Book online eller ring til os!
7015 4141
Halvpension
Ski lift
800 m
Piste
800 m
Skibus
Indkøb
800 m
Hotel med den smukkeste udsigt
Hotel Elisabethpark er placeret i centrum af Bad Gastein, med en fantastisk udsigt til Gasteinbjergene og landsbyen. Skiliften, som fører jer til pisterne, ligger kun 850 meter fra hotellet. Hotellets egen skibus kører jer frem og tilbage til skiområdet, hvis I ikke ønsker at gå. Læs mere
Halvpension
Ski lift
800 m
Piste
800 m
Skibus
Indkøb
800 m
Boligtype
Hotel
Afstand til piste / lift
Mere end 500 m.
Ski information
Ski lift
800 m
Piste
800 m
Skibus
Ski opbevaring
Spa & Wellnessfaciliteter
Indendørs pool
Sauna
Dampbad
Behandlinger
Mod gebyr
Måltider
Halvpension
Butikker
Centrum
50 m
Indkøb
800 m
Aktiviteter
Billard
Generelt
Hotel bus
Lounge / TV rum
Reception
Internet
Wifi
Parkering / vejafgift
Parkering
Restaurant/bar
Bar
Café
Restaurant

Velkommen til Hotel Elisabethpark i Bad Gastein

Læs mere om Hotel Elisabethpark her

Dette elegante 4-stjernede hotel ligger direkte i midten af det populære familie skisportssted Bad Gastein. I 2008 blev hele hotellet renoveret og tilbyder nu komfortable værelser, reception, lobby og spillerum. På hotellet finder i en restaurant med en fantastisk panoramisk udsigt. Ydermere er der wellnessområde der indbyder til et par afslappende og rolige stunder.

Wellnessområde

Hotellets spa og wellnessområde inkluderer termisk bad med indendørs svømmebassin og springvand, forskellige saunaer med bl.a. finsk sauna og dampbad. Derudover er der et eksklusivt skønhedscenter. Herfra kan du flygte lidt fra hverdagens stress og samtidig få slappet helt af efter en lang dag på pisterne. Du bestemmer selv hvad du vil bruge tiden på, om det er de forskellige afslappende bade, skønne massager eller dejlige skønhedsbehandlinger fra top til tå. Valget er dit!

Mad og drikke

Grundet sin fantastiske udsigt over bjergområdet i Bad Gastein, kaldes spisestedet på hotellet for panoramarestaurant. Her kan du få mad fra morgen til aften. Der vil være morgenmad med forskellige slags friskbagt brød, frisk frugt og pølser og bacon i bedste kvalitet. Om aftenen vil der være en varieret menu med mad fra det nationale, men også det internationale marked. Derudover er der 1-2 temaftener pr uge. I ala carte restauranten kan du nyde elegant mad i en afslappet atmosfære. Mens du i kaffehuset kan få en lang række forskellige slags kaffe og dertilhørende kage. Er du til en drink, kan du også hoppe forbi baren.