Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie og skirejser i Tyskland


Hyggeligt skiløb for alle

Tyskland er fyldt med forrygende oplevelser - også når det kommer til skiløb. Landet er inden for de sidste år blevet et stort hit blandt danskerne når de skal vælge skiferie. Tyskland har særdeles gode skiforhold, spændende skiområder og køreafstanden er kortere end til mange europæiske skidestinationer, hvilket gør Tyskland til den perfekte destination for kør selv skiferie. Især skisportsområdet Winterberg er at fremhæve - her finder I den længeste pist nord for alperne og mange danskere tager bilen hertil da det kun tager lidt under 5 timer fra den danske grænse. Læs mere

Winterberg/Willingen

Kun 5 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse, kan I hoppe ud af bilen og klikke skiene på i skiområdet Winterberg. Winterberg er danskernes mest foretrukne skiområde i Tyskland. På skisportsstedet finder I et stort udvalg af sneklædte pister lige fra blå nedfarter for børn og nybegyndere, til røde og sorte pister som de mere rutinerede og erfarne skiløbere kan prøve kræfter med på skituren til Winterberg.

 • 0 km
 • 14 km
 • 12 km
 • 1,2 km
 • Se destination
  Berchtesgaden skiloeber i fuld fart ned ad pisten
  Berchtesgaden

  Berchtesgaden er et skønt skiområde, som er helt ideelt til familien, der skal afsted på skiferie. Her venter skiløb til alle niveauer og området byder desuden på meget andet end blot skiløb. I kan f.eks. besøge byens badeland, som helt sikkert vil være et hit hos børnene. Skiområdet er placeret smukt i Sydtyskland nær grænsen til Østrig. På denne måde er det de østrigske alper I suser ned ad, når I står på ski, og dermed kan I holde en billigere skiferie, men stå på ski som var det i Østrig.

 • 0 km
 • 27 km
 • 16 km
 • 6 km
 • Se destination
  Harzen

  Kun ca 4,5 timer i bil fra Puttgarden ligger det naturskønne område Harzen. Harzen er ikke kun attraktivt om sommeren, men kan i aller højeste grad anbefales til en forlænget weekend eller miniferie på ski med familien. Ikke blot er det nemt at komme til med bil fra Danmark, men det er oven i købet en billig måde at holde skiferie på. Skiområderne i Harzen er Wurmberg/ Braunlage, St. Andreasberg, Goslar og Hohegeiss. Området har oftest virkelig gode vinter og sne forhold, og til at give ekstra sikkerhed, er der naturligvis snekanoner.

 • 8 km
 • 18 km
 • 18 km
 • 1 km
 • Se destination
  Alt om skiferie i Tyskland

  Alt om skiferie i Tyskland

  Skisportsstederne i Tyskland har den perfekte størrelse til familieskituren. Områderne er overskuelige og skimulighederne er vidunderlige. Der er bestemt mange gode grunde til at holde jeres næste skiferie i Tyskland. Foruden sjovt og variende skiløb, kan I også udforske de mange hyggelige landsbyer omkring de forskellige skisteder, spise lækre lokale specialiteter og få mange spændende oplevelser med hjem i bagagen.

  Bestil din skitur til Tyskland direkte her på siden, eller få hjælp og gode råd fra en af vores skieksperter på 7015 4141. De kan hjælpe dig med at finde den helt rigtige skiferie, som matcher jeres families behov og ønsker.
  De mest populære skiområder i Tyskland

  De mest populære skiområder i Tyskland

  På Skiferie.dk, som er en del af Friferie, finder du nogle af de bedste og mest populære skisteder i Tyskland. 

  Vi har samlet alt det bedste som Tyskland har at byde på når det kommer til gode skiområder. Derfor kan I frit  vælge imellem om jeres næste skiferie skal gå til en af vores mange suveræne tyske skiområder.


  Skiløb i Tyskland

  Skiløb i Tyskland

  Skiferie i Tyskland vil byde på varieret terræn, hvor både nybegyndere, garvede skiløbere og børn kan være med. Skiområderne har pister til alle niveauer med både blå, røde og sorte piste, som I kan suse ned af. Flere af skistederne består af flere mindre skiområder, som I let kan tage rundt i. Den korte afstand fra Danmark gør desuden Tyskland attraktiv for mini skiferie og weekendski med familien, da I ikke behøver kører mange timer for at kunne stå på ski. 

  Skistederne er meget børnevenlige, så familiens mindste også kan være med. Er der behov for det, så finder I skiskole på skisportsstederne i Tyskland, hvor børnene kan lære at stå på ski eller få genopfrisket lidt teknik, mens de hygger sig med andre børn. De voksne kan selvfølgelig også benytte sig af skiskole. 
  Rig mulighed for langrend

  Rig mulighed for langrend

  Foruden skønt alpin-skiløb, har en skiferie i Tyskland også meget andet at byde på. I flere af skiområderne har langrend også gjort et stort indtog, og det er hurtigt blevet en meget populær vintersport. Langt de fleste skisteder i Tyskland har derfor adskillige langrendsspor til rådighed, hvor I kommer helt tæt på det smukke vinterlandskab. F.eks. finder I hele 100 kilometer langrendsspor i og omkring Berchtesgaden, hvor I hurtigt får adgang til fantastiske udsigter, når I først bevæger jer ud i naturen.
  Julemarkeder og sauerkraut

  Julemarkeder og sauerkraut

  Når I tager på skirejse til Tyskland, bør I næsten også udnytte det rige kulturelle liv, der er at finde omkring skiområderne. Gennem det meste af vinteren kan I blandt andet opleve de smukke og traditionelle julemarkeder, hvor I kan købe spændende julepynt, små gaver og alverdens lækre madvarer med hjem. Nyd den summende julesteming med en varm kop glühwein i hånden.

  Tyskland er også hjem for alverdens lækre madretter, som I bestemt også bør prøve, når I besøger landet. Der er næsten ikke noget bedre end en dejlig bratwurst med sauerkraut til at runde en god skidag af på.
  Luk vinduet X