Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Tag på skiferie til Stöten i Sverige


Sne / Ski Garanti Stöten

I Stöten er der snegaranti i perioden fra d. 12. december 2019 til 19. april 2020. Du er dermed garanteret at der mindst er tre åbne pister og heraf mindst én fra toppen af World Cup bakken. Skulle dette ikke være tilfældet, får du refunderet dine penge. 

Afbestilling med snegaranti som grund kan tidligst ske kl. 14.00 to dage før ankomst og senest kl. 11.00 på ankomst dagen. 

Dækker ikke færger / transport.
Vargy stöten Stöten familie Stöten børn Stöten pist Stöten skiskole Stöten kælk Stöten funpark Stöten badeland stöten skiområde stöten Snescooter Stöten offpiste Stöten i Sälen Grillplads Soltorget Grillplads Stöten

Fantastisk familievenligt skisportssted i det nordligste Sälen

Stöten er det nordligste skisportssted i Sälen, og er et sandt feriehit for hele familien. Et fantastisk skisportssted med masser af sjov og leg på de mange grønne bakker, samt udfordringer for de mest garvede skiløbere på Sälens sværeste sorte piste Älvan, samt mulighed for styrtløb på World Cup-bakken. Glæd jer til varierede nedfarter, smukke omgivelser og hyggelige hytter. Ny og hurtig stolelift til toppen med udgangspunkt fra skitorvet ved skiskolen. Stöten er kåret til årets skianlæg i 2019. Læs mere om børnenes magiske uger "junior weeks". Læs mere

Fra: 0 DKK
pr. person, dage
Vælg bolig her
0 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 27 stk.
 • 11 stk.
 • 4 stk.
 • 5 stk.
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Ingen ledige boliger
  Kåret til Årets Skianlæg 2019!

  Kåret til Årets Skianlæg 2019!


  Når I vælger Stöten i Sälen til jeres næste skiferie, kan I glæde jer over, at skisportsstedet er blevet kåret til årets skianlæg i 2019 af SLAO (Svenska Skidanläggningars Organisation).

  SLAOs kåring er bl.a. begrundet med Stötens tiltag såsom flere nye pister, oplevelser og skilodge kombineret med et højt serviceniveau og engagerede medarbejdere. Alt dette er med til at sikre, at hele familien får en succesfuld skiferie i Sverige.  
  Junior Weeks - Rejser du med børn fra 0-6år?

  Junior Weeks - Rejser du med børn fra 0-6år?

  Stöten er magisk for børn - Få gratis skileje og skiskole til børn 0-6 år.

  Rejs i uge 51, uge 2-6, uge 10-12 og uge 15 for hver betalende voksen.

  Bestil til 1 voksen og få rabatten til 1 barn i alderen 0-6 år.

  1 x skileje voksen = 1 gratis skileje til et barn.
  1 x gruppe skiskole voksen = 1 gratis gruppeskiskole til et barn.
  1 x liftkort voksen = 1 gratis liftkort til et barn.
  1 x voksen entré til badeland = 1 gratis entré til et barn.

  Under opholdet kan 1 barn i følge med 1 betalende voksen få: Frokostbuffet eller aftenbuffet i Brasseriet.

  I Junior Weeks kan børnene deltage i Vargklubbens aktiviteter. Tilmelding sker på stedet.

  BEMÆRK: Alle børn op til 6 år skal have en Keycard som skal købes ved ankomst. Pris: 60 SEK.

  Bemærk at der først tilbydes skiskole fra 3 år - ring og bestil dette tilbud.
  Fantastisk og alsidigt skiløb i Stöten

  Fantastisk og alsidigt skiløb i Stöten

  Stöten for hele familien!
  Velkommen til skiløbernes sneparadis! Stöten er uden tvivl en sand perle, at drage til for hele familien. Stöten er en destination, hvor I kan finde løjper for nybegyndere, modige og erfarne sjæle, børn, ældre, snowboardere, alpin- og langrendsløbere.

  Familiens mindste vil være godt underholdt af skisportsstedets børnevenlige faciliteter. I Vargklubben bliver børnene til ulve, hvor der vil være skattejagt, sørøverslag og sjove lege med ski-ulven Vargy. Udover magisk skiløb byder Stöten på lækre spisesteder, hyggelige caféer, snescootersafari, pool, spa, bowling og mange andre sjove og afslappende faciliteter og aktiviteter.

  I kan bestille familiens næste skiferie online på skiferie.dk eller på tlf. 7015 4141, hvor vores erfarne ferierådgivere vil vejlede jer til at finde netop dét skiportssted og dén bolig, der passer til jeres families ønsker og behov.
  Et væld af hyggelige boliger i Stöten

  Et væld af hyggelige boliger i Stöten

  Hos skiferie.dk finder I et hav af flotte, hyggelige og luksuriøse boliger i Stöten. Om I blot er et par, en stor familie eller en masse venner, der rejser på skiferie sammen, vil I kunne finde lige netop den bolig, der passer til jeres ønsker og behov.

