Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg

Skiferie og skirejser til Idre Fjäll


Idre Fjäll skiloeb Idre Fjäll skiomraade Idre Fjäll skisport Idre Fjäll natur Idre Fjäll skistation Idre Fjäll snelandskab Idre Fjäll boern Idre Fjäll loejpe Idre Fjäll pist Idre Fjäll hundeslaede Idre Fjäll slalom Idre Fjäll skihop Idre Fjäll offpist Idre Fjäll

Skiferie i Idre Fjäll - Uendelige muligheder

Idre Fjäll er et fantastisk område for de aktivitets–elskende familier. Udover et dejligt slalom- og langrendsterræn, er der et væld af andre muligheder. Idre Fjäll har i mange år været en af danskernes absolut yndlings skiområder, og det er ikke uden grund. I Idre Fjäll finder I kvalitetsskiløb og fantastisk feriestemning for hele familien. Læs mere

Fra: 1.050 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg bolig her
34 ledige boliger lige nu
Skiområdet:
Se pistekort
 • 16 stk.
 • 8 stk.
 • 7 stk.
 • 9 stk.
 • Information:
  Se stort kort
  Vælg din bolig herunder:
  Rejs også på følgende datoer:
  Vælg ønskede periode her
  13.02 til 20.02
  Lørdag - Lørdag
  14.02 til 21.02
  Søndag - Søndag
  Se kortuge priser
  Se uge priser
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligtype
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Faciliteter
  Boligområde
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Nedenstående er ledige på andre datoer eller kræver, at du vælger 2 boliger
  Alt om skiferie i Idre Fjäll

  Alt om skiferie i Idre Fjäll

  Uendelige muligheder!
  Idre Fjäll er beliggende i den nordvestlige del af Dalarna og er den perfekte skidestination, når det kommer til skiferie og skirejser i Sverige. Her finder I uendelige muligheder. Om I er til langrend, alpinski eller aktiviteter udenfor pisterne, så har Idre Fjäll det hele. Idre Fjäll er derudover en af de mest sikre skiområder når det kommer til sne. 

  Book din skiferie til Idre Fjäll gennem skiferie.dk eller få hjælp af en af vores dygtige skieksperter til at skabe den perfekte skiferie for dig og din familie. Kontakt vores erfarne skientusiaster på 7015 4141.
  De mest populære lejliheder og hytter i Idre Fjäll

  De mest populære lejliheder og hytter i Idre Fjäll

  Hos Skiferie.dk tilbyder vi en lang række hyggelige hytter og flotte lejligheder, som du og din familie trygt kan indlogere jer i, på jeres næste skiferie til Idre Fjäll i Sverige. Nedenstående ser du 2 af de mest populære boliger.

  Idre Ski Apartment er hyggelige og veludstyrede studiolejligheder af god standard til max 4 personer. Lejlighederne ligger i centrum af Idre Fjäll og derfor blot et stenkast fra både pist, indkøb og aktiviteter.

  Sofia lejlighederne ligger i Dähliabyn og er indenfor gåafstand til både lift og pist. Blot 100 meter fra lejligheden løber pisterne Stugbacken og Dalarnas, som begge fører direkte til Skicenter Syd. 
  Alpin i Idre Fjäll

  Alpin i Idre Fjäll

  Dalarna regionen i Sverige og ikke mindst Idre Fjäll, har altid været kendt for at have et smukt og varieret landskab, med en lang række pister i alle sværhedsgrader. Uanset om I er til alpinløb i solen eller smukke lange langrendsruter, så er der noget for enhver. De mange pister varierer i niveau og spænder over alt fra grønne til sorte pister med i alt 40 nedfarter. Det er blandt andet i Idre Fjäll I finder Dalarnas stejleste alpinbakke, Chocken, med en hældning på 46 grader. 

  I Idre Fjälls helt egen Snowpark, finder I et hav af spændende muligheder. Her kan I blandt andet prøve kræfter med både hop og rails, som har deres helt egne pister og lifter. I kan derfor være sikre på, at få udfordringer nok med en skiferie til Idre Fjäll i Sverige. 
  Langrend i Idre Fjäll

  Langrend i Idre Fjäll

  Langrend er perfekt for dig, som ønsker at udforske og opleve naturen og landskabet ved Idre Fjäll i Dalarna. Området byder faktisk på mere end 80 km langrendspister, som absolut kan være med til at gøre din skiferie uforglemmelig. Hvis du er en af dem som ønsker at få lidt rendyrket kredsløbstræning ud af din skiferie i Idre Fjäll, så byder området på en række motions- og træningsspor, som er beregnet helt specifikt til dette.

