Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.

Suverænt skiløb i det uspolerede Annaberg

Annaberg i Østrig er ideelt til både venner og familier, da det er en rigtig perle, hvad angår skiløb. Så leder I efter hyggeligt og rart område fuld af østrigsk charme, ikke langt fra Salzburg, er Annaberg ideelt.Suverænt skiløb i det uspolerede Annaberg
Annaberg i Østrig er ideelt til både venner og familier, da det er en rigtig perle, hvad angår skiløb. Så leder I efter hyggeligt og rart område fuld af østrigsk charme, ikke langt fra Salzburg, er Annaberg ideelt. Læs mere

Tag på skiferie i Annaberg i Østrig

Alt om Annaberg

Hold skiferie i smukke omgivelser på ski, når I rejser til Annaberg i Østrig med hele familien, hvor der venter jer eventyrlige skioplevelser, som I sent vil glemme. Annaberg ligger ikke langt fra Salzburg, og der er god motorvej det meste af vejen.

Annaberg er en del af skisportsområdet Dachstein West, og der er sammenlagt 142 km pister i alle sværhedsgrader, børnevenlige faciliteter og en række hyggelige overnatningsmuligheder. I kan nyde noget varmt at drikke, en let forfriskning eller et udsøgt måltid på en af områdets mange delikate restauranter. 

Find og bestil familiens foretrukne skisportssted og bolig online her på skiferie.dk eller kontakt vores erfarne rejsekonsulenter på tlf. 7015 4141, som vil hjælpe jer med at skræddersy jeres drømmeskirejse med gode råd og tips.  

Hyggelige hytter i Annaberg

Skiferie.dk byder på eventyrlige hoteller, lejligheder og hytter for hele familien i hyggelige Annaberg. Oplev fx:

  • Alpendorf Dachstein West, som er en stor hyttelandsby, der byder på idyllisk og rolig stemning. Bjælkehytterne danner de perfekte rammer for hygge og afslapning efter en lang dag på ski. Der er plads til 6 - 10 personer, og ligger de ca. 50-150 meter fra pisterne. Der er fuldt udstyret køkken, en dagligstue og fine soveværelser. Glæd jer til at koble helt af fra hverdagens stress og jag i den indendørs swimmingpool eller i én af saunaerne, der ligger i hyttelandsbyen. 


Eventyrligt skiområde

Glæd jer til puddersne, sneklædte træer og følelsen af suset ned ad løjperne til udsigten af Østrigs høje bjerge! Da Annaberg er forbundet med Dachstein West er der et væld af faciliteter for alle niveauer fordelt på 142 km pister for både skiløbere og snowboardere. 

Familiens mindste og nybegyndere kan i trygge rammer begive sig ud på ski på Annabergs blidere bakker ved Skizentrum Reidl og i det eventyrlige Anna-land, hvor der både er torvlift og rullebåndslift. 

Er I til fart over feltet, udfordrende skiløb og vilde tricks er der masser at give sig til for de mere erfarne skiløbere i Annaberg. Her venter der jer ski-/boardercross strækninger, rails og boxes i Anna-park. Ydermere kan I suse ned ad de svære og krævende FIS-klassificerede bakker og pukkelpister. 

I Annaberg er der desuden rig mulighed for både langrend og vandreture med snesko.

En børnevenlig destination

Annaberg er et sandt feriehit for børnefamilierne! Skisportsområdet byder familiens mindste velkomne til en verden fuld af grin, fantasifulde lege og en sikkerhed i top. Der er både mulighed for skiskole samt børnepasning. 

  • Børn fra 1 år kan i Fuxi's Kids Club blive passet på time- og dagsbasis, hvor der vil være drikkevarer, snacks og frokost på forespørgsel. 
  • Der vil være skiskole for børn fra 3 år og op efter, som er en genial mulighed for de mindste. 

Annabergs maskot Fuxi og skiskolen vil give jeres børn de bedste forudsætninger for at få en mindeværdig ferie, hvor der læres at stå på ski og skabes nye venskaber på tværs af lande. Skiinstruktørerne vil lære børnene tekniske elementer omkring det at stå på ski samt en masse leg i sneen. Herefter kan de små nyde en tiltrængt frokost i varmestuen, hvor maskotten Fuxi vil læse spændende ski-historier op.

Aktiviteter & spisemuligheder

Når I kommer hjem fra en lang dag på ski og ønsker at have det sjovt med hele familien på andre måder end skiløb, byder Annaberg og området i Dachstein West på flere sjove aktiviteter. Tag på en romantisk kanekørsel eller på en sjov vandretur med snesko. 

For vildere aktiviteter kan det smukke skiområde opleves fra luften med panoramaudsigt fra en luftballon eller ved paragliding, som kan bookes i området. I kan spille curling, stå på skøjter eller komme på en slædetur med heste. For jer der ønsker at udfordre grænser, kan I prøve kræfter med isklatring, som mest er for de modige sjæle. 

Når mørket falder på, og sulten melder sig, vil der være masser af delikate muligheder ay benytte sig af i området, hvis I ikke ønsker at kokkere selv. I byerne i Dachstein West, Gosau, Russbach og Annaberg er der gode muligheder for at opleve god, traditionel østrigsk spise, og der vil være gratis shuttle-busser mellem byerne.