Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Tag på vinterferie med skiferie.dk

Vil du og din familie på en skøn skiferie i skolernes vinterferie i uge 7 eller uge 8? Så gå på opdagelse på skiferie.dk, hvor du finder lige den skiferie, der passer til din familie. På vores mange destinationer venter et godt og varieret skiterræn med sjove aktiviteter og udfordringer til både små og store, hyggelige og komfortable skiboliger, smukke omgivelser og meget mere. 

Skal I afsted i uge 7 eller 8? Klik jer ind på siderne nedenfor og se vores mange billige skiferier i vinterferien.

Uge 7
Vinterferie i uge 7

Tag børnene med på skiferie i skolernes vinterferie i uge 7, og oplev et sneparadis uden lige. Vælg blandt et bredt udvalg af kør-selv skiferier til Europas allerbedste skiområder. 

Vi har altid gode priser i uge 7, så hele familien kan tage sammen på skiferie i vinterferien til en favorabel pris.

 Vælg mellem populære destinationer i bl.a. Østrig, Norge og Sverige.

Uge 8
Vinterferie i uge 8

Forkæl familien med en skiferie i skolernes vinterferie i uge 8, og vælg mellem skønne skidestinationer, der byder på sjove aktiviteter, udfordringer til alle niveauer og gode børneområder til de mindste. 

Skal I afsted på skiferie, er det oplagt at tage bilen og køre selv, så I får fuld frihed og fleksibilitet. 

Få skiboligen til den bedste pris i uge 8 i bl.a. Norge, Sverige og Østrig.

Hvor skal vinterferien gå hen?

Vi har billige skirejser og gode tilbud på vinterferie til de bedste skiområder i Europa:

Ønsker I en vinterferie, der ikke kræver for meget rejsetid og samtidig er oplagt til børnefamilier og nybegyndere - så er Sverige eller Tyskland oplagt. Vil I derimod gerne opleve de smukke fjelde og de hyggelige og autentiske hytter, er en vinterferie til Norge perfekt for jer! Er I mere til alperne og deres lækre hoteller med wellness og afterski muligheder, bør I tage en vinterferie til Østrig.

Er du det mindste i tvivl om, hvor vinterferien skal gå hen, så kontakt vores erfarne skieksperter på 7015 3939. De sidder klar til at rådgive dig på bedste vis og skræddersy skiferien til netop jeres familie.  

Tag på ski i uge 7 eller 8

Uge 7 og 8 er lig med skiferie

Det er perfekt at tage på skiferie i vinterferien med hele familien, hvor sneforholdene er optimale og byder på fantastisk oplevelser på ski i de smukke snefyldte landskaber. Hos skiferie.dk kan du finde billige skiferier til forskellige destinationer - og alt efter dit og din families behov, vælger I hvor vinterferien skal gå hen.

Uge 7 og uge 8 ryger lynhurtigt!
I skal bestille vinterferien i god tid, for uge 7 og uge 8 ryger lynhurtigt - særligt de store boliger. Så er I flere familier eller en stor vennegruppe, der rejser sammen, anbefaler vi, at I beslutter jer hurtigt for, hvor I vil hen.

Vinterferie er børnenes yndlingsferie

Har I skolebørn i familien, er det populært at tage på vinterferie i uge 7 eller 8, da skolerne holder ferielukket. Det er forskelligt fra kommune til kommune, hvornår vinterferien ligger, men de fleste holder lukket i uge 7. Det er typisk i Nordjylland, på Østsjælland og på Vestegnen, at vinterferien ligger i uge 8. 

Om I rejser med mindre børn eller teenagere, så vil skiferien helt sikkert være et hit. Det er fyldt med sjov og leg, masser af frisk luft og er generelt en fantastisk mulighed for at skabe vidunderlige ferieminder på.

Både i uge 7 og 8 er der desuden fuld gang i skibyerne, og det giver en fantastisk stemning - både på afterski, generelt på restauranter, på skiskoler og på bjerget. Så der er garanti for en succesfuld skiferie i begge uger.

Skiferie til Østrig i uge 7 eller 8

Vil I på vinterferie til Østrigs Alper i uge 7 eller uge 8, finder I de billigste skirejser hos skiferie.dk, hvor der venter jer fantastisk skiløb for hele familien i de bedste skiområder. Rejser I med børn eller er i nybegyndere på ski, så er der mulighed for en dansk skiskole. Nedenfor lister vi nogle bud på fantastiske skidestinationer sydpå:

  • Wagrain er vores mest populære destination i Østrig, som virkelig byder på hygge og skiløb for hele familien. Et fantastisk børnevenligt område og dansk skiskole, men det byder også på udfordrende pister for den rutinerede løber. I kan både bo i lejlighed eller på hotel, hvis I trænger til ekstra forkælelse efter en dejlig dag på ski.
  • Bad Gastein har udfordringer til alle i familien og byder på oplevelser både på de 200 km pister og udenfor. I kan vælge mellem mange lækre hoteller, som er en kejser værdig bl.a. med wellness og spafaciliteter.
  • Zell am See i Østrig byder på skiløb i særklasse. Destinationen er én af de mest snesikre, da området ligger høj. Yderligere findes her et fantastisk byliv.


Skiferie til Norge og Sverige i uge 7 eller 8

Vores mest populære destinationer i vinterferien er Norge og Sverige, som begge er super børnevenlige og samtidig byder på udfordrende skiløb for de øvede skiløbere. 

Skal I være sikre på plads og de store skiboliger i uge 7 og uge 8 nordpå, så skal I ikke vente for længe!

  • Trysil er Norges største skiområde, der byder hele familien velkommen til et fantastisk skiområde med lange brede bakker og mulighed for at bo på luksuriøse resorthoteller eller hyggelige og autentiske norske træhytter.
  • Hemsedal er kåret som Norges bedste skidestination i Norge, så her er garanti for succes på ski i vinterferien. Området er helt fantastisk egnet til børn, og samtidigt finder I flere kilometerlange pister samt et utrolig varieret tærren til alle skiløbere i alle niveauer.
  • Sälen byder på nogle af Sveriges bedste skiområder med noget for enhver smag og det er oplagt til skiferie med børn og nybegyndere.

Skiferie til Tjekkiet i uge 7 eller 8

Tjekkiet er kendt for sine billige priser, familievenlige skiområder samt godt skiløb, og det gør sig selvfølgelig også gældende i vinterferien. I virkeligheden er det nok i Tjekkiet, I får mest for pengene i uge 7 eller 8, når skiferien skal gå sydpå. 

  • Spindleruv Mluyn er Tjekkiet største skiområde, som byder på dansk skiskole og guideservice, fremragende nedfarter, langrend, gratis skibus i hele området og samtidig er der kun 9 timers kørsel fra den dansk-tyske grænse, så turen er overskuelig med børn.   

Skiferie til Italien i uge 7 eller 8

Flere og flere børnefamilier tager på skiferie til Italien i vinterferien og I får rigtig gode priser i både uge 7 og uge 8. Børnene elsker Italien pga. den imødekommende atmosfære, afslappede stemning og selvfølgelig pizza, pasta og is! Vælg mellem tre italienske skiområder:

  • Livigno byder på 115 km pister og børnevenlige omgivelser med dygtige skilærere, legeland, børneklub og fun parks.
  • Passo Ponale er familiernes favorit i vinterferien, fordi der er stort børneområde og danske skilærere.
  • Canazei er til de familier, der søger udfordringer - for her er over 1200 km pister i verdens største skiområde!