Book online eller ring til os!
7015 4141
Skiløb til/fra boligen
Ski lift
Fra 50-150 m., 100 m
Indkøb
500 m
Rummelige hytter med ski-in/ski-out
Resort Brixen er den ideelle familiehytte, hvor der kan bo op til 6 personer. Denne hyggelige skibolig har direkte adgang til skiløb, hvilket gør den særlig attraktiv blandt skientusiaster. Disse rummelige hytter er indrettet i traditionel tyrolerstil, hvor I kan glæde jer til masser af tid på ski med sin placering midt på pisten. Læs mere
Skiløb til/fra boligen
Ski lift
Fra 50-150 m., 100 m
Indkøb
500 m
Boligtype
Lejlighed
Ski information
Ski lift
Fra 50-150 m., 100 m
Ski opbevaring
Skiløb til/fra boligen
Butikker
Centrum
1 km
Indkøb
500 m
Legerum til børn
Legerum til børn
Bordtennis
Aktiviteter
Billard
Mod gebyr
Generelt
Vaskemuligheder
Mod betaling
Lounge / TV rum
Internet
Wifi
Parkering / vejafgift
Parkering
Restaurant/bar
Bar
Restaurant

Velkommen til Resort Brixen i Wilder Kaiser, Østrig

Skiområdet

Kast jer ud i Østrigs største sammenhængende skisportssted. Wilder Kaiser udfordre alt fra begyndere til den øvet skiløber. Området byder på 280 km pister, med 92 lifter (Heriblandt kabine- og stolelifter), der bringer jer nemt og hurtigt rundt blandt de 123 pister.  Pisterne er delt ud på 134 km blå og grønne pister og 129 km røde, det giver mulighed for at vælge den sværhedsgrad der passer jeres behov. Om aften er der oplyste pister fra onsdag til lørdag. 280 kilometer pister

I Wilder Kaiser kommer du med garanti ikke til at kede dig på den samme pist hele ugen! Med de 280 kilometer sammenhængende pister er det næsten umuligt at komme til at køre på dem allesammen. Pisterne er fordelt således, at der er 134 km blå og grønne pister og 129 km røde, hvilket giver dig mulighed for at komme ned af bjerget på netop den hældning og sværhedsgrad der passer til dit niveau. Har du ikke fået nok af at stå på ski hele dagen? Så er der heldigvis 10 km oplyste pister om aftenen, som er åbne fra onsdag til lørdag.

Skiundervisning

Alle skiskolerne i Wilder Kaiser regionen tilbyder professionel skiundervisning for børn samtidig med leg og sjov. Mens børnene bliver passet og samtidig lærer at stå på ski kan forældrene tage på opdagelse i resten af området. Især KinderKaiserland i Scheffau byder på innovativ skiundervisning for de helt små begyndere. Den store snelegeplads er perfekt til de allerførste øvelser børnene skal prøve ved deres første møde med skiene.
 

Børnepasning i Wilder Kaiser

I Wilder Kaiser regionen findes der flere Miniclubs, som tilbyder heldags børnepasning både på bjerget og i dalen. Dette giver forældrene mulighed for at efterlade børnene i trygge hænder mens de selv tager en dag på de lidt mere udfordrende pister. Dagplejerne tilbyder både kreative workshops inden for, historiefortælling og rytmiske aktiviteter samt sjove lege og kælkning uden for i sneen.