Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Tyskland

Hyggeligt skiløb for alle

Tyskland er fyldt med forrygende oplevelser - også når det kommer til skiløb. Landet er endnu en noget overset skidestination, og det er en skam. Tyskland har særdeles gode skiforhold, spændende skiområder og kort køreafstand fra Danmark.

Hyggeligt skiløb for alle
Tyskland er fyldt med forrygende oplevelser - også når det kommer til skiløb. Landet er endnu en noget overset skidestination, og det er en skam. Tyskland har særdeles gode skiforhold, spændende skiområder og kort køreafstand fra Danmark. Læs mere
Mest populære skiområder i Tyskland (2)
Berchtesgaden
I Bayern i Tyskland finder I Berchtesgaden, der med skiløb op til 1800 meters højde er et fantastisk sted for børnefamilier og nybegyndere. Berchtesgaden består af 6 skiområder, så der er gode muligheder både for alpin og langrendsløb.
Læs mere
Winterberg-Willingen
Kun 5 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse, kan I hoppe ud af bilen og klikke skiene på i vinterparadiset Winterberg. Winterberg er danskernes mest foretrukne skiområde i Tyskland. Godt udvalg af sneklædte pister.
Læs mere

Skiferie og skirejser i Tyskland

Alt om skiferie i Tyskland

Kør-selv skiferie til Tyskland er helt oplagt, da turen er kortere end til mange af de andre europæiske skidestinationer. Samtidig har skisportsstederne i Tyskland den perfekte størrelse til familieskituren. Områderne er overskuelige og skimulighederne er vidunderlige, så der er bestemt mange gode grunde til at holde jeres næste skiferie i Tyskland. I får varieret terræn, hvor både nybegyndere, garvede skiløbere og børn kan være med. Skiområderne har pister til alle niveauer med både blå, røde og sorte pister, som I kan suse ned af. Derudover kan I kan udforske de mange hyggelige landsbyer omkring de forskellige skisteder, spise lækre lokale specialiteter og få mange spændende oplevelser med hjem i bagagen.

Den korte afstand fra Danmark gør desuden Tyskland attraktiv for mini skiferie og weekendski med familien, da I ikke behøver kører mange timer for at kunne stå på ski.

Bestil din billige skirejse til Tyskland direkte her på siden, eller få hjælp og gode råd fra en af vores skieksperter på 7015 3939. De kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige skiferie, som matcher jeres families behov og ønsker.

De mest populære skiområder i Tyskland

På Skiferie.dk finder du nogle af de bedste og mest populære skisteder i Tyskland. 

  • Berchtesgaden er en god familiedestination, når I skal sammen på skiferie. Her er der masser af muligheder til alle temperamenter og niveauer, og der er flere forskellige skiområder i nærheden, som I let kan besøge med skibusser. 
  • Winterberg-Willingen ligger kun 5 timers kørsel fra Puttgarden, og området byder på 34 pister lige midt i skiområdet Sauerland, der er det mest snesikre i Tyskland. I kan boltre jer på 97 km pister, hvor 10 er belyst og åbne om aftenen. Derudover byder Winterberg også på et veludviklet langrendsnet. 

Rig mulighed for langrend

Foruden skønt alpin-skiløb, har en skiferie i Tyskland også meget andet at byde på. I flere af skiområderne har langrend også gjort et stort indtog, og det er hurtigt blevet en meget populær vintersport. Langt de fleste skisteder i Tyskland har derfor adskillige langrendsspor til rådighed, hvor I kommer helt tæt på det smukke vinterlandskab. F.eks. finder I hele 100 kilometer langrendsspor i og omkring Berchtesgaden, hvor I hurtigt får adgang til fantastiske udsigter, når I først bevæger jer ud i naturen.

Julemarkeder og sauerkraut

Når I tager på skirejse til Tyskland, bør I næsten også udnytte det rige kulturelle liv, der er at finde omkring skiområderne. Gennem det meste af vinteren kan I blandt andet opleve de smukke og traditionelle julemarkeder, hvor I kan købe spændende julepynt, små gaver og alverdens lækre madvarer med hjem. Nyd den summende julestemning med en varm kop glühwein i hånden.

Tyskland er også hjem for alverdens lækre madretter, som I bestemt også bør prøve, når I besøger landet. Der er næsten ikke noget bedre end en dejlig bratwurst med sauerkraut til at runde en god skidag af på.

Skiferie til Tyskland i vinterferien uge 7 og uge 8

Tag på skiferie til hyggelige Tyskland i børnenes vinterferie i uge 7 eller 8, hvor I kan nye en hel uge på ski eller tage en forlænget weekend. Tyskland er perfekt med børn, da der ikke så langt at køre fra Danmark og samtidig er skiområdernes størrelse overskuelige. Vælg mellem Harzen, Winterberg-Willingen og Harzen ovenfor.


Børnevenligt skiløb

Skistederne i Tyskland er meget børnevenlige, så familiens mindste også kan være med. Skiområderne byder på brede blå pister, som er perfekte at have sin skidebut på. Er der behov for det, så finder I skiskole på skisportsstederne i Tyskland, hvor børnene kan lære at stå på ski eller få genopfrisket lidt teknik, mens de hygger sig med andre børn. De voksne kan selvfølgelig også benytte sig af skiskole.