Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie til Orsa Grönklitt


ORsa Grönklitt skiløber Orsa Grönklitt udsigt Orsa Grönklitt liftesystem Orsa Grönklitt skiløber på pist Orsa Grönklit Skiløber på langrende Orsa Grönklitt slædetur Orsa Grönklitt langrend Ors Grönklitt hytte Orsa Grönklitt snelandskabe Orsa Grönklitt familie Orsa Grönklitt ski Orsa Grönklitt snescooter Orsa Grönklitt langren Orsa Grönklitt skiskole Orsa Grönklitt boern Orsa Grönklitt funpark

En fuldendt skiferie for hele familien

Orsa Grönklitt er et fantastisk skiområde placeret smukt i naturskønne omgivelser i Dalarna i Sverige. Her venter der et væld af oplevelser for både små og store, og uanset om I er nybegyndere eller erfarne skiløbere, er der noget til ethvert niveau. I finder intet mindre end 23 pister fordelt på både blå, grønne, røde og sorte, og intet mindre end 100 km langrendspister. Læs mere

Fra: 1.017 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
3 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 2 stk.
 • 10 stk.
 • 5 stk.
 • 3 stk.
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  14.02 til 18.02
  Søndag - Torsdag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Alt om Orsa Grönklitt

  Alt om Orsa Grönklitt

  Tag med hele familien på en både afslappende og oplevelsesrig skiferie - langt væk fra hverdagens stress og jag. Her vil I kunne nyde godt af de smukke, hvide omgivelser, der er med til at danne rammen om en skiferie, som I sent vil glemme. I Orsa Grönklitt finder I desuden skiskole til jer, der ønsker at lære teknikken fra start eller jer, der vil blive endnu bedre og klar til nye udfordringer. I skiskolen kan I lære alt om både alpint skiløb og langrend. Til snowboarderne venter der sjov med bl.a. half pipe og big jump.

  Find og book jeres næste skiferie online her på hjemmesiden eller ring til en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141. De sidder klar til at give jer gode råd og vejledning til at finde den skiferie, der passer til netop jeres ønsker og behov.
  Et smukt skiområde for hele familien

  Et smukt skiområde for hele familien

  Selvom Orsa Grönklitt er et mindre skiområde med 23 pister og 9 lifter, er det med til at danne rammen om en fuldendt skiferie, som både små og store vil elske. De smukke omgivelser vil give jer ro i sindet, mens I suser ned ad de velplejede pister.

  Skiområdet har en variation af både grønne, blå, røde og sorte pister, og på den sydlige og vestlige del er der fokus på børnefamilier og nybegyndere. Flere af pisterne er børnevenlige, så selv de mindste skiløbere kan være med. Her er desuden et skiområde til børnene, som kaldes Blåbärsskogen, hvor børnene kan møde forskellige figurer, og her finder I bl.a. to pister, tre lifter og en skikarrusel, som al sammen er placeret tæt på både restauranter og kiosker.
  Skiskole til både alpin og langrend

  Skiskole til både alpin og langrend

  Alpin
  I Orsa Grönklitts skiskole er kendt for sit høje læringsniveau, hvor både børn og voksne hurtigt vil lære teknikken eller blive endnu bedre til at stå på ski, gennem sjov og leg. Her kan I lære at stå på ski og snowboard, og der tilbydes både private lektioner og gruppeundervisning til børn i alderen 3-9 år, unge i alderen 10-15 år og voksne.

  Langrend
  Orsa Grönklitt tilbyder en moderne langrendsskiskole, hvor både nybegyndere og øvede kan være med. De veluddannede instruktører sørger for, at I lærer teknikken fra bunden, og de er dygtige til at tilpasse lektionerne efter forskellige niveauer og ønsker.
  Aktiviteter i Orsa Grönklitt

  Aktiviteter i Orsa Grönklitt

  Orsa Grönklitt byder jer velkommen til meget mere end skiløb. I kan f.eks. tage på en guidet safaritur på snescootere i det hvide landskab og nyde de smukke omgivelser omkring jer. Derudover kan I tage med på Våffeltur, hvor I kan nyde en smagfuld vaffel med syltetøj og flødeskum, mens I på gammeldagsvis bliver trukket afsted af hest og slæde gennem skoven. Ønsker I spænding på skiferien, kan I følge med dyrepassere på en guidet tur i Orsa Rovdjurspark, hvor I måske kan få øje på bjørne, ulve eller andre dyr.

  Efter en lang dag med skiløb og aktiviteter kan I koble helt af i Orsa Grönklitts spa, hvor der venter diverse ansigts- og kropbehandlinger, som uden tvivl vil give jer fornyet energi.
  Transport til Orsa Grönklitt

  Transport til Orsa Grönklitt

  Hvis turen går til Orsa Grönklitt, er det oplagt at køre til skiområdet. Når I har egen bil med på skiferien, har I mere frihed og er langt større fleksibilitet.

  Det tager ca. 9 timer at køre til Orsa Grönklitt fra København, og hvis I ikke ønsker at køre hele vejen, kan I med fordel tage færgen noget af turen. I kan f.eks. sejle fra København til Oslo, fra Hirtshals til Langesund, Frederikshavn til Göteborg eller fra Grenaa til Varberg.

  Hos Skiferie.dk, som er en del af Friferie, hjælper vi jer gerne med at tilrettelægge den helt rette rute med færge og bil, så I let og bekvemt ender i Orsa Grönklitt, klar til at nyde en skøn skiferie.
  Luk vinduet X