Book online eller ring til os!
7015 4141
Halvpension
Ski lift
50 m
Skiskole
50 m
Indkøb
500 m
Et sikkert feriehit i det centrale Wagrain
I hjertet af Wagrain ligger Hotel Sporthotel Wagrain. Hotel Sporthotel Wagrain er et skihotel af høj standard med værelser med plads til 3 personer. Hotellet byder på en skøn beliggenhed ved siden af Grafenberg-gondolbanen, som vil føre jer op i 1700 meters højde. Læs mere
Halvpension
Ski lift
50 m
Skiskole
50 m
Indkøb
500 m
Boligtype
Hotel
Afstand til piste / lift
Mindre end 100 m.
Ski information
Ski lift
50 m
Skiskole
50 m
Ski opbevaring
Spa & Wellnessfaciliteter
Indendørs pool
Udendørs pool
Pool i wellness-område
Sauna
Fitnessrum
Spa
Dampbad
Behandlinger
Mod gebyr
Infrarød kabine
Massage
Mod gebyr
Måltider
Halvpension
Poolområde
Pool på stedet
Butikker
Skishop
Indkøb
500 m
Centrum
400 m
Legerum til børn
Legerum til børn
Bordtennis
Aktiviteter
Billard
Dart
Generelt
Vaskemuligheder
Mod betaling
Lounge / TV rum
Reception
Internet
Internet PC i lobbyen
Wifi
Parkering
Parkering
Restaurant/bar
Bar
Café
Restaurant

Sporthotel Wagrain - Fire-stjernet hotel i skønne omgivelser

Alt om Hotel Sporthotel Wagrain

I kan godt glæde jer til en skiferie i særklasse med et ophold på Hotel Sporthotel Wagrain. Hotellets beliggenhed giver jer de bedste forudsætninger for at få så meget tid på skiene som muligt. Ikke nok med det, har Sporthotel Wagrain en super beliggenhed midt i centrum af byen, hvor I kan gå til restauranter, caféer, hyggeligt byliv og gode indkøbsmuligheder. Udover suveræn beliggenhed i forhold til lift og centrum, kan I nyde absolut afslapning i swimmingpoolen, saunaen, dampbadet eller med en massage- eller skønheds behandling.

Lækre faciliteter i vente

Aktiviteter for hele familien
Udover skiløb er der et væld af aktiviteter og faciliteter, I kan glæde jer til at give jer i kast med, hvis ferien går til Sporthotel Wagrain. Ønsker I at vedligeholde træningen på ferien, kan I drage nytte af hotellets fitnesscenter, som ovenikøbet har en fantastisk udsigt. Familiens mindste kan more sig med jævnaldrende i legerummet med forskellige aktiviteter som bordtennis, dart, billard. Hotellet tilbyder sågar børnepasning, hvis det skulle blive nødvendigt på ferien.

Spa- og wellnessområde
Sporthotel Wagrain byder på et elegant og roligt wellnessområde, hvor velvære og komfort er vægtet højt. Der er både inden- og udendørs swimmingpool med 30 graders varmt vand. Ønsker I yderligere afslapning, kan I drage nytte af hotellets fantastiske sauna og dampbade, som er god til de ømme muskler. For at fuldende jeres dag i wellnessafdelingen kan I lukke øjnene og koble helt af fra hverdagens stress og jag i afslapningsrummet eller nyde en massage- eller skønhedsbehandling mod betaling.

Mad og drikke

Lækker restaurant
Sporthotel Wagrain har en exceptionel restaurant. Restaurantens personale står klar til at servicere jer med god mad i hyggelige omgivelser. Hotellet byder på udsøgte retter og gastronomi ud over det sædvanlige. Der serveres både lokale og internationalle retter i høj kvalitet.

Stort udvalg
På Sporthotel Wagrain kan I både nyde en solid og sund morgenmad, et væld af eftermiddagssnacks og en fremragende 4-retters middag eller aftenbuffet. I kan runde dagen af med noget varmt at drikke eller en lille drink i hotellets bar, hvor I kan drøfte dagens sjove øjeblikke i selskab med familien.