Book online eller ring til os!
7015 4141

Billige skiferier og skirejser

Find familiens billigste skiferie til Norge, Sverige og Østrig

Stort udvalg af billige skiferier

Er I på jagt efter en billig skiferie, er de tre vigtigste råd 1) At booke skiferien så tidligt som muligt. 2) At booke udenfor højsæsonen, da uge 2-6 samt uge 9 og frem er langt billigere end fx uge 7 og 8 i vinterferien. 3) At bo flere sammen i boligen, da det typisk vil det være billigere at bo flere i samme boligtype. Her på siden får I inspiration til familiens næste billige kør-selv skirejse, der byder på et stort udvalg af skiboliger på Europas bedste skidestinationer og til den bedste pris. Læs mere

Billige skiferie

En billig skiferie hvornår?

Hos skiferie.dk er der gode muligheder for at finde en billig skiferie, der passer jeres families ønsker og behov på bedste vis. I finder vores bedste og billigste muligheder for skiferie, og er I det mindste i tvivl, kan I altid kontakte os eller ringe til vores erfarne skieksperter på 7015 4141. 

Ønsker en billig skiferie, er det være bedst at søge uden for højsæsonen omkring jul og nytår samt i vinterferien i uge 7 og 8. I ugerne før og efter disse tidspunkter vil det absolut være muligt at finde en fantastisk og billig skiferie.

Husk også, at vi tilbyder prisgaranti, som er jeres sikkerhed og garanti for altid at få skiboligen til den absolut bedste pris.

Billige skiferie til hele Europa!

Skiferie.dk har billige skiferie til mange gode skidestinationer i hele Europa. Er I en familie, der ønsker kort rejsetid, er det oplagt at søge mod en billig skiferie til Sverige. Vil I derimod til en destination, som har masse af fjelde og hyggelige hytter med ski-in/ski-out, så er det en god mulighed at vælge en billig skiferie til Norge. Vil I alligevel gerne opleve det populære afterski og hoteller med wellness, så kan vi varmt anbefale en billig skiferie til Østrig.

Vi tilbyder dog også billige skiferie til mange andre skønne destinationer. Se dem nedenfor, og tryk på linket for at læse mere: