Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Stöten

Familievenlige Stöten i det nordligste Sälen

Oplev Stöten, der er et fantastisk skisportssted i Sverige. Her får I masser af sjov og leg på de mange grønne bakker, samt udfordringer for de mest garvede skiløbere på Sälens sværeste sorte pist, Älvan.Familievenlige Stöten i det nordligste Sälen
Oplev Stöten, der er et fantastisk skisportssted i Sverige. Her får I masser af sjov og leg på de mange grønne bakker, samt udfordringer for de mest garvede skiløbere på Sälens sværeste sorte pist, Älvan. Læs mere

Skiferie til Stöten i Sverige

Fantastisk og alsidigt skiløb i Stöten

Velkommen til skiløbernes sneparadis i Sverige! Stöten er uden tvivl en sand perle at drage til for hele familien. Stöten er en destination, hvor I kan finde løjper for nybegyndere, modige og erfarne sjæle, børn, ældre, snowboardere, alpin- og langrendsløbere. 

Familiens mindste vil være godt underholdt af skisportsstedets børnevenlige faciliteter. I Vargklubben bliver børnene til ulve, hvor der vil være skattejagt, sørøverslag og sjove lege med ski-ulven Vargy. 

Udover magisk skiløb byder Stöten på lækre spisesteder, hyggelige caféer, snescootersafari, pool, spa, bowling og mange andre sjove og afslappende faciliteter og aktiviteter. I kan bestille familiens næste skiferie online eller på tlf. 7015 3939, hvor vores erfarne ferierådgivere vil vejlede jer til at finde netop dét skiportssted og dén bolig, der passer til jeres families ønsker og behov.

Stöten kåret til Årets Skianlæg 2021/22!

Når I vælger Stöten i Sälen til jeres næste skiferie, kan I glæde jer over, at skisportsstedet er blevet kåret til årets skianlæg i 2021/22 af SLAO (Svenska Skidanläggningars Organisation). SLAO's kåring er bl.a. begrundet med Stötens tiltag såsom flere nye pister, oplevelser og skilodge kombineret med et højt serviceniveau og engagerede medarbejdere. Alt dette er med til at sikre, at hele familien får en succesfuld skiferie i Sverige.  

Et væld af hyggelige boliger i Stöten

Hos skiferie.dk finder I et hav af flotte, hyggelige og luksuriøse boliger i Stöten. Om I blot er et par, en stor familie eller en masse venner, der rejser på skiferie sammen, vil I kunne finde lige netop den bolig, der passer til jeres ønsker og behov. 

  • Pistbyn er for den store familie, da der er plads til hele 8 personer. De nybyggede, lækre lejligheder er luksuriøst indrettet og fænomenalt beliggende med ski-in/ski-out. På denne måde kan I få det maksimale ud af jeres skiferie og slappe helt af i smukke omgivelser, når I kommer hjem fra en lang dag på løjperne. 
  • Stöten Mitt lejligheder er familiens favorit. Her bor I mellem løjperne, der er på begge sider af komplekset. Lige nede for Stöten Mitt, finder I skiskolen, børnebakken, rullebånd, varmestue, kælkebakke og vaffelstuen. I kan gå til svømmehallen og skitorvet, så en bedre placering findes ikke.

Gode skiløjper til alle niveauer i Sverige

Stöten er et fantastisk skisportssted, som tager højde for alle niveauer og alle aldre. Stöten er perfekt inddelt, så nybegyndere ikke kommer til at stå ned ad en sort løjpe, da fjeldets venstre side primært er grønne og blå bakker, hvor fjeldets højre side er de røde og sorte løjper. 

Stöten er særlig exceptionel, når det kommer til familiens mindste samt nybegyndere. Skiportsstedet er udstyret med hele 25 km grønne pister, 4 km blå pister og to børneområder. 

De garvede skiløbere kan begive sig ud på 3 km røde pister og 6 km sorte pister. I finder bl.a. den populære sorte World Cup bakke. Der er i alt 17 lifte, hvor 2 af dem er stolelifte, 1 børnelift og 14 slæbelifte, og endda mulighed for morgen- og aftenskiløb (muligvis mod betaling). Udover de præparerede løjper, er der 200 km markerede løjper for jer, der ønsker at stå på langrend på skiferien. Skiløbere og snowboardere kan afprøve tricks og lir i den store Fun Park eller på den oppustelige airbag.

På skiferie med familiens mindste

Det er vigtigt, at familiens mindste får et godt første møde med skiene, og det vil Stötens børnevenlige omgivelser, faciliteter og aktiviteter hjælpe de små godt på vej med. Børnene kan lege, grine og slå fantasien løs i Vargyklubben, som holder til på Soltorget. Her kan de komme på skattejagt, sørøverslag og mange andre sjove lege med ski-ulven Vargy. 

