Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Hold skiferie i Åre i Sverige


Sne / Ski Garanti Åre

I Åre er der snegaranti der sikrer at gør du trygt kan bestille din skiferie uden at skulle bekymre dig om tilstrækkelig sne på pisterne. I Åre er der tilmed et nyt snekanonsystem der bidrager til yderligere snesikkerhed.
Du får dine penge tilbage hvis ikke der i Åre By, Duved/Tegefjäll og Åre Björnen tilsammen er 10 åbne pister. Snegarantien gælder i perioden fra d. 18. december 2016 til den 1. maj 2017.
Snegarantien dækker:

- Indkvartering
- Skiskole
- Skileje
- Liftkort

*Dækker ikke transport
Gælder indtil kl. 11.00 dagen inden ankomst. Snegarantien gælder ikke for lifte eller pister, som er midlertidigt lukkede pga. f.eks. tekniske problemer eller vejrforhold.
Aare pause Aare skilift Aare skihop Aare skiloeb Aare langrend Aare landskab

Skiferie i Åre - Meget mere end skiløb

Tag med hele familien på skiferie til fantastiske Åre i Sverige og oplev den unikke atmosfære området tilbyder. Den hyggelige fjeldby byder jer velkommen til en kombination af både skiløb og god underholdning, som både små og store vil nyde godt af. Bjergenes højeste punkt ligger mere end én kilometer over fjeldbyens centrum og har dermed Nordeuropas største faldhøjde, og her er der plads til både nybegyndere og øvede. Vi anbefaler området Björnen til familier med mindre børn. Læs mere

Fra: 491 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
70 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 10 km
 • 53 km
 • 35 km
 • 5 km
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  13.02 til 20.02
  Lørdag - Lørdag
  14.02 til 21.02
  Søndag - Søndag
  14.02 til 18.02
  Søndag - Torsdag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Pension
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  GRATIS skileje og skiskole - Valles vinteruger 2021

  GRATIS skileje og skiskole - Valles vinteruger 2021

  Valles vinteruger - gratis skiskole og skileje for børn fra 0-6 år i uge 2-5 & 15 2021.

  For at få dette tilbud skal der bestilles mindst 1 liftkort til en voksen af minimum 4 dage og ophold i minimum 4 nætter. Ankomst skal være i perioden 9. januar-1. februar eller 10.-12. april 2021.

  Bestilling skal ske på telefon 7015 4141.

  Der er skiskole til børn fra 3 år og gratis skileje for børn fra 0-6 år. 

  Tilbuddet skal bestilles senest 15. oktober 2020.
  Alle ænringer efter denne dato vil være til fuld pris. 

  Der er begrænset antal gratis pladser, så vi anbefaler at I bestiller i god tid. 
  Alt om skiferie i Åre

  Alt om skiferie i Åre

  Nordeuropas mest hyggelige fjeldby
  Åre er en fantastisk og populær skidestination i Sverige, og det er selvfølgelig ikke helt uden grund. Her har I nemlig mulighed for bl.a. at opleve den unikke atmosfære i selskab med hele familien eller nyde godt af et varieret skiløb. Åre har intet mindre end 89 pister fordelt på alle niveauer, så både nybegyndere og øvede kan være med. I kan desuden nyde de smukke og rolige omgivelser, snuppe en tiltrængt frokost i en af de hyggelige restauranter eller prøve kræfter med en tur i hundeslæden.

  Find og book jeres skiferie til Åre online her på siden eller kontakt en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141, som sidder klar til at give jer gode råd og vejledning i valget om den perfekte skiferie for jeres familie.
  De mest populære boliger i Åre

  De mest populære boliger i Åre

  Her på skiferie.dk finder I et bredt udvalg af skønne lejligheder og hytter, der rummer en fantastisk atmosfære, som er med til at danne rammen om jeres skiferie. Herunder kan I læse om to af Åres flotte boliger.

  Huset Ripan
  Lejlighederne er beliggende midt i Björnen og er placeret smukt tæt på bl.a. pister, restaurant og supermarked. Her er desuden et væld af god underholdning for hele familien.

  Björnenvägen
  Bo i stilfulde lejligheder med sauna. Herfra kan I nemt nå det centrale Åre ved hjælp af skibussen eller liftsystemet. 
  Meget mere end skiløb

  Meget mere end skiløb

  Med 3 gode skiområder og hele 101 km piste danner Åre rammen om en skiferie, der sidder lige i skabet. Her er noget for både de eventyrlystne, de modige og de der ønsker ro i det hvide landskab.

