Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie i Tyskland


Hyggelige skiområder tæt på den østrigske grænse

Tyskland er fyldt med forrygende oplevelser - også når det kommer til skiløb. Landet er endnu en noget overset skidestination blandt danskerne, og det er en skam. Tyskland har særdeles gode skiforhold, spændende skiområder og køreafstanden er kortere end til mange af de andre europæiske skidestinationer. Læs mere

Berchtesgaden snelandskab
Berchtesgaden

Berchtesgaden er et skønt skiområde, som er helt ideelt til familien, der skal afsted på skiferie. Her venter skiløb til alle niveauer og området byder desuden på meget andet end blot skiløb. I kan f.eks. besøge byens badeland, som helt sikkert vil være et hit hos børnene. Skiområdet er placeret smukt i Sydtyskland nær grænsen til Østrig. På denne måde er det de østrigske alper I suser ned ad, når I står på ski, og dermed kan I holde en billigere skiferie, men stå på ski som var det i Østrig.

 • 0 stk.
 • 16 stk.
 • 30 stk.
 • 4 stk.
 • Se destination
  Oberaudorf udsigt over bjergtop
  Oberaudorf

  Oberaudorf er en skidestination der tilbyder hele 2 områder, hvor I kan slå jer løs: Skiparadiset Sudelfeld og det børnevenlige skiområde Hocheck. De skønne hytter og restauranterne på bjergene inviterer til små pit-stops, hvor man kan holde en velfortjent pause i sneen.

 • Ingen
 • 5 km
 • 2 km
 • 1 km
 • Se destination
  Oberstaufen loejpe
  Oberstaufen

  Oberstaufen består af fire forskellige skiområder med 28 lifter og gondoler der forbinder de forskellige skisportssteder. Oberstaufen består af Hochgrat, Imberg, Hündle-Thalkirchdorf og Sinswang der alle er ideelle destinationer for nybegyndere, store som små. Skibyen byder på et væld af hyggelige restauranter og barer, og derudover er der også et utal af butikker. Oberstaufen ligger desuden det populære indendørs vandland Aquaria.

 • Ingen
 • 14 km
 • 20 km
 • 6 km
 • Se destination
  Harzen

  Kun ca 4,5 timer i bil fra Puttgarden ligger det naturskønne område Harzen. Harzen er ikke kun attraktivt om sommeren, men kan i aller højeste grad anbefales til en forlænget weekend eller miniferie på ski med familien. Ikke blot er det nemt at komme til med bil fra Danmark, men det er oven i købet en billig måde at holde skiferie på. Skiområderne i Harzen er blandt andre Wurmberg og St. Andreasberg. Endvidere er Braunlage, Goslar og Hohegeiss blandt andre små men hyggelige skiområder. Området har oftest virkelig gode vinter og sne forhold, og til at give ekstra sikkerhed, er der naturligvis snekanoner.

 • 12 stk.
 • 15 stk.
 • 7 stk.
 • 3 stk.
 • Se destination
  Alt om skiferie i Tyskland

  Alt om skiferie i Tyskland

  Skiområderne i Tyskland har den perfekte størrelse til familieskituren. Områderne er overskuelige og skiområderne er vidunderlige. Der er bestemt mange gode grunde til at holde din næste skiferie i Tyskland. Foruden sjovt og variende skiløb, kan I også udforske de mange hyggelige landsbyer omkring de forskellige skiområder, spise lækre lokale specialiteter og få mange spændende oplevelser med hjem i bagagen.

  Bestil din skitur til Tyskland direkte her på siden, eller få hjælp og gode råd fra en af vores skieksperter på 7015 4141. De kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige skiferie, som matcher dine og din families behov og ønsker.
  De mest populære skiområder i Tyskland

  De mest populære skiområder i Tyskland

  På Skiferie.dk, som er en del af Friferie, finder du nogle af de bedste og mest populære skiområder i Tyskland. 

  Berchtesgaden
  Berchtesgaden er en vidunderlig familiedestination, når I skal sammen på skiferie. Her er der masser af muligheder til alle temperamenter og niveauer, og der er flere forskellige skiområder i nærheden, som I let kan besøge med skibusser. Læs mere her.

  Oberaudorf
  Oberaudorf byder på hele to skiområder, hvor I både kan finde børne- og familievenlige pister, og stejle pister til hurtigløberne. Foruden skiløb er der også mange andre spændende aktiviteter at give sig til i dette område. Læs mere her.
  Rig mulighed for langrend

  Rig mulighed for langrend

  Foruden skønt alpin-skiløb, har Tyskland også meget andet at byde på. I flere af skiområderne har langrend også gjort et stort indtog, og det er hurtigt blevet en meget populær vintersport. Langt de fleste skiområder har derfor adskillige langrendsspor til rådighed, hvor du kommer helt tæt på det smukke vinterlandskab. F.eks. finder du hele 100 kilometer langrendsspor i og omkring Berchtesgaden, hvor du hurtigt får adgang til fantastiske udsigter, når du først bevæger dig ud i naturen.
  Julemarkeder og sauerkraut

  Julemarkeder og sauerkraut

  Når du tager på skiferie i Tyskland, bør du næsten også udnytte det rige kulturelle liv, der er at finde omkring skiområderne. Gennem det meste af vinteren kan du blandt andet opleve de smukke og traditionelle julemarkeder, hvor du kan købe spændende julepynt, små gaver og alverdens lækre madvarer med hjem. Nyd den summende julesteming med en varm kop glühwein i hånden.

  Tyskland er også hjem for alverdens lækre madretter, som du bestemt også bør prøve, når du besøger landet. Der er næsten ikke noget bedre end en dejlig bratwurst med sauerkraut til at runde en god skidag af på.
  Luk vinduet X