Book online eller ring til os!
7015 4141

Kort skitur eller weekendskiferie

Oversigt over korte skiture til alperne og fjeldene

Mini-skiferie tæt på Danmark

Snup en kort skiferie tæt på Danmark, hvor I kan stå på ski inden for få timer fra den danske grænse. Der er fx kun 2,5 times kørsel til Isaberg i Sverige, så det er perfekt til weekendski. Med 4,5 time til Harzen og 5 timer til Winterberg i Tyskland er det også oplagte destinationerne til mini-skiferien. Winterberg er især populær og kan varmt anbefales, da området er på størrelse med flere svenske destinationer som fx Idre Fjäll. Så er I på udkig efter en kort skiferie eller en forlænget weekend på ski, så har vi samlet nogle spændende boliger her på siden. Læs mere

Miniskiferie og korte skirejser

Weekend skiferie til Sverige

Tag på skiferie en forlænget weekend og få finpudset formen, inden årets store skiferie. Eller giv familiens mindste og nybegyndere en tryg start på skiene. Vores naboland Sverige er oplagt til en mini skiferie og så er der ikke ret langt til fx Isaberg, der er et let og overskueligt skiområde.

  • Isaberg Mountain Resort er vores mest populære indkvartering og her bor I i hyggelige familiehytter i gåafstand til liften.

Kort skiferie til Tyskland

I kan også vælge Tyskland til mini skiferien, hvor køreturen også er overskuelig, så I nemt kan tage 3-4 overnatninger og nyde nogle dejlige dage på ski. De mest oplagte områder er:

  • Harzen, som kun tager 4,5 time fra færgen i Puttgarden og byder på smuk natur, skiskole og flere skiområder.
  • Winterberg, hvor I kan boltre jer på  34 pister og børnene kan slå sig løs i et børneområde på hele 10.000 m2!