  Tre skiområder
  De tre skønne skiområder består af Duved, Åre By og Björnen. I Duved finder I et bredt udvalg af piste for både øvede og nybegyndere. Her er smukke sving i et skønt tempo i naturlige omgivelser. Åre By giver jer mulighed for at kombinere jeres skiløb med god underholdning, som hele familien vil more sig med i den hyggelige fjeldby. Björnen er et helt ideelt skiområde til børnefamilien, idet der fokuseres på nybegynder- og børnebakker. Her kan I desuden kælke, lege i børneparken eller nyde solens stråler på på en af de åbne pladser i området.
  Björnen for børn

  Björnen for børn

  Åre er den helt ideelle destination, når børnefamilien skal på skiferie. I Åres skiområde Björnen, er der lagt op til sjov og spas for selv de mindste, og her kan hele familien nyde en dejlig skiferie med 22 pister, heriblandt grønne, blå og røde. 

  Björnen giver børnene mulighed for at udforske at stå på ski på egen hånd, og her finder I desuden Björnlandet, hvor børnene kan hygge sig på ski i eventyrskoven med hele den tykke bjørnefamilie. Bjørnene synger, arbejder, snakker og står på ski, og er klar til at tage de mindste skiløbere med på eventyr.

  Det er desuden også her, I finder Valles værksted, skiskole, scene og musikstudie. Valle er den store, bløde snemand, som børnene uden tvivl vil elske.
  Lær at stå på ski i skiskolen

  Lær at stå på ski i skiskolen

  Når I tager afsted på skiferie med hele familien, skal I slet ikke bekymre jer om, hvorvidt I er nybegyndere - her venter nemlig en fantastisk skiskole, der både tilbyder privatlektioner med egen instruktør og gruppelektioner. 

  Alle børn mellem 3 og 9 år kan more sig i skiskolen, hvor der er fokus på at lære at blive sikre skiløbere med sjov og leg, og det hele foregår i trygge rammer. Her er der ingen krav, og de entusiastiske skilærere tager børnene med på eventyr i skiområdet. Flere gange i løbet af skiskoleugen dukker snemanden Valle op, og som en del af hans skiskole arrangeres der en skikonkurrence, hvor alle børn kan være med. Her er alle vindere, og når man kommer i mål, får man en flot medalje.
  Guidede ture

  Guidede ture

  Offpist-guide
  I Åre finder I også fantastisk skiløb uden for pisterne, og I kan få jeres helt egen erfarne guide, som viser jer de bedste offpisteområder i Åre, til både alpin og snowboard. Her er det jer, der bestemmer sværhedsgraden, men det anbefales, at alle er middelgode skiløbere, som kan klare en sort piste. En guidet offpistetur er derfor det oplagte valg til jer, der ønsker nye udfordringer!

  Langrend
  I Duved og Björnen kan I opleve friheden og stilheden oppe på fjeldet. Her er der mange muligheder for jer, der ønsker at prøve kræfter med langrend. De længere spor i Duved er generelt mere bakkede end i Björnen, og I har derfor rig mulighed for at skabe jeres egne kombinationer og variationer på ruterne. 
  Aktiviteter i Åre

  Aktiviteter i Åre

  Åre byder jer velkommen til meget mere end bare skiløb. Her venter også sjove aktiviteter, som både små og store vil kunne more sig med. I kan f.eks. kælke fra Bergbanans bjergstation og hele vejen ned til Åre Torg, og denne tempofyldte tur vil uden tvivl give et sus i maven hos både børn og voksne.

  Der sker en masse i løbet af sæsonen - også uden for pisterne. Aktivitetskalenderen er altid fyldt og byder på et væld af muligheder for hele familien. I kan f.eks. møde Valle i både Björnen, Duved og Åre by, more jer med afterski, opleve musikklubben, nyde et udsøgt måltid i en af de hyggelige restauranter og meget, meget mere. I Åre arrangeres der desuden forskellige begivenheder i løbet af sæsonen, som I kan opleve og deltage i, sammen.
  Transport til Åre

  Transport til Åre

  Med tog eller bil
  Hvis turen går til Åre, kan I vælge mellem flere forskellige transportmuligheder. I kan let og bekvemt tage toget fra Malmø, en smuk og hyggelig tur gennem det svenske landskab. Hvis I derimod ønsker at have mere frihed på skituren, kan I  selv køre til Åre, det tager ca. 14 timer fra København. Forkort køreturen ved at hoppe på en færge i enten København, Frederikshavns eller Grenå og bliv transporteret til enten Oslo, Göteborg eller Varberg og slip for at sidde i bilen i alt for mange timer.

  Hos skiferie.dk vil vi glædeligt hjælpe jer med at finde netop den rejse, der gør starten på jeres skiferie nemmest og som passer til jeres ønsker behov.
  Luk vinduet X