Book online eller ring til os!
7015 4141
Skiløb til boligen
Frisk brød-service
Ski lift
100 m
Piste
50 m
Skibus
50 m
Gode faciliteter og tæt på pisten
Her har I stedet, hvis I vil bo ugeneret men alligevel lige ved pist, lift og centrum. Apartments Carolin ligger nemlig kun 100 meter fra liften, og hvis sneen ligger knitrende i byen, så har I mulighed for at stå "ski in" til bagsiden af huset. Den lokale skibus afgår kun 50 meter fra huset. Læs mere
Skiløb til boligen
Frisk brød-service
Ski lift
100 m
Piste
50 m
Skibus
50 m
Boligtype
Lejlighed
Ski information
Ski lift
100 m
Piste
50 m
Skibus
50 m
Ski opbevaring
Skiløb til boligen
Spa & Wellnessfaciliteter
Sauna
Fitnessrum
Spa
Infrarød kabine
Massage
Mod gebyr
Måltider
Frisk brød-service
Butikker
Centrum
100 m
Legerum til børn
Bordtennis
Generelt
Lounge / TV rum
Internet
Wifi
Parkering / vejafgift
Parkering
Restaurant/bar
Bar
100 m
Café
100 m
Restaurant
100 m

Velkommen til Apartments Carolin

Mere om Apartments Carolin

Lejlighederne er lyse og rummelige og har alt hvad I har behov for under jeres skiferie. Om eftermiddagen og aftenen kan I gå ned i huset wellnessafdeling og nyde både en bio sauna, fitnessrum, infarødkabine, massage bruser og afslapningsrum. Hvis I vil forkæles lidt ekstra, så kan I mod betaling benytte huset jacuzzi og massagebehandlinger. Hvis I ikke ønsker at lave morgenmad selv, så har I mulighed for at tilkøbe brødservice med frisk bagt brød som kommer lige til hoveddøren hver morgen. I huset forefindes ligeledes et bordtennisbord.

Skiområdet

Når du bor i Westendorf, så er det området Wilder Kaiser der venter på dig, med uendelig pister og udfordringer! Wilder Kaiser er et stort gigantisk bjergmassiv, med en perlerække af små hyggelige alpebyer, spredt rund om foden af bjerget. Men fra alle byerne, lander man oppe i det samme skiområde, nemlig Wilder Kaiser. Her er så mange forskellige muligheder og her er virkelig udfordringer til skiløbere på alle niveauer.