Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Orsa Grönklitt

En fuldendt skiferie for hele familien

Orsa Grönklitt er et fantastisk skiområde placeret i naturskønne omgivelser ved Dalarna. Her venter et væld af oplevelser for både små og store, og uanset om I er nybegyndere eller erfarne skiløbere, er der noget til ethvert niveau.



En fuldendt skiferie for hele familien
Orsa Grönklitt er et fantastisk skiområde placeret i naturskønne omgivelser ved Dalarna. Her venter et væld af oplevelser for både små og store, og uanset om I er nybegyndere eller erfarne skiløbere, er der noget til ethvert niveau. Læs mere

Skiferie til Orsa Grönklitt i Sverige

Orsa Grönklitt i smukt snelandskab

Tag med hele familien på en både afslappende og oplevelsesrig skiferie - langt væk fra hverdagens stress og jag. Her vil I kunne nyde godt af de smukke, hvide sneomgivelser, der er med til at danne rammen om en skiferie, som I sent vil glemme. 

I Orsa Grönklitt i Sverige finder I desuden skiskole til jer, der ønsker at lære teknikken fra start eller jer, der vil blive endnu bedre og klar til nye udfordringer. I skiskolen kan I lære alt om både alpint skiløb og langrend. 

Et smukt skiområde for hele familien

Selvom Orsa Grönklitt er et mindre skiområde med 23 pister og 9 lifter, er det med til at danne rammen om en fuldendt skiferie, som både små og store vil elske. 

De smukke omgivelser vil give jer ro i sindet, mens I suser ned ad de velplejede pister. Skiområdet har en variation af både grønne, blå, røde og sorte pister, og på den sydlige og vestlige del er der fokus på børnefamilier og nybegyndere. Flere af pisterne er børnevenlige, så selv de mindste skiløbere kan være med. 

Her er desuden et skiområde til børnene, som kaldes Blåbärsskogen, hvor børnene kan møde forskellige figurer, og her finder I bl.a. to pister, tre lifter og en skikarrusel, som alt sammen er placeret tæt på både restauranter og kiosker.

Skiskole til både alpin og langrend

Orsa Grönklitts skiskole er kendt for sit høje læringsniveau, hvor både børn og voksne hurtigt vil lære teknikken eller blive endnu bedre til at stå på ski, gennem sjov og leg. Her kan I lære at stå på ski og snowboard, og der tilbydes både private lektioner og gruppeundervisning til børn i alderen 3-9 år, unge i alderen 10-15 år og voksne. 

Orsa Grönklitt har intet mindre end 100 km langrendspister og tilbyder en moderne langrendskiskole, hvor både nybegyndere og øvede kan være med. De veluddannede instruktører sørger for, at I lærer teknikken fra bunden, og de er dygtige til at tilpasse lektionerne efter forskellige niveauer og ønsker.

Meget mere end skiløb i Orsa Grönklitt

Orsa Gronklitt byder jer velkommen til meget mere end skiløb. I kan f.eks. tage på en guidet safaritur på snescootere i det hvide landskab og nyde de smukke omgivelser omkring jer. Derudover kan I tage med på Vaffeltur, hvor I kan nyde en smagfuld vaffel med syltetøj og flødeskum, mens I på gammeldags vis bliver trukket afsted af hest og slæde gennem skoven. 

Efter en lang dag med skiløb og aktiviteter kan I koble helt af på Smidgården Spa i Orsa, hvor der venter diverse ansigts- og kropsbehandlinger, som uden tvivl vil give jer fornyet energi.

Rovdyrsparken i Orsa Grönklitt er lukket fra november 2022 og åbner ikke igen. 

Transport til Orsa Grönklitt

Hvis turen går til Orsa Grönklitt, er det oplagt at tage på kør selv ferie til skiområdet. Når I har egen bil med på skiferien, har I mere frihed og er langt større fleksibilitet. Det tager ca. 9 timer at køre til Orsa Grönklitt fra København.

Ønsker I ikke at køre hele vejen, kan I med fordel tage færgen noget af turen. I kan f.eks. sejle fra:

  • København - Oslo
  • Hirtshals - Kristiansand
  • Frederikshavn - Oslo
  • Frederikshavn - Göteborg
  • Grenaa - Varberg. 

Hos Skiferie.dk hjælper vi gerne med at tilrettelægge den helt rette rute med færge og bil, så I let og bekvemt kommer til Orsa Grönklitt. Find og book jeres næste skiferie online her på hjemmesiden eller ring til en af vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 3939.