Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Åre

Fjeldby med meget mere end skiløb

Den hyggelige fjeldby byder jer velkommen til en kombination af både skiløb og god underholdning med plads til både nybegyndere og øvede. Bjergets højeste punkt ligger mere end én kilometer over fjeldbyens centrum og har dermed Nordeuropas største faldhøjde.Fjeldby med meget mere end skiløb
Den hyggelige fjeldby byder jer velkommen til en kombination af både skiløb og god underholdning med plads til både nybegyndere og øvede. Bjergets højeste punkt ligger mere end én kilometer over fjeldbyens centrum og har dermed Nordeuropas største faldhøjde. Læs mere

Skiferie til Åre i Sverige

Nordeuropas mest hyggelige fjeldby

Åre er en fantastisk og populær skidestination i Sverige, og det er selvfølgelig ikke helt uden grund. Her har I mulighed for bl.a. at opleve den unikke atmosfære i selskab med hele familien eller nyde godt af et varieret skiløb. 

Åre har intet mindre end 89 pister fordelt på alle niveauer, så både nybegyndere og øvede kan være med. I kan desuden nyde de smukke og rolige omgivelser, snuppe en tiltrængt frokost i en af de hyggelige restauranter eller shoppe i de mange butikker.

Oplev 3 forskellige skiområder i Åre

Åre består af 3 gode områder med hele 189 km pister, hvor der er noget for både de eventyrlystne, de modige og til en rolig stund i snelandskabet. 

 • Duved/Tegefjäll byder på et bredt udvalg af pister for både øvede og nybegyndere med smukke sving i et skønt tempo, hvor de fleste af pisterne ligger imellem træerne. 
 • Åre By giver jer mulighed for at kombinere jeres skiløb med god underholdning, som hele familien vil more sig med i den hyggelige fjeldby. Her er lange nedfarter i alle sværhedsgrader og mulighed for offpist. 
 • Björnen er et helt ideelt skiområde til børnefamilien, idet der fokuseres på nybegynder- og børnebakker. Her kan I desuden kælke, lege i børneparken eller nyde solens stråler på en af de åbne pladser i området. Björnen har stort "Valleland" med grillpladser ved skiskolen.
 • Björnen er et skønt område for børn

  Åre er den helt ideelle destination, når børnefamilien skal på skiferie

  I Åres skiområde, Björnen, er der lagt op til sjov og spas for selv de mindste, og her kan hele familien nyde en dejlig skiferie med 22 pister, heriblandt grønne, blå og røde. Björnen giver børnene mulighed for at udforske skiene på egen hånd, og her finder I desuden Valles torv og björnlandet, hvor børnene kan hygge sig på ski i eventyrskoven med bjørnefamilien. 

  Bjørnene synger, arbejder, snakker og står på ski og er klar til at tage de mindste skiløbere med på eventyr. Det er desuden også her, I finder Valles værksted, skiskole, scene og musikstudie. Valle er den store, bløde snemand, som børnene uden tvivl vil elske.

  I skiskolen kan alle lære at stå på ski

  Når I tager afsted på skiferie med hele familien, kan I rolige rejse med nybegyndere, for her venter nemlig en fantastisk skiskole, der både tilbyder privatlektioner med egen instruktør og gruppelektioner. 

  Alle børn mellem 3 og 9 år kan more sig i skiskolen, hvor der er fokus på at lære at blive sikre skiløbere med sjov og leg, og det hele foregår i trygge rammer. Her er der ingen krav, og de entusiastiske skilærere tager børnene med på eventyr i skiområdet. Flere gange i løbet af skiskoleugen dukker snemanden Valle op, og som en del af hans skiskole arrangeres en skikonkurrence, hvor alle børn kan være med. Her er alle vindere, og når man kommer i mål, får man en flot medalje.

  Aktiviteter efter en god skidag

  Åre byder jer velkommen til meget mere end bare skiløb. Her venter også sjove aktiviteter. I kan f.eks. kælke fra Bergbanans bjergstation og hele vejen ned til Åre Torg, og denne tempofyldte tur vil uden tvivl give et sus i maven hos både børn og voksne. 

