Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Skiboliger ved begyndervenlige skiområder

Du behøver ikke tøve med at bestille skiferie, hvis det er din eller børnenes første gang på ski, for både i Norge, Sverige, Østrig og Tjekkiet finder I gode skiskoler, begyndervenlige pister og sjove børneområder. Derudover kan I vælge at bo tæt på børneområder og de grønne pister, så I nemt kan komme til og fra skiboligen. Samtidig byder mange af skidestinationerne også udfordringer til de øvede skiløbere, så hele familien kan blive udfordret. I finder også et væld af andre aktiviteter, hvor I ikke behøver at have ski under fødderne, som fx badeland. Se de mange boliger i begyndervenlige skiområder nedenfor. Læs mere

Skihygge i Norge for nybegynderne

Hvis I drømmer om en skiferie til Norge, så finder I flere begyndervenlige skiområder, der også tilbyder aktiviteter uden ski under fødderne.

  • Skeikampen har et skønt legeområde, to rullebånd og en hyggelig grillhytte, hvor I kan varme pølser samt aktiviteter som skøjteløb og en swimmingpool. 
  • I Hemsedal kan I bo helt ned til børneområdet og skiskolen, hvor der også ligger restauranter og butikker. I finder desuden flere sjove aktiviteter som shows, funparks og en indendørs klatrehal.
  • Telemarken er også en oplagt destination med nybegyndere, hvor de kan få en lille forsmag på, hvordan det er at stå på ski.

Børnefamiliernes favoritter i Sverige

Tag familien med til Sverige, hvor I finder et stort udvalg af begyndervenlige skidestinationer tæt på Danmark. 

  • Sälen er det oplagte valg med nybegyndere, da her er mange børnevenlige bakker.
  • Børnene er i fokus på Idre Fjäll med hjælpsomt personale ved træklifterne, aflukkede børneområder og milde skråninger på pisterne.
  • Branäs er et trygt og sjovt skiområde for nybegyndere, som flere år i træk er blevet kåret, som Sveriges bedste skiområde til børnefamilier. Men der er også skiløb for de erfarne skiløbere med sorte pister, snow parks og Sveriges længste nedfart på over 2,5 kilometer.

Wagrain med pister til alle niveauer

Det østrigske skisportssted Wagrain har både pister for de mere erfarne skiløbere, men også massevis af fladere og brede pister til nybegyndere. Derudover kommer I utrolig nemt til børneområdet på toppen af bjerget nede fra byen, hvor en stor gondollift tager jer direkte til børneområdet. 

Sorte, røde og blå pister sig ind i hinanden, så I uanset jeres niveau, kan I følges ned ad bjerget på ski. Hvis I bestiller skiskole, så tilbyder Wagrain danske skilærere, som er en stor fordel for familiens mindste børn.