For både børn og voksne uanset alder og niveau, er der en skiskole i Stöten, som er den perfekte måde at lære den korrekte teknik og omgivelserne at kende, samtidigt med at I kan møde nye jævnaldrende venner. Stötens ski- og snowboardinstruktører er professionelle, behjælplige og gør dét at stå på ski til en morsom og tryg oplevelse. Ulven Vargy holder nogle gange after-ski, hvor de små kan have det sjovt med dans og popcorn.

Spisesteder, lille badeland og andre aktiviteter

Stöten byder på meget andet end ski, snowboarding og langrendsløb. Når sulten melder sig i løbet af aftenen, og I ikke ønsker at kokkerere aftenens middag, kan I nyde udsøgt mad på en af de mange fine restauranter. Smag på traditionelle svenske retter i Annikas Kök & Bar, en finere middag i Brasseriet, en frokost i vilde omgivelser i Vildmarkskåtan, en kold øl i Tipi baren, varm kakao i Älvans Café eller én af de mange andre lækre spisesteder. Der vil være fest i Brasseriets natklub samt after-ski ude foran. 

Efter en lang dag på løjperne med frisk luft i hovedet, kan I få slappet helt af i den lille svømmehal, hvor de små kan lege i poolen, og de voksne kan nyde sauna, spa og massagebehandlinger (mod betaling). Ønsker I sjov underholdning, kan I udfordre familien til et spil bowling, få pulsen op i træningscenteret eller opleve fart over feltet på snescootersafari.

Transport og kør-selv skiferie til Stöten

Tag på kør-selv skiferie til Stöten, hvor I vil opleve storslået natur på jeres vej. Fra København til Stöten er der ca. 850 km, hvilket vil tage knap 10 timer uden stop. Køreturen er lang, og I kan med fordel sejle noget af vejen, hvor I kan ryste benene, få lidt at spise og shoppet og nyde synet af den svenske kyst. I kan for eksempel tage færgen fra København, Frederikshavn eller Grenaa og dermed ende i Oslo, Halmstad eller Göteborg. 

Hos skiferie.dk hjælper vi jer gerne med at planlægge turen til og fra skiportsstedet, samt til at finde den helt rigtige bolig og skisportssted. I kan booke familiens næste skiferie online her på siden eller via vores dygtige ferierådgivere på tlf. 7015 3939.

Junior Weeks med rabatter på skiferien 2024

Rejs til magiske Stöten i uge 50, 2-6 og uge 10-12 og 15 2024, som kaldes Junior Weeks, hvor I får gratis skileje og skiskole til børn 0-6 år for hver betalende voksen. Under opholdet kan 1 barn i følge med 1 betalende voksen få frokostbuffet eller aftenbuffet i Brasseriet. 

I Junior Weeks kan børnene deltage i Vargklubbens aktiviteter. Tilmelding sker på stedet. Vi gør opmærksom på, at alle børn op til 6 år skal have et keycard som skal købes ved ankomst til prisen: 60 SEK. Derudover skal I bemærke, at der først tilbydes skiskole fra 3 år. 

  • 1 x skileje voksen = 1 gratis skileje til et barn
  • 1 x gruppe skiskole voksen = 1 gratis gruppeskiskole til et barn
  • 1 x liftkort voksen = 1 gratis liftkort til et barn

Skileje og skiskole skal bestilles hjemmefra.

Nyheder til vinter 2024

Til vinteren 2024 kan I glæde jer til flere nyheder, der finder sted i Stöten. Familiebakken udvides, så det bliver en større pist, som fører ned til Soltorget. I kan se frem til at afprøve Sälens længste oplyste pist på hele 1900 m. Herudover kommer der bedre sneforhold i forbindelse med flere nye snekanoner til størstedelen af pisterne. Familiens yngste medlemmer kan benytte det nye rullebånd, og Vargy's eventyrbane får flere nye attraktioner, som gør skiferien sjovere. I kan afslutte dagen med et måltid i den nye burgerrestaurant ved Stötentorget, og afprøve den nye restaurant ved Soltorget Ski Lodge som erstatter Jaktstugan.

Flyv til Stöten

Gør det nemt og hurtigt, når I flyver på skiferie til Stöten fra København eller Aalborg enten søndag eller torsdag. I ankommer til den nye lufthavn, Scandinavian Mountains Airport, som ligger mellem Sälen og Trysil. Herfra tager I videre med transfer til Stöten - en tur på ca. 18 minutter. Der findes flere forskellige transferløsninger. 

Fly til Scandinavian Mountain Airport kan bookes direkte hos SAS.