Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Mini-skiferie tæt på Danmark

Snup en kort skiferie tæt på Danmark, hvor I kan stå på ski inden for få timer fra den danske grænse. Der er fx kun 2,5 times kørsel fra København til Isaberg i Sverige, så det er perfekt til weekendski. Med 4,5 time til Harzen og 5 timer til Winterberg i Tyskland er det også oplagte destinationerne til mini-skiferien. Winterberg er især populær og kan varmt anbefales, da området er på størrelse med flere svenske destinationer som fx Idre Fjäll. Er I på udkig efter en kort skiferie eller en forlænget weekend på ski, så læs mere om skiområder tæt på Danmark her på siden.Udvalgte skidestinationer til mini-skiferie

Isaberg i Sverige

Isaberg er et mindre skiområde, som ligger knap 3 1/2 times kørsel fra København. Isaberg er Sydsveriges største og mest komplette skiområde, der både byder på skiudlejning, varmestue, restaurant og varierede pister. Skiområdet er særdeles velegnet til nybegyndere og uerfarne skiløbere, da det er overskueligt og har gode rammer for at slå de første sving på skiene uanset alder. Derudover tilbydes også skiskole, hvor skilærerne deler ud af gode råd. 

Isaberg byder i alt på 11 pister med varieret niveau af sværhedsgrader med både grønne, blå, røde og sorte nedfarter. Det moderne liftsystem med 8 lifter holder jer kørende dagen lang, så I hurtigt kan komme til toppen af pisterne og få maksimal tid med skiløb. Ydermere er alle pisterne oplyste, der giver jeg mulighed for at stå på ski selvom solen er gået ned. Isaberg er selvfølgelig udstyret med snekanoner og pistemaskiner, som sørger for de bedste forhold til skiferie i Isaberg. 


Winterberg i Tyskland

Winterberg i Tyskland ligger blot 5 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse, og er danskernes foretrukne skiområde i Tyskland. Her kan I klikke skiene på og suse rundt på de i alt 34 pister, som egner sig til alle aldre og niveauer. Der er desuden et stort børneområde, hvor familiens mindste kan lære at stå på ski i trygge rammer og få hjælp af dygtige skiinstruktører i skiskolen. 

14 af pisterne i Winterberg er oplyste, så I kan få maksimal tid på pisterne og nyde hyggelige skiløb efter, at solen er gået ned. Derudover er skiområdet udstyret med snekanoner, som sørger for at give gode skiforhold hele sæsonen. 

Winterberg byder på masser af charme med et godt udvalg af restauranter og barer - både på pisten og i byen. Har I købt liftkort til 3 dage eller derover, så gælder liftkortet til hele 'Wintersport Arena Sauerland'. Det dækker over i alt 65 km pister i nærliggende skiområder, som også byder på skøjtehal, bowling og meget mere.

Trysil i Norge

Oplev Norges største skiområde på jeres næste miniskiferie, hvor I kan glæde jer til fantastisk skiløb. Det er muligt at flyve på skiferie til Trysil fra København og Aalborg. Fra København flyver SAS til Scandinavian Mountain Airport både torsdag-søndag og søndag-torsdag. Flyveturen tager blot 1 1/2 time og fra lufthavnen er der kun 40 min. kørsel til Trysil, så I kan lynhurtigt klikke skiene på!

Det er ikke uden grund at Trysil er en af danskernes foretrukne skidestinationer i Norge. Området byder på intet mindre end 68 løjper fordelt på alle niveauer. Derudover er der to store børneområder, hvor børnene kan lære at stå på ski i trygge og børnevenlige omgivelser. 

I Trysil kan I nyde mange gode faciliteter og underholdningstilbud med bl.a. pool, restauranter, bowling, spa og meget mere.


Sälen i Sverige

Sälen i Sverige består af nogle af de allerbedste skiområder i Sverige. Sälen dækker over de fire områder Lindvallen, Tandådalen/Hundfjället, Stöten og Kläppen, som alle er favoritter hos danske børnefamilier. Det er nemt at komme til pisterne i de fire skiområder, da det er muligt at flyve på skiferie til Sälen. SAS flyver fra København og Aalborg til Scandinavian Mountain Airport, som ligger tæt på skiområderne i Sälen. Fra København er der afgange både søndag-torsdag og torsdag-søndag, der gør det oplagt til en miniskiferie. Fra lufthavnen til skiområderne er der mellem 10-45 min. kørsel. 

Sälen byder på skiløb for alle niveauer og er særdeles velegnet til nybegyndere og børn. På flere af skidestinationerne findes der, udover skiløb, også badelande, bowling, restauranter og mange andre aktiviteter for hele familien. 

Alle skiområderne tilbyder et varieret terræn, hvor der også er mulighed for at prøve kræfter med funparker med hop og rails. 

Miniskiferie og korte skirejser

Weekend skiferie til Sverige

Tag på skiferie en forlænget weekend og få finpudset formen, inden årets store skiferie. Eller giv familiens mindste og nybegyndere en tryg start på skiene. Vores naboland Sverige er oplagt til en mini skiferie og så er der ikke ret langt til fx Isaberg, der er et let og overskueligt skiområde.

  • Isaberg Mountain Resort er vores mest populære indkvartering og her bor I i hyggelige familiehytter i gåafstand til liften.

Kort skiferie til Tyskland

I kan også vælge Tyskland til mini skiferien, hvor køreturen også er overskuelig, så I nemt kan tage 3-4 overnatninger og nyde nogle dejlige dage på ski. Det mest oplagte områder er:

  • Winterberg, hvor I kan boltre jer på  34 pister og børnene kan slå sig løs i et børneområde på hele 10.000 m2!

Kom hurtigt til pisterne i Norge og Sverige

Det er nu muligt at flyve til Trysil i Norge og Sälen i Sverige fra København og Aalborg. Turen tager under 2 timer, og fra lufthavnen er der kort transfertid til Norge og Sveriges største skiområder. Det giver mulighed for nemt og hurtigt at komme ud på de sneklædte pister, og er den perfekte mulighed for at nyde en kortere skiferie. 

Gør køreturen kortere og tag færgen fra Hirtshals til Kristiansand. Fra Kristiansand er der ikke langt til Telemarken i Norge, hvor flere gode skiområder venter, som eksempelvis til Gautefall og Rauland.