Book online eller ring til os!
7015 4141
Skiløb til/fra boligen
Piste
50 m
Indkøb
2.6 km
Hyggelige lejligheder med ski in/ski out
Ferienwohnung Glatzhofer byder jer velkommen i smukke omgivelser med en idyllisk beliggenhed oppe i skiterrænet, hvorfra I kan nyde den naturskønne udsigt over bjergene. Her kan I bo op til 6 personer i en hyggelig lejlighed, der er komfortabelt indrettet med plads til hele familien og med direkte adgang til pisten. Læs mere
Skiløb til/fra boligen
Piste
50 m
Indkøb
2.6 km
Ski information
Skiløb til/fra boligen
Piste
50 m
Ski opbevaring
Butikker
Centrum
2.6 km
Indkøb
2.6 km

Velkommen til Ferienwohnung Glatzhofer - Inkl. adgang til vandlandet Wasserwelt Wagrain

Delvis Ski in/ ski out

Ferienwohnung Glatzhofer ligger lige ved pisten! I har muligheden for at være de første på pisten fra morgenstunden, idet I har ski in/ski out fra jeres lejlighed. I skal blot afsted på det korte stykke natursne til pisten, som ligger blot 50 meter herfra. Pisten som Ferienwohnung Glatzhofer ligger på er en rød piste, men stykket fra lejligheden ned til liften er et kort transportstykke. Med ski-in/ski-out har I masser af friheden. Trænger I til lækker hjemmelavet frokost, en kold øl på solterrassen eller måske en lille lur ovenpå den friske luft, så kommer I nemt tilbage til lejligheden helt uden at skulle klikke skiene af.  

Skiområdet

Skiområdet i Wagrain er helt ideelt for familier! Der er noget for alle - begyndere, let øvede og øvede. Der er et varieret terræn, der byder på mange forskellige udfordringer og der er noget for alle. Wagrainområdet er et stort skisportssted i Østrig med mange muligheder. I kan stå på ski på Grafenbergbjerget i Wagrain og helt over til St. Johann Alpendorf. I kan også tage G-Link liften på tværs over dalen og stå på ski ved Flying Mozart, Rote 8'er og Flachau. Der er masser af hyggelige østrigske restauranter på bjerget, som ikke er for dyre. Liftkøerne er som regel korte og mange af stolelifterne har varme i sæderne.

Gratis indgang til Wasserwelt Wagrain

Efter en lang dag på ski kan I passende tage børnene med i badelandet Wasserwelt Wagrain, hvor der ovenikøbet er gratis adgang når I bor i Ferienwohnung Glatzhofer. Der er bl.a. stor indendørs pool, vandrutsjebane med indbygget video, udendørs basin, sauna og dampbad. Vandhunde kommer til at elske en tur i badelandet. Når I bor i Ferienwohnung Glatzhofer får I gratis adgang 1 gang pr dag i 2 timer, men ønsker I mere badetid, så er det muligt at tilkøbe på stedet.