Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie til Skeikampen


Sne / Ski Garanti Skeikampen

I Skeikampen er der snegaranti og du kan derfor trygt bestille din skiferie tidligt eller i lavsæsonen. Du er dermed økonomisk sikret og får dine penge igen, hvis garantien ikke opfyldes.

Hvad garanteres du?
Fra 09/11-17 til 10/12-17 er du garanteret 2 åbne lifter og 2 nedfarter i alpinanlægget, samt 10 km langrendsløjper.
Fra 11/12-17 til 08/04-18 og til sæsonafslutning udvides garantien til at omfatte 3 lifter, 6 nedfarter og 60 km langrendsløjper.  

Det kan afbestilles indtil 1 døgn før ankomst.

Alle lifter tages selvfølgelig i brug hvis sneforholdene tillader det.
Bemærk at transport ikke er dækket.
Skeikampen familie Skeikampen boerne underholdning Skeikampen langrend Skeikampen afterski Skeikampen ski Skeikampen udsigt Skeikampen skipause Skeikampen Nystuen

En ideel skidestination for familier

Skeikampen i Norge er den oplagte skidestination for familier, da der både tilbydes langrend og alpint skiløb. Destinationen er skisikker og er god for både nybegyndere og de mere trænede skiløbere. Desuden er der mulighed for smukke ture i højfældet på langrend, hvis man er til det. Skeikampen er et hyggeligt skisportsted i fantastiske omgivelser i Gudbrandsdalen, tæt på Lillehammer. Læs mere

Fra: 1.204 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
30 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 5 stk.
 • 6 stk.
 • 7 stk.
 • 3 stk.
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  13.02 til 20.02
  Lørdag - Lørdag
  14.02 til 21.02
  Søndag - Søndag
  12.02 til 14.02
  Fredag - Søndag
  14.02 til 19.02
  Søndag - Fredag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Alt om Skeikampen

  Alt om Skeikampen

  Ægte højfjeldsglæde for hele familien
  Det snesikre skisportsted Skeikampen byder på alpine pister med en flot udsigt til skiområdet. Ligegyldigt hvor du starter dagens løjer, er det hele lige uden for døren. Både alpint skiløb og langrend til alle niveuaer og med mulighed for små pauser undervejs. Der tilbydes endda aktiviteter som ikke er indenfor skisporten, men som kan være et frisk pust til en anderledes dag på ferien.

  Bestil familiens næste skiferie online hos skiferie.dk eller kontakt en af vores erfarne skieskperter på 7015 4141, som sidder klar til at hjælpe jer med at sammensætte jeres drømme skiferie. 
  Populære boliger i Skeikampen

  Populære boliger i Skeikampen

  Skeikampen Fjellandsby
  Centralt i Skeikampen finder man Fjellandsbyen, som tilbyder lejligheder og hytter. Alle boligerne ligger mindre end 1 km fra centrum af Skeikampen. Boligerne findes i forskellige størrelser afhængigt af hvor mange personer I er. Alle boligerne er udstyret med køkken, opholdsrum, bad/toilet og soverum. Boligerne er desuden placeret i kort afstand til pisten. Tæt på finder I bl.a. indkøbsmuligheder og caféer. Læs mere om hytterne her og lejlighederne her
  Skiterrænet i Skeikampen

  Skiterrænet i Skeikampen

  Lidt for enhver smag
  Skeikampen byder på 21 alpine pistekilometer, hvor den længste pist er 2500 meter lang. Destinationen er oplagt til nybegyndere og øvede skiløbere, da området har en overvægt af de lette og middelsvære pister. Derudover er der en stor terrænpark med udfordringer til alle i forskellige sværhedsgrader. Terrænparken består af tre forskellige nedfarter fordelt i niveau. En nem nedfart med hop og boxes til nybegyndere, en medium nedfart for de mere øvede og endeligt er der en rail nedfart til de erfarne skiløbere. Fra slutningen af december til april vil der være aftenskiløb hver tirsdag og torsdag, hvor 5 pister er oplyste. Desuden vil der også være lys i funparken. 
  For de små skiløbere

  For de små skiløbere

  Stor børnevenlighed
  Skeikampen er en oplagt destination for børnefamilier, da området indbyder de lette stigninger hvor børn for alvor kan slå sig løs. Her er blandt andet to rullebånd og en rundkørsel, der gør at børnene kan træne og øve sig indtil de føler sig sikre nok til at begive sig ud på de andre pister. Det er desuden også muligt at få de små med på skiskoler hvor erfarne instruktører vil hjælpe dem på vej. 

  Liftkort
  Skeikampen er en del af Lillehammer Ski Resorts, hvor det er muligt at samle liftkort til områder som omfatter Gålå, Hafjell, Kvitfjell og Sjusjøen.
  Alternative aktiviteter

  Alternative aktiviteter

  Andet sjov
  Skulle benene blive ømme efter lange skidage, er der også mulighed for at I kan prøve kræfter af med andre vinteraktiviteter. Enten de aktiviteter der er tempofyldte eller dem af mere afslappende karakter. I kan for eksempel prøve en kanetur eller prøve at køre med en hundeslæde. For den ultimative afslapning kan I besøge Skeikampen Spa hvor der både er mulighed for at hoppe en tur i boblebad eller få en dejlig omgang massage. 
  Ude på pisten er det dog også muligt at holde en velfortjent pause med en kop kakao eller et lækkert måltid mad, på en af de hyggelige caféer der ligger placeret på bakkerne.
  Luk vinduet X