Book online eller ring til os!
7015 4141
Halvpension
Ski lift
850 m
Skibus
50 m
Indkøb
100 m
Pool område
Familiehotel, der emmer af idyl og velvære
Hotel Alpendomizil Neuhaus er for jer, der ønsker central beliggenhed, udsøgt afslapning i form af wellness, luksuriøse værelser og lækre spisemuligheder. Hotellet ligger i centrum af Mayrhofen i Zillertal, hvor skibussen går kun 50 meter fra hotellet. Glæd jer til et hotel i smukke naturomgivelser i Zillertal. Læs mere
Halvpension
Ski lift
850 m
Skibus
50 m
Indkøb
100 m
Pool område
Boligtype
Hotel
Ski information
Ski lift
850 m
Skibus
50 m
Ski opbevaring
Spa & Wellnessfaciliteter
Indendørs pool
Sauna
Fitnessrum
Spa
Dampbad
Måltider
Halvpension
Poolområde
Pool område
Butikker
Centrum
30 m
Indkøb
100 m
Legerum til børn
Legerum til børn
Bordtennis
Aktiviteter
Billard
Mod gebyr
Bowling
Mod gebyr
Generelt
Vaskemuligheder
Mod betaling
Lounge / TV rum
Reception
Internet
Wifi
Parkering / vejafgift
Parkering
Restaurant/bar
Bar
Restaurant

Hotel Alpendomizil Neuhaus - Flot skihotel i Zillertal, Østrig

Luksus og sans for detaljerne

Hotel Alpendomizil Neuhaus byder på eventyrlige omgivelser og faciliteter, der vil skabe idylliske og afslappende rammer på jeres skiferie. Hotellet er beliggende blot 30 meter fra centrum, hvor I finder restauranter, barer og indkøbsmuligheder. Hotel Alpendomizil Neuhaus er det essentielle valg af bolig for jer, der drømmer om afslapning og velvære. I kan koble helt af i det flotte pool område eller nyde varmen i den finske sauna.


Hotellets udsøgte faciliteter

Foruden et dejligt wellness område byder hotellet på gastronomiske oplevelser i deres egen restaurant, som serverer klassikere fra det østrigske køkken og internationale favoritter. Der er ligeledes en hyggelig café, hvor I kan nyde en lækker frokost eller noget varmt at drikke efter en lang dag i den friske luft. Ønsker I at runde dagen af med et lille glas vin eller en drink, kan I benytte jer af barens alverdens drikke. Det er ikke kun de voksne, der er tilgodeset på Hotel Alpendomizil Neuhaus. Hotellet tilbyder bl.a. bordtennis, billiard, bordfodbold samt et legerum, hvor de små kan hygge sig med jævnaldrende og muligvis få en god ferieven.