Book online eller ring til os!
7015 4141

Skiferie med pool

Hop i swimmingpoolen og nyd wellness efter en dejlig skidag

De bedste skiboliger med pool

Hos Skiferie.dk tilbyder vi skiboliger med adgang til pool, hvilket er både afslappende, sjovt for børnene og en god mulighed for at løsne op i benene efter en dag på ski. Der findes både indendørs poolområder med vandrutsjebaner, afslappende wellness-zoner og mulighed for kolde gys i de udendørs swimmingpools. Vi har samlet de bedste indkvarteringer med pool i både Norge, Sverige og Østrig, så I nemt kan finde jeres favorit! Læs mere

Book billige skiboliger med pool og wellness

Pool, sauna og jacuzzi på skiferien

Hos Skiferie.dk finder I et stort udvalg af forskellige skihoteller og skilejligheder med adgang til poolområder og wellness i både Norge, Sverige og Østrig. Det er en god mulighed for at få løsne op i musklerne efter en dag på ski eller få børnene til af brænde den sidste energi af inden familien kan nyde aftenroen.

Derudover kan I vælge en skibolig med sauna og/eller boblebad, så I kan smide skistøvlerne og med det samme nyde afslapning.

Skiferie med badesjov og wellness

Med en pool på skiferien kan de familiemedlemmer, som ikke står på ski, få en luksuriøs ferie med både boblebad, sauna, wellness og andre behandlinger i løbet af dagen. Derudover er det en god mulighed at kunne tage børnene med en tur i swimmingpoolen eller selv nyde faciliteterne, når vejret ikke viser sig fra sin bedste side til skiløb,

Ofte vil I også kunne nyde andre faciliteter nær skiboligerne med blandt andet legeområder, bowling og fitness for hele familien.

Skiboliger med pool

Vi kan bl.a. anbefale disse skiboliger med pool.

  • Sporthotel Wagrain i Østrig, der tilbyder et elegant og roligt pool- samt wellnessområde, hvor I både kan hoppe i den indendørs pool eller den udendørs pool med 30 grader varmt vand. Derudover kan I tilkøbe massage- og skønhedsbehandlinger efter behov.
  • Skistar Lodge Experium i Lindvallen i Sverige vil børnene vil elske, for her finder I et sjovt badelandet.
  • Hotel Vestlia Resort i Geilo i Norge byder på "Eventyrbadet", som har hele 750 kvm vandsjov med børnebassin, vandrutsjebane og boblebad. 

I kan også ringe til os på 7015 4141, så finder vi den bedste skibolig med pool til netop jeres familie.