Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Hotel der Waldhof i Zell am See - Hotel set udefra Hotel der Waldhof i Zell am See - Hotel samt udendoers swimmingpool i sneen Hotel der Waldhof i Zell am See - Hotel set udefra om aftenen Hotel der Waldhof Hotel der Waldhof Hotel der Waldhof i Zell am See - Hyggelig stemning i vinkaelder Hotel der Waldhof Hotel der Waldhof Hotel der Waldhof Hotel der Waldhof Hotel der Waldhof i Zell am See - Restaurant Hotel der Waldhof Hotel der Waldhof Hotel der Waldhof

Et skønt hotel i hjertet af de smukke bjerge

Hotel der Waldhof er det helt ideelle udgangspunkt til en dejlig skiferie, der byder på meget mere end blot skiløb. Hotellet er desuden det oplagte valg for familien, der skal afsted på ski, da der venter gode faciliteter til både små og store gæster, herunder to gode legerum. På hotellet kommer I hurtigt og nemt afsted på ski, og I har endda mulighed for at leje ski på hotellet og benytte skiskolen, hvis I er nybegyndere eller blot har brug for at finpudse teknikken. I wellnessområdet er der lagt op til ren afslapning, og herefter kan I nyde et udsøgt måltid hos hotellets hyggelige restaurant, hvor der serveres lækre retter til enhver smag. OBS: Fra 7.marts til 18.april bliver halvpension til "All inclusive" uden ekstraberegning! Læs mere

Fra: 7.054 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
6 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Ski-in: Ja
 • Lift: 250m
 • Skibus: 50m
 • Restaurant: På stedet
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  I boligen
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Halvpension og all inclusive

  Halvpension og all inclusive

  Du har halvpension med i prisen, når du booker Hotel der Waldhof. Morgenmadsbuffet har et stort udvalg af friskbagt brød, lækkert hjemmelavet pålæg, søde og pikante specialiteter, frisk frugtsaft i mange varianter, æg og grønt og ikke mindst friskbagte vafler tilberedt direkte ved buffeten. Sammen med alt det er der kaffe, the og varm kakao.

  En kulinarisk og afvekslende aftensmad venter hele ugen. Nogle aftener vil der være temabuffet med live-cooking som kan være alt fra regionale retter til grillaftener. Hver aften vil der være en buffet med forretter, en salatbuffet og til at runde af, den store dessertbuffet.

  Men fra 7.3 frem til 18.4 bliver halvpensionen til "All Inclusive" uden ekstra beregning!

  All inklusive starter lige når du står op med morgenbuffetten. Udover halvpension får du i denne periode også en dejlig frokost-buffet. Hust at tilmelde dig i receptionen, inden du smutter ud på pisten.

  Drikkevarer som alkoholfrie drikkevarer, kaffe,te, fadøl, Weizenbier, husets vin og husets snaps er inkluderet fra kl 7:30 til kl. 24:00 i all inklusive perioden.

  Lidt om byen

  Lidt om byen

  Byen Zell am See er som en rigtig traditionel skisportsby. Den ligger smukt ved bredden af den store Zeller sø. Der er masser at foretage sig i byen hvis man ikke står på ski. Byen er gammel og der er fine bygninger, der er butikker og cafeer , der er svømmehal og meget mere.  
  Ved en tur langs med søen vil man kunne se op til den altid hvide glitrende top af gletsjeren Kitzsteinhorn og den sjælende kombination af vand og bjerg kan næste tage vejret fra en så smukt er det.  Byen har en lang række cafeer, restauranter og butikker langs den hyggelige gågade.
  Dejligt hotel med wellness

  Dejligt hotel med wellness

  Det 1000kvm store spaområde har separate områder for familier og for voksne. I kan derfor både nyde stilheden og wellnessen samt vandsjov og hygge med hele familien.

  Wellness afdeling:
  • Opvarmet udendørs pool
  • Indendørs pool
  • Dampbad
  • Familiesauna
  • Finsk sauna
  • Jordsaunagrotte
  • Fitnessrum
  • Jacuzzi
  • Bruser med vand fra gletscheris
  • Massage mod gebyr
  Skiområdet

  Skiområdet

  En skiferie i Zell am See byder på betagende smuk natur med udsigt til den frosne sø, der udgør centrum i dalen. Som del af Europa Sport-området byder Zell am See på udfordringer på alle niveauer og skiløb i absolut verdensklasse. Fra Zell am See bringer liften CityExpress jer direkte op i terrænet, hvor I kan glæde jer til mere end 120 km indbydende skiløb. På skiferie i Zell am See står I altid på ski i de skønneste omgivelser med udsigt til betagende smuk natur. Mange pister er omkranset af sneklædte træer, og i bunden af dalen har I udsigt til den smukke, tilfrosne sø.
  Mere om skiområdet

  Mere om skiområdet

  På det store udvalg af velpræparerede blå og røde pister venter oplevelser for hele familien, og i området finder selv den mest erfarne skiløber udfordringer på alt fra sorte pukkelpister til snoede off-pister. I dalen Schmittental kan familiens bedste skiløbere prøve kræfter med ”Den sorte gryde”, hvor kun tre sorte pister fører ned i bunden.
  Luk vinduet X