Book online eller ring til os!
7015 4141

4 dages skiferie pr. pers. fra kr. 1.315,-

Pris inkl. bolig, liftkort og skileje ved .2 voksne og 2 børn

Stort udvalg af billige skiferier på skiferie.dk

Mangler du inspiration til familiens næste billige skiferie? Så find den her på skiferie.dk, hvor der er et stort udvalg af billige skiferier til alle slags destinationer i Europa. Ønsker I et roligt børne- og begynderområde, vilde nedfarter og gode off-piste eller leder I efter et skisportssted, der kan udfordre alle familiens niveauer, har vi det hos skiferie.dk. Finder du ikke det, du søger, sidder vores dygtige skieksperter klar til at hjælpe jer med at finde den ideelle destination og skibolig, der egner sig til jeres ønsker og behov. Kontakt os på tlf. 7015 4141 for hjælp til bestilling eller ferierådgivning. Læs mere

Billige skiferie

Læs mere om billige skiferier her..

Billig skiferie med skiferie.dk

På skiferie.dk finder du et stort udvalg af billige skiferier til alle de bedste destinationer i Europa. Her på siden kan I finde den billige skiferie, der passer perfekt til jeres familie. 

Hos skiferie.dk er de gode råd til at finde en billige skiferie følgende:

  • Book jeres skiferie så tidligt som muligt
  • Skiferie i uge 2-6 og fra uge 9 og frem er langt billigere end uge 7 og 8
  • Typisk vil det være billigere at bo flere i samme boligtype

Billig skiferie med skiferie.dk

En billig skiferie hvornår? 
Hos skiferie.dk er der gode muligheder for at finde en billig skiferie, der passer jeres families ønsker og behov på bedste vis. I kan tjekke siden her for at undersøge, hvilken destination jeres billige skiferie skal gå til. Er I det mindste i tvivl, kan I altid ringe til vores erfarne skieksperter på tlf. 7015 4141. De sidder altid klar med gode råd og kvalificeret vejledning, så I kan finde den billige skiferie, der opfylder jeres krav bedst.

Hvis I ønsker en billig skiferie, vil det være bedst at søge uden for højsæsonen omkring jul og nytår, samt i uge 7 og 8. I ugerne før og efter disse tidspunkter vil det absolut være muligt at finde en fantastisk og billig skiferie.

Billige skiferie til gode destinationer

Billige skiferie til hele Europa!

Skiferie.dk har billige skiferie til mange gode skidestinationer i hele Europa. Er I en familie, der ønsker kort rejsetid, er det oplagt at søge mod en billig skiferie til Sverige. Vil I derimod til en destination, som har masse af fjelde og hyggelige hytter med ski-in/ski-out, så er det en god mulighed at vælge en billig skiferie til Norge. Vil I alligevel gerne opleve det populære afterski og hoteller med wellness, så kan vi varmt anbefale en billig skiferie til Østrig.

Vi tilbyder dog også billige skiferie til mange andre skønne destinationer. Se dem nedenfor, og tryk på linket for at læse mere: