Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiferie Idre Fjäll

Uendelige muligheder i et af Nordens største skiområder

Idre Fjäll består af et dejligt slalom- og langrendsterræn med et væld af andre muligheder. Idre Fjäll har i mange år været et af danskernes absolutte yndlingsområder til familiens skiferie med kvalitetsskiløb og fantastisk feriestemning.Uendelige muligheder i et af Nordens største skiområder
Idre Fjäll består af et dejligt slalom- og langrendsterræn med et væld af andre muligheder. Idre Fjäll har i mange år været et af danskernes absolutte yndlingsområder til familiens skiferie med kvalitetsskiløb og fantastisk feriestemning. Læs mere

Skiferie til Idre Fjäll i Sverige

Uendelige muligheder i Idre Fjäll

Svenske Idre Fjäll er beliggende i den nordvestlige del af Dalarna og er den perfekte skidestination, når det kommer til skiferie i Sverige for familien. Idre Fjäll har det hele og her finder du uendelige muligheder, uanset om du er til langrend, alpinski eller aktiviteter udenfor pisterne. 

Idre Fjäll er derudover et af de mest snesikre skiområder, og kombinationen af gode pister og boligernes beliggenhed gør Idre Fjäll utrolig populær blandt danskere. 

Book din skiferie til Idre Fjäll her på siden eller få hjælp af en af vores dygtige skieksperter på 7015 3939.

Alpint skiløb og Snow Park

Dalarna regionen i Sverige har altid været kendt for at have et smukt og varieret landskab, hvilket smitter af på skidestinationen Idre Fjäll med en lang række pister i alle sværhedsgrader. Uanset om du er til alpint skiløb i solen eller smukke, lange langrendsruter, så er der noget til dig. 

De mange pister varierer i niveau og spænder over alt fra grønne til sorte pister med i alt 40 nedfarter. Det er blandt andet i Idre Fjäll, du finder Dalarnas stejleste alpinbakke, Chocken, med en hældning på 46 grader. 

I Idre Fjälls helt egen Snow Park finder du et hav af spændende muligheder. Her kan du blandt andet prøve kræfter med både hop og rails, som har deres helt egne pister og lifter. Du kan derfor være sikker på at få udfordringer nok på skiferien.

Langrend med naturoplevelser

Langrend er perfekt for dig, som ønsker at udforske og opleve naturen og landskabet ved Idre Fjäll i Dalarna. Området byder faktisk på 82 km langrendspister, som absolut kan være med til at gøre din skiferie uforglemmelig. Hvis du er en af dem, som ønsker at få lidt rendyrket kredsløbstræning ud af din skiferie i Idre Fjäll, så byder området på en række motions- og træningsspor, som er beregnet helt specifikt til dette. 

Idre Fjäll byder også på en fantastisk langrendsskiskole for dem, som føler at de er blevet lidt rustne eller måske aldrig har prøvet at stå på langrend før. Her kan du med fordel tage et par timer for at få helt styr på teknikken og skiene.

Idre Fjäll har børnene i fokus

I Idre Fjäll er børnene altid i fokus, og derfor tilbyder destinationen hele 2 skiområder for børn og uerfarne. 

  • Fjällfina ligger ved restaurant Dantes under den vestlige 6-personers stolelift. Området er både nemt at overskue og aflukket. I området er der to nemme træklifter og personale som altid står klar til at hjælpe. 
  • I børnenes område ved Skicenter Syd, er der også to nemme og langsomme træklifter. Skibakken har en meget mild skråning som gør, at området er perfekt for nybegyndere. I Skicenter Syd finder I hjælpende personale, skileje, skiskole, toiletter og informationsskranke. 

Prøv alt fra badeland til slædetur

Hvis dine ømme ben trænger til en lille pause fra pisterne, og du gerne vil spænde skiene af i et stykke tid, så findes der et hav af andre sjove muligheder og aktiviteter i Idre Fjäll. Her kan I blandt andet kaste jer ud i en tur i hundeslæde, I kan tage en tur i badeland, tage et spil bowling, prøve en kanetur, benytte jer af områdets sportscenter eller tage på afterski, hvor både børn og voksne kan være med. 

I det store sportscenter i Idre Fjäll finder du alt fra tennis, fodbold og badminton til bordtennis, legerum, bowling, trampolin, klatrevæg og fitness. I svømmehallen er der desuden en børnepool, sauna og boblebad. Så der er rigeligt med sjove aktiviteter og spændende oplevelser, hvor hele familien kan være med.

De mest populære skiboliger

Hos Skiferie.dk tilbyder vi en lang række hyggelige hytter og flotte lejligheder, som du og din familie trygt kan indlogere jer i på jeres næste skiferie til Idre Fjäll i Sverige. Vi nævner her to af de mest populære boligtyper i Idre Fjäll:

  • Idre Ski Apartment er hyggelige og veludstyrede studiolejligheder af god standard til højst 4 personer. Lejlighederne ligger i centrum af Idre Fjäll, og derfor blot et stenkast fra både pist, indkøb og aktiviteter. 
  • Sofia lejlighederne ligger i Dähliabyn, hvor I bor inden for gåafstand til både lift og pist. Blot 100 meter fra lejligheden løber pisterne Stugbacken og Dalarnas, som begge fører direkte til Skicenter Syd.

Mad- og indkøbsmuligheder

I Idre Fjäll er der flere forskellige restauranter og masser af mulighed for afterski. Top restauranten er et sikkert hit med god mad, varm kakao og ofte arrangeres der aftenarrangementer. Ved centrumbygningen finder du blandt andet Värdshuset, som byder på café og restaurant for hele familien. Ved siden af ligger Askes Pizzeria samt en dagligvarebutik og sportsbutik. 

Øverst oppe i Västbacken med en dejlig udsigt ligger Charlies, som tilbyder frokost og fondue-aften. På toppen af østbakkerne ligger restauranten Utsikten og ved midtstationen af Västliften får du en italiensk frokost hos Dantes. Husk også at besøge Fäbodcaféet, som er en charmerende vaffelstue.

Kør selv skiferie og færge til Idre Fjäll

Tag på kør-selv skiferie til Idre Fjälls fantastiske område, hop i bilen og sus afsted. Fra København er der omkring 950 km, hvilket tager knap 11 timer uden stop. Turen er lang, men der er mange spændende seværdigheder og smuk natur undervejs. 

Ønsker I at spare nogle timer i bilen, er det muligt og yderst bekvemt at tage færgen noget af vejen. I kan for eksempel sejle fra:

  • København - Oslo
  • Frederikshavn - Oslo 
  • Frederikshavn - Göteborg
  • Grenå - Halmstad

Færgeturen er dejlig afslappende med mulighed for at shoppe lidt til turen og strække benene.