Book online eller ring til os!
7015 4141
Skiløb til/fra boligen
Morgenmad
Ski lift
50 m
Skiskole
1.2 km
Indkøb
1 km
Oplev luksus på familiens skiferie
Du finder Hotel Radisson Blu Mountain Resort 802 meter over havets overflade i en perfekt setting med udsigt over det smukke norske landskab. Hotellet er den ideelle base for skientusiaster og byder på snefyldte bjergsider i et fantastisk landskab. Læs mere
Skiløb til/fra boligen
Morgenmad
Ski lift
50 m
Skiskole
1.2 km
Indkøb
1 km
Boligtype
Hotel
Afstand til piste / lift
Skiløb til / fra bolig
Ski information
Ski lift
50 m
Skiskole
1.2 km
Ski opbevaring
Skiløb til/fra boligen
Spa & Wellnessfaciliteter
Pool i wellness-område
Mod gebyr
Sauna
Mod gebyr
Fitnessrum
Mod gebyr
Spa
Mod gebyr
Dampbad
Mod gebyr
Behandlinger
Mod gebyr
Massage
Mod gebyr
Måltider
Morgenmad
Poolområde
Pool på stedet
Butikker
Indkøb
1 km
Skishop
Legerum til børn
Legerum til børn
Generelt
Reception
Internet
Wifi
Restaurant/bar
Afterski
Bar
Café
Restaurant

Hotel Radisson Blu Mountain Resort i Trysil

Velkommen til Hotel Radisson Blu Mountain Resort

Hotel Radisson Blu Mountain Resort er beliggende i 802 meters højde med direkte adgang til pisten, og hotellet byder blandt andet på ski-in/ski-out til hele 68 pister. Hotellet er ideelt for alpin skiløb og langrend. Book din skiferie til Hotel Radisson Blu Mountain Resort gennem Skiferie.dk eller få hjælp af en af vores dygtige skieksperter til at skabe den perfekte skiferie for dig og din familie. Kontakt vores erfarne skientusiaster på 7015 4141.

Mere om dit ophold på det luksuriøse hotel

Når du bor på Hotel Radisson Blu Mountain Resort finder du hele 369 hotelværelser og suiter, som indeholder en lang række faciliteter. Blandt andet finder du gratis high-speed trådløst internet og fladskærms-TV med kabel kanaler. Derudover byder værelserne på en fortryllende udsigt over bjergene og det norske landskab. Mange af værelserne og lejlighederne tilbyder desuden tørreskab, hårtørre og telefon.

Fantastisk service og sjove aktiviteter

På Hotel Radisson Blu Mountain Resort ligger Kulpen Spa, som huser en række afslappende aktiviteter. Blandt andet finder du her både inden- og udendørs swimmingpool, massage, sauna, jacuzzi og en lang række andre ting, som eksempelvis fitnesscenter. Derudover finder du også skiudlejning, skisportsshop og andre butikker på Hotel Radisson Blu Mountain Resort.  

Nyd en middag på restaurant og bar

Hos Hotel Radisson Blu Mountain Resort fokuseres der på din komfort. Derfor byder hotellet på afslappende interiør, moderne arkitektur, men samtidig har hotellet en rustik og balanceret indretning. Hotel Radisson Blu Mountain Resort har to forskellige restauranter, som begge tilbyder en række forfriskende og lækre norske specialiteter med imponerende bjergudsigt. På Stabben Afterski Bar finder du et hav af arrangementer med afterski og underholdning.