Book online eller ring til os!
7015 4141

Liftkort, skileje og skiskole

Se priser og book nemt online - få del i alle de gode børne og forbookingrabatter

Liftkort, skileje og skiskole - bestilling og rabatter

Hos skiferie.dk har du mulighed for at bestille liftkort, skileje og skiskole online på siden. Her på siden kan du desuden læse hvornår der er "bestil tidlig rabatter" og i hvilke perioder der er gratis for børn. 

Liftkort, skileje og skiskole kan bestilles til alle destinationer i Norge / Sverige og til de fleste destinationer i Alperne. Priser mm. fremgår af de enkelte destinationssider.

LIftkort og skileje kan du bestiller under kundelogin efter du har bestilt din skiferie her på siden og modtager din bookingbekræftelse på email.

Du bestiller skiskole ved at ringe til os på 7015 4141 eller via kontaktformularen her. Alle priser fremgår på destinationssiderne.


Bestil liftkort

Se priser for liftkort under de enkelte destinationssider. Du kan tilføje liftkort til din bestilling via kundelogin. Du skal bruge bruge bookingnummer og kundenummer for at bestille. Disse fremgår af den fremsendte faktura. 

Se nedenfor ang. rabatter og "book-tidlig" fordele.


Bestil skileje

Se priser for skileje under de enkelte destinationssider. Du kan tilføje skileje til din bestilling via kundelogin. Du skal bruge bruge bookingnummer og kundenummer for at bestille. Disse fremgår af den fremsendte faktura. 

Se nedenfor ang. rabatter og "book-tidlig" fordele.


Bestil skiskole

Skiskole kan ikke bestilles online, men priserne fremgår under de enkelte destinationssider. Der tages forbehold for ledighed på enkelte hold og tidlig bestilling anbefales.

Ring eller skriv venligt til os for bestilling af skiskole, hvor vi hjælper med booking af det hold som passer til dit niveau.

Rabatter liftkort

Der er flere muligheder for rabat på lift på udvalgte destinationer og perioder. I bl.a. Hemsedal og Trysil i Norge og Lindvallen, Tandådalen/Hundjället, Åre og Vemdalen i Sverige gives 10% rabat på liftkort ved bestilling inden 15 oktober. Se mere nedenfor eller læs mere her.

På flere destinationer findes desuden gratis liftkort til børn op til 5-7 år.

Rabatter skileje

Bestiller du inden 15. okt. får du 20% på skileje på følgende destinationer: Hemsedal og Trysil i Norge og Lindvallen, Tandådalen/Hundjället, Åre og Vemdalen i Sverige. Rabattten er fratrukket de priser du ser på siden. Dvs. prisen stiger med 20% efter 15. nov.

Gratis skiskole

Se nedenfor under hhv. Valles Vinteruger og Junior Weeks for mulighed for gratis skiskole til børn fra 3 år og op til 6-7 år. Gratis skiskole gælder udvalgte destinationer og rejseperioder.
Valles Vinteruger

Valles Vinteruger er perfekt for skiglade børnefamilier og en gave til de mindste i familien, som får mulighed for at opleve skiløbets glæder allerede fra barnsben. Vi tilbyder derfor gratis liftkort, skileje og skiskole til børn under 7 år i Hemsedal og Trysil i Norge og Lindvallen (sälen), Tandådalen/Hundjället (Sälen), Åre og Vemdalen.

Betingelser for Valles Vinteruger:

1) Gælder børn til og med 6 år

2) Deadline for bestilling er 15. okt.

3) Gælder i ugerne 2-5, samt uge 15

4) Den gratis skiskole udbydes i begrænset antal pr uge og tilbydes efter først til mølle princippet

5) Gælder ved samtidig bestilling af 1 voksen liftkort i min. 4 dage

*Bemærk skiskole tilbydes ikke til børn fra 0-2 år

For tilbud og bestilling af Valles Vinteruger bedes du sende en mail eller kontakte os på tlf.: 7015 4141. I Valles Vinteruger er Snemanden Valle at finde på pisterne og i skiskolen og hjælpe børnene godt på vej som deres bedste ven på pisten.

Valle Vinteruger er ikke muligt at kombinere med overnatningsstederne: Trysil Hotell, Horisont Lejligheder, Fjelltun lejligheder og hytter, Trysiltunet 16B, Trysilfjellet hytte 22, Almenlia Lejlighed 551B og Almenvegen 547 og Trysil Knut Hotel.

Efter 15. oktober er det ikke muligt at ændre Valles Vinteruger (gratis liftkort, skileje og skiskole), uden at bliver til fuld pris.

Book allerede i dag et ophold til Hemsedal, Trysil, Lindvallen, Hundfjället, Vemdalen eller Åre i en af de super populære Valle Vinteruger, mens der stadig er plads på de gratis skiskolegrupper. Valles Vinteruger er meget populære og vi anbefaler derfor tidlig booking. Bestilling af Valles Vinteruger foregår efter først-til-mølle princippet.

Junior Weeks

I Stöten i Sverige er det i Junior Weeks uger gratis at være barn. I Junior Weeks uger er fx. både mad, skileje, skiskole og meget mere gratis for børn op til 6 år. 

Vargy er en søde ulve-maskot som du finder på pisterne i Stöten. Vargy elsker børnene og børnene elster Vargy og derfor har han i Junior Weeks uger sammensat et program med fokus på både skiløb og underholdning for de mindste.

Gratis betyder at børn op til 6 år får fx. skiskole eller skileje gratis når en voksen køber fx. skiskole eller skileje. Spiser en voksen frokost i Brasseriet er det også gratis forkost for 1 barn.

Junior Weeks uger giver adgang til følgende

  • Gratis skileje (fuld basisbpakke)
  • Gratis liftkort
  • Gratis skiskole (gruppeundervisning)
  • Gratis frokost eller middag i Brasseriet
  • Adgang til Vattufjäll badet
  • Vargy klubben med alle aktiviteter

Junior Weeks er gældende i ugerne 51, 2-6, 10-12 og uge 15. Der er ikke noget krav om, at Junior Weeks skal bestilles inden en bestemt dato, men skal dog bookes min. 5 dage inden ankomst.

Junior Weeks til børn kan kun bestilles på telefon 7015 4141. Ring gerne og tal med en af vores erfarne ferierådgivere omkring Junior Weeks.