  Der sker en masse i løbet af sæsonen i Åre - også uden for pisterne. Aktivitetskalenderen er altid fyldt og byder på et væld af muligheder for hele familien. I kan f.eks. møde Valle i både Björnen, Duved og Åre by, more jer med afterski, opleve musikklubben, nyde et udsøgt måltid i en af de hyggelige restauranter og meget, meget mere. I Åre arrangeres der desuden forskellige begivenheder i løbet af sæsonen, som I kan opleve og deltage i sammen.

  Guidede ture med offpist og langrend

  I Åre finder I også fantastisk skiløb uden for pisterne, og I kan få jeres helt egen erfarne guide, som viser jer de bedste offpisteområder i Åre til både alpin og snowboard. Her er det jer, der bestemmer sværhedsgraden, men det anbefales, at alle er middelgode skiløbere, som kan klare en sort piste. En guidet offpistetur er derfor det oplagte valg til jer, der ønsker nye udfordringer! 

  I Duved og Björnen kan I opleve friheden og stilheden oppe på fjeldet. Her er der mange muligheder for jer, der ønsker at prøve kræfter med langrend. De længere spor i Duved er generelt mere bakkede end i Björnen, og I har derfor rig mulighed for at skabe jeres egne kombinationer og variationer på ruterne.  

  De mest populære boliger i Åre

  Her på Skiferie.dk finder I et bredt udvalg af skønne lejligheder og hytter, der rummer en fantastisk atmosfære, som er med til at danne rammen om jeres skiferie. Herunder kan I læse om to af Åres flotte boliger, som vi klart kan anbefale til skiferien i Åre. 

  • Huset Ripan består af lejligheder beliggende midt i Björnen tæt på bl.a. pister, restaurant og supermarked. Her er desuden et væld af god underholdning for hele familien. 
  • Björnenvägen byder på stilfulde lejligheder med sauna. Herfra kan I nemt nå det centrale Åre ved hjælp af skibussen eller liftsystemet.

  Transport til Åre med tog eller bil

  Hvis turen går til Åre, kan I vælge mellem flere forskellige transportmuligheder. I kan let og bekvemt tage toget fra Malmø, en smuk og hyggelig tur gennem det svenske landskab. 

  Hvis I derimod ønsker at have mere frihed på skituren, kan I køre selv til Åre, og det tager ca. 14 timer fra København. Forkort køreturen ved at hoppe på en færge i enten København, Frederikshavns eller Grenå og bliv transporteret til enten Oslo, Göteborg eller Halmstad og slip for at sidde i bilen i alt for mange timer. 

  Derudover er det muligt fra uge 51 til uge 8 at flyve direkte til Östersund fra København med SAS. Det er muligt at booke transfer fra lufthavnen til Åre. 

  Hos Skiferie.dk glæder vi os til at hjælpe jer med at finde netop den rejse, der gør starten på jeres skiferie nemmest, og som passer til jeres ønsker behov.

  Indkøb i Åre

  Åre og Duved: I Åre og Duved-området ligger en fuldt bemandet ICA-butik. Her kan du handle alle de fornødenheder, du måtte have brug for under dit ophold.

  Tegefjäll: I Tegefjäll ligger der en ubemandet ICA butik, som tidligere kun var mulig for svenskere at benytte. Fra sæsonen 2023/24 bliver det nu også muligt for danskere at benytte det ubemandede supermarked. Det er også muligt at tage den korte køretur på cirka 3,5 km til Duved for at handle. 

  Åre-Björnen har også en ICA-To-Go-butik, som nu kan benyttes af danskere. Der ligger dog også et større, fuldt bemandet ICA-supermarked kun 2 km fra Åre Björnens skicentrum. Supermarkedet hedder ICA Nära Björnänge og er let tilgængeligt med skibussen, der stopper i nærheden. Som en ekstra bonus tilbyder de gratis levering til skiboliger i Åre-Björnen-området, hvis du handler for mere end SEK 1500. Husk at gøre en medarbejder opmærksom på, at du ønsker denne service, når du ankommer i butikken.