Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Vinterferie med familien i uge 8

Hos skiferie.dk kan I hurtigt og nemt booke familiens skiferie i børnene vinterferie i uge 8. Vi tilbyder et væld af skønne destinationer, der hver især byder på sjove aktiviteter og udfordringer til alle niveauer. Størstedelen af vores destinationer har ligeledes gode børneområder til de mindste skiløbere, hvilket gør skiferien oplevelsesrig for både små og store. Skal I afsted på skiferie, er det oplagt at tage bilen og køre selv, så I får masser af fleksibilitet og uafhængighed - og så starter ferien allerede, idet I kører hjemmefra, når børnene har fået ferie. Her på siden kan I få inspiration til jeres skiferie i vinterferien. Læs mere

Skiferie uge 8

På skiferie i uge 8 i børnenes vinterferie

Uge 8 er en populær uge at tage på skiferie i, da mange skoler afholder vinterferie i denne uge. Dette gør dog også at livet i skibyerne i uge 7 og uge 8 er fantastisk, da det vrimler med sne - og skiglade mennesker, fyldt op af spænding og forventninger til ugen.

Man kan ikke andet end at blive glad, når man ser en hel uge kan rende rundt i skitøj uanset om der skal handles, gåes i byen eller spises frokost. Det skaber en fantastisk stemning og man har mulighed for at slappe fuldstændig af og bare nyde de smukke omgivelser og familien.

Klik på følgende link, hvis I derimod vil på vinterferie i uge 7.

Skiferie er familieferie

Uge 8 er en af ferieugerne i skolernes vinterferie og derfor er der naturligvis mange børnefamilier som tager på skiferie i uge 8. Det er en vidunderlig måde at være sammen som familien på, og det er fyldt med ægte hygge og vidunderlige stunder.

Frisk bjergluft, motion og sjove oplevelser, gør noget helt særligt ved stemningen, og når børnene sidder trætte over middagsbordet og falder i søvn med et smil på læben så ved man at det har været en fantastisk dag. Generelt er skiferie en fantastisk måde at skabe ferieminder på og det byder på noget for enhver i familien! Læs mere her omkring skiferie med børn

Skiferie uge 8 i Skandinavien

Vælger I at tage på skiferie nordpå i uge 8, så har I sikret jer et børnevenligt skiparadis. Følgende destinationer er vores bud på, hvor I kan tilbringe jeres vinterferie:

Stöten, Sverige er et vidunderligt familievenligt skisportssted i det nordlige Sälen.

Åre, Sverige tilbyder en helt unik atmosfære. Til børnefamilierne anbefaler vi området Björnen, som byder på skiløb i eventyrskoven og underholdning.

Trysil, Norge er ét af Norges mest populære skisportsområder, da I her får lange brede bakker. Helt ideelt område, for både nybegyndere og øvede.

Hemsedal, Norge er kendt som "De Skandinaviske Alper". Her får i mulighed for ski in/ski out og flere kilometer lange pister.