Book online eller ring til os!
7015 4141
Frisk brød-service
Ski lift
Fra 500-900 m.
Piste
Fra 50-300 m.
Skiskole
800 m
Indkøb
3.5 km
Alpendorf Dachstein - Hyggelige bjælkehytter med alle faciliteter
Et rigtig "Last Christmas" vinterlandskab, med hytter og tæt på pisten. Det ideelle sted at tage familien med på skiferie i Alperne. Hytterne varierer i størrelse og har typisk plads til henholdsvis 6, 8 og 10 personer. Hyttelandsbyen har egen indendørs swimmingpool med sauna, bar, restaurant, bager og skiudlejning. Billederne er typebilleder. Rygning er ikke tilladt i hytterne. Læs mere
Frisk brød-service
Ski lift
Fra 500-900 m.
Piste
Fra 50-300 m.
Skiskole
800 m
Indkøb
3.5 km
Boligtype
Hytte
Ski information
Langrend
300 m
Ski lift
Fra 500-900 m.
Piste
Fra 50-300 m.
Skiskole
800 m
Ski opbevaring
Spa & Wellnessfaciliteter
Indendørs pool
Sauna
Massage
Mod gebyr
Måltider
Frisk brød-service
Poolområde
Pool på stedet
Butikker
Centrum
3.5 km
Kiosk
Indkøb
3.5 km
Generelt
Reception
Internet
Wifi
Gratis på hele hotellet
Parkering / vejafgift
Parkering
Ved siden af boligen - gratis
Restaurant/bar
Mulighed for levering af morgenbrød
Bestilles og betales på stedet
Café
Restaurant
Bar

Opleve den hyggelige Alpendorf Dachstein med hytter i Annaberg

Mere om området

Dette overnatningssted ligger i et idyllisk område. Med sit snedækkede vinterlandskab og pisten lige ved siden af, er der ikke en finger at sætte på området. Det samme kan siges om bjælkehytterne. De er lavet i flotte, varme træfarver og giver gæster den maksimale komfort ift. senge, stue, terrasse og køkken. Der er også et pool- og sunaområde i hovedbygningen som gratis kan benyttes under jeres ophold.  Pisten ligger kun 0-500 m væk, ligesom langrendsløjpen også gør det. Området ligger op til en ferie brugt i de fantastiske, østrigske alper og hjemme i sin lune hytte.

Skiområdet

Fuxi's Kids Club
Her foregår hvile, leg og en verden fuld af sjov i en lun stald. Her er dine børn under pædagogisk opsyn hele dagen, så mor og far kan tage en tur på ski på de lidt mere udfordrende løjper. Fuxi's Kids Club er for børn fra 1 år og opefter og ligger lige ved siden af pisterne i dalen. Der er mulighed for børnepasning på time- eller dagsbasis med fri snacks og drikkevarer samt mulighed for frokost på forespørgsel.

Fuxi's Kinderland
Annabergs maskot Fuxi viser børn fra 3 år og opefter hvordan man lærer at stå på ski. undervisningen omfatter alt fra den første kontakt med skiene til de mere tekniske elementer og en masse sjove lege i sneen. Efter skilektionerne er der frokost i varmestuen hvor Fuxi fortæller spændende sne-historier.

Mere om hyttebyen

Prisen er inklusiv strøm, vand og varme. Bemærk, at afstand til pisten kan variere alt efter hyttens beliggenhed i hytteområdet. 0-500 meter fra hytteområdet findes den nærmeste løjpe. Dette kan variere, alt efter hvor i området boligen ligger. Rengøring, sengelinned og håndklæder er obligatorisk og betales lokalt. Minimarked i hytteområdet. Stort supermarked findes i centrum. Der er kun en parkeringsplads direkte ved boligen uanset størrelse. Fælles parkering findes i området, der kan være op til 600 meter fra boligen.