  Idre Fjäll byder også på en fantastisk langrendsskiskole, for dem som føler at de er blevet lidt rustne eller måske aldrig har prøvet at stå på langrend før. Her kan du med fordel tage et par timer, for at få helt styr på teknikken og skiene. 
  Aktiviteter & faciliteter

  Aktiviteter & faciliteter

  Hvis dine ømme ben trænger til en lille pause fra pisterne, og du gerne vil spænde skiene af i et stykke tid, så findes der et hav af andre sjove muligheder og aktiviteter I kan give jer til i Idre Fjäll. Her kan I blandt andet kaste jer ud i en tur i hundeslæde, I kan tage en tur i badeland, tage et spil bowling, prøve en kanetur, benytte jer af områdets sportscenter eller tage på afterski hvor både børn og voksne kan være med.
   
  I det store sportscenter i Idre Fjäll finder I alt fra tennis, fodbold og badminton til bordtennis, legerum, bowling, trampolin, klatrevæg og fitness. I svømmehallen er der desuden en børnepool, sauna og boblebad. Så der er rigeligt med sjove aktiviteter og spændende oplevelser, hvor hele familien kan være med.
  Idre Fjäll for børn

  Idre Fjäll for børn

  I Idre fjäll er børnene altid i fokus og derfor tilbyder destinationen hele 2 skiområder for børn og uerfarne. 

  Fjällfina ligger ved restaurant Dantes under den vestlige 6-personers stolelift. Området er både nemt at overskue og aflukket. I området er der 2 nemme træklifter og personale som altid står klar til at hjælpe. 

  I børnenes område ved Skicenter Syd, er der også 2 nemme og langsomme træklifter. Skibakken har en meget mild skråning, som gør, at området er perfekt for nybegyndere. I Skicenter Syd finder I hjælpende personale, skileje, skiskole, toiletter og informationsskranke. 
  Mad & indkøbsmuligheder

  Mad & indkøbsmuligheder

  I Idre Fjäll er der flere forskellige restauranter og masser af mulighed for afterski. Ved centrumsbygningen finder du blandt andet Värdshuset, som byder på café og restaurant for hele familien. Ved siden af ligger Askes Pizzeria samt en dagligvarebutik og sportsbutik.

  Øverst oppe i Västbacken med dejlig udsigt ligger Charlies, som tilbyder frokost og fondue-aften. På toppen af østbakkerne ligger restauranten Utsikten og ved midtstationen af Västliften får du en italiensk frokost hos Dantes. Husk også at besøge Fäbodcaféet, som er en charmerende vaffelstue.
  Transport til Idre Fjäll

  Transport til Idre Fjäll

  Kør-selv ferie til Idre Fjälls fantastiske område, hop i bilen og kør afsted. Fra københavn er der omkring 950 km, hvilket tager knap 11 timer uden stop. Turen er lang, men der er mange spændende seværdigheder og smuk natur undervejs. Ønsker I at spare nogle timer i bilen, er det muligt og yderst bekvemmeligt at tage en færge noget af vejen. I kan fx sejle fra København, Frederikshavn eller Grenå, og dermed ende op i enten Oslo eller Göteborg. Færgeturen er dejlig afslappende med mulighed for at få shoppet lidt til turen og strække benene. 
  Tag bussen til Idrefjäll

  Tag bussen til Idrefjäll

  Nu har I muligheden for bare at læne jer tilbage i de bløde bussæder og lade jer transporteres til skiferien i Idrefjäll. SkiSwedenExpress busserne kører nemlig flere gange om ugen op til Idrefjäll. Når I tager bussen, så kan I vælge at stå på ski i enten 4, 5 eller 8 dage. Bussen er den perfekte løsning til jer der ikke får fyldt bilens pladser ud og synes at det er spild af benzin at skulle kører hele vejen derop. 

  Luk vinduet X