  Pistbyn er for den store familie, da der er plads til hele 8 personer. De nybyggede, lækre lejligheder er luksuriøst indrettet og fænomenalt beliggende med ski-in/ski-out. På denne måde kan I få det maksimale ud af jeres skiferie og slappe helt af i smukke omgivelser, når I kommer hjem fra en lang dag på løjperne. Se pistbyn lejligheder her

  Stöten Mitt lejligheder er familiens farvorit. Her bor I mellem løjperne der er på begge sider af komplekset. Lige nede for Stöten Mitt, finder I skiskolen, børnebakken, rullebånd, varmestue, kælkebakke og vaffelstuen. I kan gå til svømmehallen og skitorvet, så en bedre placering findes ikke. Se og bestil Stöten Mitt her.
  Svensk skiløb i særklasse

  Svensk skiløb i særklasse

  På ski i Stöten
  Stöten er et fantastisk skisportssted, som tager højde for alle niveauer og alle aldre. Stöten er perfekt inddelt, så nybegyndere ikke kommer til at stå ned ad en sort løjpe, da fjeldets venstre side primært er grønne og blå bakker, hvor fjeldets højre side er de røde og sorte løjper.

  Stöten er særlig exceptionel, når det kommer til familiens mindste samt nybegyndere. Skiportsstedet er udstyret med hele 25 km grønne pister, 4 km blå pister og to børneområder.

  De garvede skiløbere kan begive sig ud på 3 km røde pister og 6 km sorte pister. I finder bl.a. den populære sorte World Cup bakke.

  Der er i alt 17 lifte, hvor 2 af dem er stolelifte, 1 børnelift og 14 slæbelifte, og endda mulighed for morgen- og aftenskiløb (muligvis mod betaling).

  Udover de præparerede løjper, er der 200 km markerede løjper for jer, der ønsker at stå på langrend på skiferien. Skiløbere og snowboardere kan afprøve tricks og lir i den store funpark eller på den oppustlige airbag.
  På ski med familiens mindste

  På ski med familiens mindste

  På med skiene
  Det er vigtigt, at familiens mindste får et godt første møde med skiene, og det vil Stötens børnevenlige omgivelser, faciliteter og aktiviteter hjælpe de små godt på vej med.

  Børnene kan lege, grine og slå fantasien løs i Vargklubben, som holder til på Soltorget. Her kan de komme på skattejagt, sørøverslag og mange andre sjove lege med ski-ulven Vargy.

  For både børn og voksne uanset alder og niveau, er der en skiskole i Stöten, som er den perfekte måde at lære den korrekte teknik og omgivelserne at kende, samtidigt med at I kan møde nye jævnaldrende venner.

  Stötens ski- og snowboardinstruktører er professionelle, hjælpsomme og gør dét at stå på ski, til en morsom og tryg oplevelse. Ulven Vargy holder nogle gange after-ski, hvor de små kan have det sjovt med dans og popcorn.
  Spisesteder, vandpark og andre aktiviteter

  Spisesteder, vandpark og andre aktiviteter

  Meget mere end kun skiløb
  Stöten byder på meget andet end ski, snowboarding og langrendsløb. Når sulten melder sig i løbet af aftenen, og I ikke ønsker at kokkere aftenens middag, kan I nyde udsøgt mad på en af de mange fine restauranter. Smag på traditionelle svenske retter i Annikas Kök & Bar, en finere middag i Brasseriet, en frokost i vilde omgivelser i Vildmarkskåtan, en kold øl i Tipi baren, varm kakao i Älvans Café eller én af de mange andre lækre spisesteder. Der vil være fest i Brasseriets natklub samt after-ski ude foran.

  Efter en lang dag på løjperne med frisk luft i hovedet, kan I få slappet helt af i den lille svømmehal, hvor de små kan lege i poolen, og de voksne kan nyde sauna, spa og massagebehandlinger (mod betaling).

  Ønsker I sjov underholdning, kan I udfordre familien til et spil bowling, få pulsen op i træningscenteret eller opleve fart over feltet på snescootersafari.
  Transport til Stöten

  Transport til Stöten

  Afsted på skiferie - nemt og bekvemt
  Tag på kør-selv ferie til Stöten, hvor I vil opleve storslået natur på jeres vej. Fra København til Stöten er der ca. 850 km, hvilket vil tage knap 10 timer uden stop. Køreturen er lang, og I kan med fordel sejle noget af vejen, hvor I kan ryste benene, få lidt at spise og shoppet og nyde synet af den svenske kyst. I kan f.eks. tage færgen fra København, Frederikshavn eller Grenaa og dermed ende i Oslo, Varberg eller Göteborg. 

  Tag bussen til Stöten

  Tag bussen til Stöten

  4, 5 eller 8 dage på ski i Stöten? Det er hvad I kan vælge imellem hvis I tager bussen på skiferie. SkiSwedenExpress busserne sørger for at I får en god start på jeres skiferie lige fra afgangen i Danmark til ankomsten om morgenen dagen efter i Stöten. Bussen er den perfekte transportmulighed for jer der rejser med børn eller alene med børn. Her skal I bare læne jer tilbage og nyde at chaufførerne kører jer trygt op til Stöten. Læs meget mere om vores busmuligheder her.

  Luk vinduet X