Denne hjemmesider er ikke længere understøttet i Internet Explorer.
Venligst åben siden i Microsoft Edge, Google Chrome, Firefox eller Safari.
Book online eller ring til os!
7015 3939

Fantastiske skihoteller i bl.a. Norge, Sverige og Østrig

Vælg blandt de bedste og billigste skihoteller i bl.a. Norge, Sverige, Østrig og Tjekkiet, hvor I finder alt fra budgetvenlige til luksuriøse hoteller. Det store udvalg giver jer mulighed for at finde et skihotel lige efter jeres behov, uanset om I vil bo tæt på pisten, nyde eftermiddagen med pool og wellness eller booke et skihotel med pension. Tag familien med på kør-selv skiferie og book et hotelophold, så er I sikret en nem og bekvem ferie, hvor I bliver serviceret. I slipper for madlavningen og rengøring, men kan i stedet læne og jer tilbage og nyde jeres måltider i restauranten. Læs mere

Opdag Norges luksuriøse skihoteller

Norge byder på flere luksuriøse skihoteller til skiferien, hvor service er helt i top med faciliteter som restaurant, wellness, aktiviteter og meget mere. Derudover har mange af skihotellerne ski-in/ski-out, så I hurtigt og nemt kan komme til lifterne. Vælg fx:

De hyggeligste skihoteller i Sverige

Sverige er en super familievenlig skidestination med fantastiske børneområder, suveræne pister til nybegyndere og gode muligheder for indkvartering på et skihotel. På skihotellerne i Sverige er hyggen helt i top, og I vil føle jer varmt velkommen. Vælg fx:

  • Hovde Hotell ligger i Vemdalen i Sverige og er et skønt beliggende hotel inklusiv morgenmad, egen restaurant og sportsbar samt tæt på shoppingmuligheder. 
  • Best Western Ski Hotel i Stöten ligger midt i smørhullet af skisportsområdet og nyde ski-in/ski-out, sauna og pool.

Østrigs bedste hoteller i alpelandet

Østrig har et bredt udvalg af skihoteller, hvor I kan indkvartere jer på et hotel og udforske de populære skidestinationer i alpelandet. Skihotellerne er af høj standard med store værelser samt restauranter og ligger centralt både tæt på lifterne, aktiviteter og afterski.

  • Sporthotel i Wagrain er et sikkert feriehit for hele familien med lækker restaurant, spa- og wellnessområde samt inden- og udendørs pool. 
  • Hotel Elisabethpark i Bad Gastein tilbyder alt fra almindelige dobbeltværelser til suiter, og så kan I nyde en fantastisk udsigt over landsbyen.