er en oplagt destination for børnefamilier, da området indbyder til skiløb for børn på de lette stigninger, hvor børnene for alvor kan slå sig løs. Her er blandt andet to rullebånd og en rundkørsel, der gør at børnene kan træne og øve sig indtil de føler sig sikre nok til at begive sig ud på de andre pister. Det er desuden også muligt at få de små med på skiskoler hvor erfarne instruktører vil hjælpe dem på vej. 


Alternative aktiviteter på skiferien

Skulle benene blive ømme efter lange skidage, er der også mulighed for, at I kan prøve kræfter af med andre vinteraktiviteter. Enten de aktiviteter, der er tempofyldte, eller dem af mere afslappende karakter. I kan for eksempel prøve en kanetur eller prøve at køre med en hundeslæde. 

For den ultimative afslapning kan I besøge Skeikampen Spa, hvor der både er mulighed for at hoppe en tur i boblebad eller få en dejlig omgang massage. 

Ude på pisten er det dog også muligt at holde en velfortjent pause med en kop kakao eller et lækkert måltid mad, på en af de hyggelige caféer der ligger placeret på bakkerne.

Populære boliger i Skeikampen

Centralt i Skeikampen finder I Fjellandsbyen, som tilbyder lejligheder og hytter til skiferien. Alle boligerne ligger mindre end 1 km fra centrum af Skeikampen. Boligerne findes i forskellige størrelser afhængigt af, hvor mange personer I er afsted. Alle boligerne er udstyret med køkken, opholdsrum, bad/toilet og soverum. Boligerne er desuden placeret i kort afstand til pisten. Tæt på finder I blandt andet indkøbsmuligheder og caféer.


Lad elbilen op i Skeikampen

I Skeikampen er der flere muligheder for at lade elbilen op på skiferien. 

  • 6 ladestander ved Skeikampen Booking reception (betalin via app)
  • 6 ladestander ved Thon Hotel Skeikampen (betaling via app)
  • Ladestander ved Skei Appartement ( aftales og betales i receptionen)
  • Ladestander ved Skei Caravan (aftales og betales i receptionen)