Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Rauris

Perfekt skidestination for børn og nybegyndere

Rauris er et lille, men hyggeligt skisportssted, som er ideelt for nybegyndere på ski. Den tidligere guldgraverby er beliggende i et smukt og fredet område, Raurisertal, som er kendt for at have Østrigs bedste begynderbakke samt gode off-piste. Glæd jer til fred og idyl i et af Østrigs absolut smukkeste skisportssteder!Perfekt skidestination for børn og nybegyndere
Rauris er et lille, men hyggeligt skisportssted, som er ideelt for nybegyndere på ski. Den tidligere guldgraverby er beliggende i et smukt og fredet område, Raurisertal, som er kendt for at have Østrigs bedste begynderbakke samt gode off-piste. Glæd jer til fred og idyl i et af Østrigs absolut smukkeste skisportssteder! Læs mere

Hold skiferie i Rauris i Østrig

Mere om skiferie i Rauris

Tag på skiferie til det rolige Rauris, hvor I kan nyde fantastisk skiløb i smukke omgivelser og indlogere jer på hyggelige hoteller. Oplev frihed når I suser ned ad bjerget i puddersne eller tag gondolliften op i 2175 meters højde, hvor der venter jer en yderst flot udsigt. Her vil I kunne drømme jer væk fra hverdagens travlheder og bekymringer i selskab med dem, I holder allermest af. Alpin, langrend, snowboarding, skøjteløb, isklatring, kælketure og kanekørsel er blot nogle af de aktiviteter, I kan glæde jer til i Rauris. Jeres næste skiferie kan bookes online på skiferie.dk eller på tlf. 7015 3939, hvor vores dygtige ferierådgivere vil hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmerejse på ski.

Fantastisk skiløb for børn og dem der endnu ikke har stået så meget på ski

Rauris er et af de smukkeste skisportsssteder med skiløb for alle aldre og niveauer. I kan fx. begive jer ud på en 10 km lang blå pist, en 10 km lang rød pist og for de garvede skiløbere er der en 10 km lang sort pist. Rauris er som sagt en ideel skidestination for børn og nybegyndere, da skiområdet er udstyret med Østrigs bedste begynderbakke. Tag på skiskole og lær teknikken og området at kende på bedste vis af Rauris' dygtige instruktører, som gør jeres første møde med skiene til en god oplevelse fyldt med latter og leg. Der er gode muligheder for tricks og lir for familiens modige sjæle i funparken. En gondollift vil tage jer op i 2175 meters højde, hvorfra I roligt kan stå ned ad det imponerende bjerg via blå løjper. Foruden to gondollifter er der otte slæbelifter og en stolelift. Ønsker I at stå på langrend på jeres skiferie, har Rauris gode og meget smukke langrendsløjper, som går langt ind i den flotte og fredede dal.

Aktiviteter & udflugtsmuligheder

Selvom Rauris ikke byder på et væld af barer, natklubber og afterski, er det netop dét, der gør denne skidestination til en fredelig oase, hvor I kan slappe helt af i den storslåede natur. Foruden skiløb, snowboard og langrend er der en bred vifte af udendørs aktiviteter at give sig til på det romantiske skisportssted. I kan eksempelvis udforske naturen på nærmere vis med en vandretur i snesko på hele 35 km, som er en sjov oplevelse at begive sig ud på. Ønsker I en hyggelig aktivitet med hele familien, kan I kælke en tur på den 2 km lange kælkebakke, slå jeres indre skøjteprinsesse løs med skøjteløb eller nyde en romantisk tur i hestevogn. Der er rig mulighed for jer, der søger udfordringer andre steder end på de lange brædder. I kan prøve kræfter med isklatring i Hohe Tauern, som både er for øvede og nybegyndere.