Book online eller ring til os!
7015 4141
Skiløb til boligen
Halvpension
Ski lift
250 m
Skibus
50 m
Indkøb
Fra 500-700 meter
Et skønt hotel i hjertet af de smukke bjerge
Hotellet er det oplagte valg for familien, der skal afsted på ski, da der venter gode faciliteter til både små og store gæster, herunder to gode legerum. I wellnessområdet er der lagt op til afslapning, og herefter kan I nyde et godt måltid i restauranten. OBS: Fra 5. marts til 14. april bliver halvpension til "All inclusive" uden ekstraberegning! Læs mere
Skiløb til boligen
Halvpension
Ski lift
250 m
Skibus
50 m
Indkøb
Fra 500-700 meter
Boligtype
Hotel
Ski information
Ski lift
250 m
Skibus
50 m
Skiløb til boligen
Spa & Wellnessfaciliteter
Indendørs pool
Udendørs pool
Sauna
Fitnessrum
Spa
Dampbad
Massage
Måltider
Halvpension
Butikker
Centrum
500 m
Indkøb
Fra 500-700 meter
Legerum til børn
Legerum til børn
Bordtennis
Aktiviteter
Billard
Mod gebyr
Generelt
Lounge / TV rum
Reception
Internet
Wifi
Parkering
Parkering
Restaurant/bar
Bar
Café
500 m
Restaurant

Bestil til nydelige Hotel der Waldhof i Zell am See

Halvpension og all inclusive

Du har halvpension med i prisen, når du booker Hotel der Waldhof. Morgenmadsbuffet har et stort udvalg af friskbagt brød, lækkert hjemmelavet pålæg, søde og pikante specialiteter, frisk frugtsaft i mange varianter, æg og grønt og ikke mindst friskbagte vafler tilberedt direkte ved buffeten. Sammen med alt det er der kaffe, the og varm kakao. En kulinarisk og afvekslende aftensmad venter hele ugen. Nogle aftener vil der være temabuffet med live-cooking som kan være alt fra regionale retter til grillaftener. Hver aften vil der være en buffet med forretter, en salatbuffet og til at runde af, den store dessertbuffet.

Men fra 5.3 frem til 14.4 bliver halvpensionen til "All Inclusive" uden ekstra beregning! All inklusive starter lige når du står op med morgenbuffetten. Udover halvpension får du i denne periode også en dejlig frokost-buffet. Hust at tilmelde dig i receptionen, inden du smutter ud på pisten. Drikkevarer som alkoholfrie drikkevarer, kaffe,te, fadøl, Weizenbier, husets vin og husets snaps er inkluderet fra kl 7:30 til kl. 24:00 i all inklusive perioden.

Lidt om byen

Byen Zell am See er som en rigtig traditionel skisportsby. Den ligger smukt ved bredden af den store Zeller sø. Der er masser at foretage sig i byen hvis man ikke står på ski. Byen er gammel og der er fine bygninger, der er butikker og cafeer , der er svømmehal og meget mere.  Ved en tur langs med søen vil man kunne se op til den altid hvide glitrende top af gletsjeren Kitzsteinhorn og den sjælende kombination af vand og bjerg kan næste tage vejret fra en så smukt er det.  Byen har en lang række cafeer, restauranter og butikker langs den hyggelige gågade.

Dejligt hotel med wellness

Det 1000kvm store spaområde har separate områder for familier og for voksne. I kan derfor både nyde stilheden og wellnessen samt vandsjov og hygge med hele familien.

Wellness afdeling:

  • Opvarmet udendørs pool
  • Indendørs pool
  • Dampbad
  • Familiesauna
  • Finsk sauna
  • Jordsaunagrotte
  • Fitnessrum
  • Jacuzzi
  • Bruser med vand fra gletscheris
  • Massage mod gebyr

Skiområdet

En skiferie i Zell am See byder på betagende smuk natur med udsigt til den frosne sø, der udgør centrum i dalen. Som del af Europa Sport-området byder Zell am See på udfordringer på alle niveauer og skiløb i absolut verdensklasse. Fra Zell am See bringer liften CityExpress jer direkte op i terrænet, hvor I kan glæde jer til mere end 120 km indbydende skiløb. På skiferie i Zell am See står I altid på ski i de skønneste omgivelser med udsigt til betagende smuk natur. Mange pister er omkranset af sneklædte træer, og i bunden af dalen har I udsigt til den smukke, tilfrosne sø.
På det store udvalg af velpræparerede blå og røde pister venter oplevelser for hele familien, og i området finder selv den mest erfarne skiløber udfordringer på alt fra sorte pukkelpister til snoede off-pister. I dalen Schmittental kan familiens bedste skiløbere prøve kræfter med ”Den sorte gryde”, hvor kun tre sorte pister fører ned i bunden.