Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Valles Vinteruger - kan ikke bookes endnu

Valles Vinteruger i uge 3-5 og 13-15 2025 er perfekt for skiglade børnefamilier og en gave til de mindste i familien, som får mulighed for at opleve skiløbets glæder allerede fra barnsben. Vi tilbyder derfor gratis liftkort, skileje og skiskole til børn under 7 år på udvalgte destinationer i Norge og Sverige. 

I Valles Vinteruger er Snemanden Valle at finde på pisterne og i skiskolen og hjælper børnene godt på vej som deres bedste ven på pisten.

Book skiferien allerede i dag til Hemsedal, Trysil, Lindvallen, Tandådalen/Hundfjället, Vemdalen eller Åre i en af de super populære Valle Vinteruger, mens der stadig er plads på de gratis skiskolegrupper. 

Valles Vinteruger foregår efter først-til-mølle princippet og er meget populære, så vi anbefaler derfor, at I bestiller i god tid.


Det er ikke muligt at booke skiskole, liftkort og skileje endnu. Vi forventer, at det er klar i starten af sommeren.

Betingelser:

  • Gælder børn t.o.m. 6 år
  • Gælder i uge 3-5 samt uge 13-15 2025
  • Skal bestilles senest d. 13/10 2024 (dato ikke fastlagt endnu)
  • Den gratis skiskole udbydes i begrænset antal pr. uge og tilbydes efter først til mølle princippet
  • Gælder ved samtidig bestilling af indkvartering samt 1 voksen liftkort i min. 4 dage

* Bemærk, at skiskole ikke tilbydes til børn fra 0-2 år.

Sådan bestiller I:

For tilbud og bestilling af Valles Vinteruger bedes I kontakte os her eller ringe til os på 7015 3939. Bestilling skal ske senest d. 13/10 2024. Efter tilbuddets udløbsdato er det ikke muligt at ændre Valles Vinteruger (gratis liftkort, skileje og skiskole) uden det bliver til fuld pris.

Bemærk, at det er ikke muligt at kombinere Valles Vinteruger med indkvarteringerne: Trysil HotellHorisont Lejligheder, Fjelltun lejligheder og hytter, Trysiltunet 16B, Trysilfjellet hytte 22, Almenlia Lejlighed 551B og Almenvegen 547, Trysil Knut Hotel, Trysil Alpine Lodge (med undtagelse af lejlighedsnumre A104, A107 og A405) og Chalet de Luxe. 

Her kan I få Valles Vinteruger

Valles Vinteruger i Norge:

Trysil

Hemsedal

Valles Vinteruger i Sverige:

Lindvallen i Sälen

Tandådalen / Hundfjället i Sälen

Åre

Vemdalen

Mere om Valles Vinteruger

Valles Vinteruger og rabat - tilbud udløbet

Kan I rejse afsted på skiferie i uge 2-3 2024, kan I også få op til 20% rabat på udvalgte skiboliger i Lindvallen, Tandådalen / Hundfjället, Åre, Vemdalen i Sverige samt Trysil og Hemsedal i Norge. På den måde kan I kombinere rabat på boligen med gratis skileje, skiskole og liftkort til de mindste i Valles Vinteruger. Rabatten gælder til 31/10 2023. Vil I høre mere, sidder vi klar på 7015 3939 for at svare på jeres spørgsmål.