Bestil online eller ring
7015 4141
Destination:
Vælg transport:
Periode:
Personer
Søg feriebolig her
Søg
Hotel Elisabethpark i Bad Gastein - hotelomraade Hotel Elisabethpark i Bad Gastein - bolig udefra Hotel Elisabethpark i Bad Gastein - reception Hotel Elisabethpark i Bad Gastein - morgenmadsbuffet Hotel Elisabethpark i Bad Gastein - baromraade Hotel Elisabethpark i Bad Gastein - hyggeomraade Hotel Elisabethpark i Bad Gastein - lobby Hotel Elisabethpark i Bad Gastein - kaffe og kage Hotel Elisabethpark i Bad Gastein - klaver i lobby Hotel Elisabethpark i Bad Gastein - vinkaelder Hotel Elisabethpark i Bad Gastein - konferencerum Hotel Elisabethpark i Bad Gastein - pool Hotel Elisabethpark i Bad Gastein - wellness Hotel Elisabethpark i Bad Gastein - sauna Hotel Elisabethpark i Bad - boernerum

Hotel med den smukkeste udsigt

Hotel Elisabethpark er placeret direkte i centrum af Bad Gastein og ligger med en fantastisk udsigt til Gastein bjergene og landsbyen. Skiliften som fører jer til pisterne, ligger kun 850 meter fra hotellet. Hotellets egen skibus kører jer frem og tilbage til skiområdet hvis I ikke ønsker at gå. Restaurant finder I på hotellet, mens indkøbsmuligheder vil være at finde lige i nærheden. Hotellet tilbyder fantastiske faciliteter, og I har direkte adgang til et stort wellnessområde - lige hvad I har brug for efter en lang dag på ski. Læs mere

Fra: 4.954 DKK
pr. person, 7 dage
Vælg boligtype
5 ledige boliger lige nu
Boliginformation:
 • Skibus: 0m
 • Centrum: 0m
 • Lift: 850m
 • Restaurant: På stedet
 • Her ligger din bolig
  Læs mere om området
  Klik her
  Vælg din bolig herunder:
  ½ Pension
  Nulstil valg
  Du har valgt:
  Tilpas din bolig
  Boligstørrelse
  Antal soverum / bad
  I boligen
  Intet resultat

  Vi fandt desværre ingen resultater som matcher alle de valgte kriterier.
  Sidstvalgte kriterie "VALG" er derfor blevet fjernet.
  Intet resultat

  Området har desværre ingen pladser som matcher følgende kriterier:  Din søgning tager derfor ikke højde for ovenstående kriterier
  Desværre - intet resultat
  Desværre - ikke muligt
  Læs mere om Hotel Elisabethpark her..

  Læs mere om Hotel Elisabethpark her..

  Dette elegante 4-stjernede hotel ligger direkte i midten af det populære familie skisportssted Bad Gastein. I 2008 blev hele hotellet renoveret og tilbyder nu komfortable værelser, reception, lobby og spillerum. På hotellet finder i en restaurant med en fantastisk panoramisk udsigt. Ydermere er der wellnessområde der indbyder til et par afslappende og rolige stunder.

  Læs mere om Elisabethpark her på siden og bestil jeres næste skiferie til Østrig. Du kan også kontakte en af vores erfarne skieskperter på tlf. 7015 4141.
  Wellnessområde

  Wellnessområde

  Hotellets spa og wellnessområde inkluderer termisk bad med indendørs svømmebassin og springvand, forskellige saunaer med bl.a. finsk sauna og dampbad. Derudover er der et eksklusivt skønhedscenter. Herfra kan du flygte lidt fra hverdagens stress og samtidig få slappet helt af efter en lang dag på pisterne.

  Du bestemmer selv hvad du vil bruge tiden på, om det er de forskellige afslappende bade, skønne massager eller dejlige skønhedsbehandlinger fra top til tå. Valget er dit!
  Mad og drikke

  Mad og drikke

  Grundet sin fantastiske udsigt over bjergområdet i Bad Gastein, kaldes spisestedet på hotellet for panoramarestaurant. Her kan du få mad fra morgen til aften. Der vil være morgenbuffet med forskellige slags friskbagt brød, frisk frugt og pølser og bacon i bedste kvalitet. Om aftenen vil der være en varieret menu med mad fra det nationale, men også det internationale marked. Derudover er der 1-2 temaftener pr uge. 

  I ala carte restauranten kan du nyde elegant mad i en afslappet atmosfære. Mens du i kaffehuset kan få en lang række forskellige slags kaffe og dertilhørende kage. Er du til en drink, kan du også hoppe forbi baren.
  Jul og nytår på Elisabeth Park

  Jul og nytår på Elisabeth Park

  Ved tilkøb af halvpension hen over nytår, er der obligatorisk tillæg for nytårsgallaindeholder bl.a.

  • Stor gallamiddag
  • Livemusik med dans underholdning for børnene
  • Fyrværkeri
  Ved tilkøb af halvpension hen over jul, er der obligatorisk tillæg for julemiddag som består af.

  • Besøg af julemanden, der medbringer gaver til børnene.
  • Gløg og børnepunsch i hotelparken.
  • Festmiddag med 4-rettes menu - valg mellem 2 hovedretter
  Luk vinduet X